Lenovo Z580 ekran kırılması

Sponsorlu Bağlantılar

e.piker

e.piker

Üye
    Konu Sahibi
Lenovo Z580 ekran kırılması
Herkese merhaba. Oncelikle konuyu yanlis yere actiysam kusura bakmayin. Cunku dandik bir telefondan yaziyorum suanda. Ayrica yazim icin de tekrar kusura bakmayin.
Lenovo z580 kullanicisiyim. Arkadasim bilgisayarin ustine oturmak suretiyle ekrani kirmsti. Masraf 300 tlden asagi tutmuyor ve benim onu yaptiracak maddi gucum yok suanda. O yuzden ben de harici bir momitor ile baglanip kullandim bir sure. Daha sonra format atmam gerekti. Formato attim, guncellemeri aldim ve restart yapip yeniden basladi bilgisayar ancak monitore ekran gelmedi. Vga driveri kurulu olmadigi icin desteklemiyor diye okudum forumlarda. Bir kullanici da laptopun kendi ekrani ile olan baglantisini keserseniz harici monitor birincil islev olarak kullanilacak diyordu. Herseyi denemistim sadece bu kaldi denemedigin ve ben de laptopun ekranini acip baglantiyi kestim. Gercekten de harici monitore goruntu geldi.
10 gun filan boyle kullandim. Hicbir sorun olmadi. Ancak 10 gun oncesine kadar gayet rahat oynadigim oyunlari bu ekrani sokme isinden sonra oynayamiyorum en dusun ayarlarda dahi. Ben de ekran karti driverlerini ( intel HD 4400 ve Nvidia GT635m ) kaldirip yeniden kurayim belki eksik bir sey yapmisimdir dedim. İnteli kaldirmamla harixi monitorde goruntu yine gitti ve hcbirsey yapamiyorm suanda. Ne yapmaliyim bir fikri olan var mi? Tamire goturemiyorum cunku maddi durumum el vermiyor. HDMİ baglantisi var pcde ama onu baglayabilecegim hicbir cihaz yok. Aksam usb bellege intelin kurulumunu indirip attim internet kafede. Usbyi taktiktan sonra ezbere yuklemeye calistim yariya kadar gelebildim anca. Setup dosyasina tiklandiginda malun bir ses geliyor ve yuklenmesini istyormusunuz diyip evet hayir diye soruyor. Oraya kadar gelebildim ancak ondan sonra birsey secmem gerekiyor mu yoksa kurulum next next duyip gidiyor mu bilemuyorum. En azibdan intel hd 4000 kullanan varsa kurulum asamalarini anlatirsa harfi harfi ben de uygulamaya calisacagim. Cok uzun oldu sanirim ama durum biraz karisik. Bir hata olsuysa affola. Cevaplarinizi bekliyorum. İyi forumlar.
 

Benzer Konular



Üst Alt