Font Değiştirme (FontRouter LT)

Sponsorlu Bağlantılar

cirkinn

Üye
teşekkürler artık bende istediğim yazı tipini kullanabilirim

cemre007

cemre007

Üye
sertifika hatası veriyor...

guest1212

guest1212

Üye
çok güzel ve basit tşkler:oke:

OSMAN_BEDIR87

OSMAN_BEDIR87

Üye
n73 de sertfika hatası verıo bir seye yaramadı olmadı geçmiş olsun n73 olanlara bys

Kimse bakmıo mu konuya yha ekledıgınız program calısmıyor bi yardım edersenız sevınırım bys

Sertfika hatası için Bu Konuya Göz At
http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...rtifika-sorununa-son-hellocarbide-145522.html

--------------- Ekleme ---------------

Birşey soracağım o verdiğin sitedekilerin hangilerinin türkçe karekter içerdiğini öğrenebilir miyiz?
Ve bir tane indirdik mesela o siteden .rar halinde inince rardan çıkarınca boyutuna göre içinde 6-7 font oluyor hepsini mi fonts klasörüne kopyalıyacağız ? Ve türkçe fontların olduğu site nereden bulabilirim ?

Bu Sİtesen Tr Font Bula Bilirsin

:sn:benim tel krackli n73 telefona yüklerken telefonla uyumlu değil yinede yüklensin mi diye soruyor.yüklesem bi sorun olurmu bide telefon hafızasına yada hafıza kartına atmamız fark edermi . yardım :agla:agla:agla

Yüklemeye Devam Et Ama Programı Hafıza Kartına KUr

• Beğen
Tepkiler: BrainFree

seminay

Üye
ben yaptım aynısını devam ettim telefon kapandı ve bi daha açılmadı format atmak zorunda kaldım

yunus3787

yunus3787

Üye
Paylaşım için teşekkürler...

OSMAN_BEDIR87

OSMAN_BEDIR87

Üye
ben yaptım aynısını devam ettim telefon kapandı ve bi daha açılmadı format atmak zorunda kaldım

Telefon Hepmı Kapandı Yoksa Telefon Açılıyor Ama Nokia Yazısı geliyor ve beklediğin zaman telefon ekranınde hiç bir şey olmuyormu

Bir Tane Font

N95,E50 ve N73'de Denenmiştir

seminay

Üye
telefon tamamen kapandı format attım açıldı ama sistem hatası veriyor şimdi bazı programları yüklerken gerekli uygulama erişimine izin verilmedi diye uyarı veriyor serviste yazılım attılar iki kere ama hala düzelmedi ne yapıcağımı şaşırdım

psikolaz

psikolaz

Üye
arkadaşlar sizleri anlayamıyorum yakındığınız şeylerin hepsinin bu sitede bir çözümü var sertifika hatası dıyorsunuz yığınla sertifika çözme yontemı var ben rootsign kullanıyorum üstüne de tanımam font olayına gelince burda denilenleri N95 8GB'da aynen uyguladım ve sonuç aşağıda bu arada kullandığım font, ComicJens Bold.ttf 'dur temamı da yine maxicep'ten indirdim i phone teması herseyden yakıncagınıza arastırmayı ve tesekkur etmeyi ögrenin emeğinize sağlık arkadaslar

Ancak font kullanmanın da kötü yanı var tabiki font router programını yığın hafızaya kurduğumuz için program yığın hafızayı sürekli kullanıyor buda usb kablosu ile veri aktarım modunu imkansız hale getiriyor sorum şu font router programını yığın hafızaya kurun demişşsiniz acaba telefon hafızasına kursak bir sorun yaratır mı?

seminay

Üye
doğru söylüyorsun arkadaş araştırmak lazım bir haftadır araştırmadığım yer kalmadı sorunumu bir türlü çözemedim problemimle ilgili hertürlü olasılığı denedim ama olmadı bir türlü. Bilmiyorum belkide yanlış konuları araştırıyorum senin bir bilgin varsa benim sorunumu çözebilirmisin PSİKOLAZ arkadaşım sağol.

psikolaz

psikolaz

Üye
doğru söylüyorsun arkadaş araştırmak lazım bir haftadır araştırmadığım yer kalmadı sorunumu bir türlü çözemedim problemimle ilgili hertürlü olasılığı denedim ama olmadı bir türlü. Bilmiyorum belkide yanlış konuları araştırıyorum senin bir bilgin varsa benim sorunumu çözebilirmisin PSİKOLAZ arkadaşım sağol.

yabancı bir forumda söyle birsey buldum işine yarayabilir
1-uygulama yöneticisini aç
2-çalıştırmak istediğin uygulamayı sec

3-ayarlardan suit ayarlarına gel (suite settings yazılmıs telefonum n80 olmadıgı ıcın tam olarak ne oldugunu bılmıyorum suit ayarları olarak cevirdim o yuzden)
4-tüm erişim seçeneklerini "herzaman sor" olarak değiştir

seminay

Üye
onu bende okudum ama ben de süit ayarları diye bir seçenek yok

psikolaz

psikolaz

Üye
telefonun dılını ıngılızce yapıp denılenlerı uygulasana o zaman bulabılırsın belkı

seminay

Üye
onu da yaptım sadece setting var o ayarlar da tamam

serseri212

serseri212

Üye
kardeş büyük harf fonları verirmisin

japonis17

japonis17

Üye
Merhaba arkadaslar ben hackli n73 üme uyguladım başarılı bir şekilde ama problemim şuekranda görebilmek için büyüteç :) gerekiyor olması seçtiğim fonttan da kaynaklanıyor olması muhtemel bu konuda surunumun cevabını bulamadım. bilgisi olan varsa cevaplamasını rica ederim.

maxicep için hazırladğimi bir dosya var n73 e kurup çaıştırdığım proram oyun nevarsa buraya ekleyeceğim. burayı sadece indirmek için kullanmaktan katkıda bulunmak iyi olcaktı

badreal

Üye
telefon açılmaz oldu yaw

saol kardeş sayende hard format atmak zorunda kaldık konuyu açarken biraz açıklayıcı olun yaw sonra iki saat uğraştırıyonuz

TAŞ

Üye
müthiş bir şey ...n80 nime yükledim .....fontun içindeki..zoom ayarlarının yükseltip kaydet dedim....sonra tekrar yükledim...fontlar hemen büyüdü ....fotu da böyle büyütüyoru...Font Router i açıp içindeki

ZoomRatio=100
ZoomMinSize=0
ZoomMaxSize=48 BU kısımdaki 100 ü 120-130-140 yaptığımızda ve tekrar yüklediğimizde fontlar büyük oluyor.ve yazılar büyük çıkıyor.Buradan fontların ebatıyla oynuyoruz...AMA TELEFON mutlaka hacklı olmalı teşekkürler.elinize sağlık

[]
kardeş büyük harf fonları verirmisin

buradan carbon blak indir.Telefondaki fontu e/data/font u aç onu sil buradakini ekle aç kapat tamamdır.

POWER

POWER

Üye
telefon açılmaz oldu yaw

saol kardeş sayende hard format atmak zorunda kaldık konuyu açarken biraz açıklayıcı olun yaw sonra iki saat uğraştırıyonuz

FerreT in program tanıtımında kullandığı ekran görüntüsüne bakarsanız bunları bizzat denendiğini görürsünüz. Risk her zaman vardır ve var olacaktır. Çünkü siz telefona illegal bir müdahale yapmış oluyorsunuz. ;)

ali-baba83

Üye
beyler eger n95 iniz varsa bu işe hic bulasmayın.bi font yuledım.yazı boyutu karınca duası gibi oldu sıleyım dedım haffıza kartı tumleşik oldugu icin silemedım.sonra kurcalarken tefenon hiç acılmamaya basladı.sistem hatası dıyordu acarken.bende hard format attım telefona.simdi cok sukur calısıyor ama herseyım silindi :((