Yardım Format attim driverlari bulamiyorun

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Format attim driverlari bulamiyorun
Elimde hp6550b laptop var sitesindencindirmeyi denedim ama aradigimi bulsmadim bu hani maus olarak jullandigimiz o panelde tekerlek gorevi gormesini saglayacak driveri ariyorum

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
windows 7 veya 8 otomatik tanıyor diye biliyorumdene bakalım bunu olur belki tr.driverscollection.com/_4476055702832cbd75e2f475422/Yükle-HP-ProBook-6550b-Synaptics-Touchpad-Sürücü-v.15.0.24-için-Windows-7-Vista-XP-ücretsiz

• Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Oldu ama bilgisayar her acildiginda bi uyari veriyo googleda aradim aradim bulamadim o driveriAcpi hpq0004 falan diye

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
:bilmem:

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye

al kendi sitesindeki bu bunu dene

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
benim masaustum var bide format atıyorum ama bilgisayar ilk aldıgımdaki gibi olmuyo o zaman daha iyiydi tum driverlari nasıl kurarım sıkıntısız aygıt yoneticisinde hepsi kurulu gozukuyo ama bişeyler eksik yani farkediliyo

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
benim masaustum var bide format atıyorum ama bilgisayar ilk aldıgımdaki gibi olmuyo o zaman daha iyiydi tum driverlari nasıl kurarım sıkıntısız aygıt yoneticisinde hepsi kurulu gozukuyo ama bişeyler eksik yani farkediliyo
hepsi kurulu gözüküyosa kuruludur snn pcde virüs filan vardır ondan yavaştır

TolgaTurkmen

Üye
Tum driverlari otomatik bulan bi program vardi adini unuttum ama ara googlede cikar

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
pcyi sıfır aldıysan cdiyle gelmeliydi garantisi varsa cd izle
üstadım buluyor ama yukle deyince para istiyor cok oyle uygulama :D
full yada katılımsız sürümleri var o uygulamaların beyin bedeva:D

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
pcyi sıfır aldıysan cdiyle gelmeliydi garantisi varsa cd izle
fu ll yada katılımsız sürümleri var o uygulamaların beyin bedeva:D
cok zekice soyledinde adam uygulama ici satın alma koymus bilgisayar sıfır degil

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
ya fullprogram indirden win8.1 son sürümü flasha çek 12in1 in 4g sıkıştırması var driverleri kendi buluyo

RE_STaRT

Üye
SlimDrivers Var Onu Dene eksik olanları buluyor kuruyor

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
yazsana donanımı

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
laptopun win8 driverları yoksa boşuna yükleme

TolgaTurkmen

Üye
En iyisi sen w8.1 veya linux ubuntu kur :)

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Sam driver olabilir ya da benim tavsiyem Drlver Pack Solution otomatik yapısında bulunduruyor driverları. İstersen özelden link atabilirim :)Ama kısa olsun istersen Driver Genius Professional var o internetten bulup yüklüyor.

• Beğen
Tepkiler: avast
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
oyun oynamam diyorsan linüx kur hem driverleri kendi yapıyo sanırsam yani pcyle gelen işletim sistemi kadar driveri kurar ayrıca performansı çok artar pcnin 64mb ram harcıyo boştayken :D