Flipfont s60 v5 Font Değiştirme Programı (New) 5800 N97 vb..

Sponsorlu Bağlantılar

sarıbey

Üye
bunu rar dan nasıl çığaracağız telefondan çıkarmı yoksa bilgisayardanmı çıkaracağız tşk ler

ReaqL

ReaqL

Üye
    Konu Sahibi
admin sen ne mübarek adamsın yha vallahi çok cix oldu thanxler sana gelsin :D bu arada millet programdan gelen fontlar olmuyo ilk denemiştim aynı arkadaşlarınki gibi bendede bi değişiklik olmamıştı diğer 37 font oluo:)

rica ederim gule guLe kuLLan:)

--------------- Ekleme ---------------

bunu rar dan nasıl çığaracağız telefondan çıkarmı yoksa bilgisayardanmı çıkaracağız tşk ler

istersen bıLgısayarda cıkar rardan sıs dosyoLarını teLe at, istersen rarı at telefona rar programın varsa acıp kurabılırsın dosyayı.

Ali Emre Çirik

Üye
Nasıl Yapılıor Bi Anlatabilir Misiniz ?
Anlayamadım
Telin Hackli Olup Olmadıgını Nerden Anlayabiliriz ?

ReaqL

ReaqL

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl Yapılıor Bi Anlatabilir Misiniz ?
Anlayamadım
Telin Hackli Olup Olmadıgını Nerden Anlayabiliriz ?

dostum biraz araştır ya o kadar anlattım orda vıdeo cektım koydum sayfaları oku biraz anLarsın nasıL oldugunu..:nono::megafon:

can_201990

Üye
videoda sayfaların açılısı hosuma gitii onu nerden bulabiliriz

ReaqL

ReaqL

Üye
    Konu Sahibi
oflu001

oflu001

Üye
arkadaşlar benim 5800 almak fakat yazı boyutu ufak geliyor gözlerim az görüyor bu yazı boyutunu değiştirecek bir program varmı yada bu programda yazının kalın yada büyük puntalı hali varmı şimdiden teşekkürlar ilgilenenler için.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ben biraz tırstım 2 kişinin 5800 çökmüş flashlama gibi birşey ben yapamam,format atarım atmasınada o programları yüklemek çok zor.indirdim ama yüklemeyecegim

ddm.bjk

ddm.bjk

Üye
E71 de çalışmıyor sanırım ?

slaughter31

Üye
c6'da çalışıyor eyvallah.

ThaSkc

ThaSkc

Üye
Teşekkürler...

golyad

Üye
güzel paylaşım sağol

ReaqL

ReaqL

Üye
    Konu Sahibi
gule gule kullanin arkdaslar.

freddy__51

freddy__51

Üye
kardeş allah razı olsun senden çok sağ ol ama bi isteğimdaha olucak senden senin video daki tema efeklerini nasıl yaparız acaba yazarsan sevinirim

Ne0

Ne0

Üye
Teşekkürleeeer. :)

returnoftheaxı

Üye
hacı umarım olur çok aradım Valla (=

programı kurdumda yalnız yazı fntu değişmedi direk değişiyormu yoksa kurdukdan sonra ayrlardan felan yazı fontunu seecmek qerekiyomu çok uqrastım kardeşim bi yardımcı olursan =(

videoya qöre yapıoyrum uygulamalarda öyle birsey çıkmıo arkadasım tlfn 6730c :s

Eray1910

Üye
Adamsın gardaşım benim :)

erenalves_4

Üye
ghgdxghjkkl

b@d0

Üye
emeğine sağlık comic sans yok mu peki

Üst Alt