n73 de sertfika hatası verıo bir seye yaramadı olmadı geçmiş olsun n73 olanlara bys
Kimse bakmıo mu konuya yha ekledıgınız program calısmıyor bi yardım edersenız sevınırım bys
Birşey soracağım o verdiğin sitedekilerin hangilerinin türkçe karekter içerdiğini öğrenebilir miyiz?
Ve bir tane indirdik mesela o siteden .rar halinde inince rardan çıkarınca boyutuna göre içinde 6-7 font oluyor hepsini mi fonts klasörüne kopyalıyacağız ? Ve türkçe fontların olduğu site nereden bulabilirim ?
n:benim tel krackli n73 telefona yüklerken telefonla uyumlu değil yinede yüklensin mi diye soruyor.yüklesem bi sorun olurmu bide telefon hafızasına yada hafıza kartına atmamız fark edermi . yardım
agla
ben yaptım aynısını devam ettim telefon kapandı ve bi daha açılmadı format atmak zorunda kaldım
doğru söylüyorsun arkadaş araştırmak lazım bir haftadır araştırmadığım yer kalmadı sorunumu bir türlü çözemedim problemimle ilgili hertürlü olasılığı denedim ama olmadı bir türlü. Bilmiyorum belkide yanlış konuları araştırıyorum senin bir bilgin varsa benim sorunumu çözebilirmisin PSİKOLAZ arkadaşım sağol.
gerekiyor olması seçtiğim fonttan da kaynaklanıyor olması muhtemel bu konuda surunumun cevabını bulamadım. bilgisi olan varsa cevaplamasını rica ederim.kardeş büyük harf fonları verirmisin
telefon açılmaz oldu yaw
--------------- Ekleme ---------------
saol kardeş sayende hard format atmak zorunda kaldık konuyu açarken biraz açıklayıcı olun yaw sonra iki saat uğraştırıyonuz
(