Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Flipfont s60 v5 Font Değiştirme Programı (New) 5800 N97 vb..
Sponsorlu Bağlantılar
murat_83
Üye
Paylaşım için teşşekkürler önceden indirdim eğeydir kullanıyorum gayet güzel, farklı fonları bekliyoruz... Mümkünse çok font olursa seviniriz.. (deneyip yapamayanları anlamıyorum herşeyi doğru yaptıktan sonra sorun çıkmaz ki)
1. benim telim 5800 v.50 hackli değil ve sertifika istemiyor bunun için teşekkürler.sertifika ile uğraşmak zorunda kalmadım.çünkü opda vb sitelere uyuz oluyom 2. dediğin gibi programın kendi fontları trial senin verdiklerin trial değil sorunsuz çalışıyor.fontlar çok güzel.uzun zamandır böyle bir program arıyordum sayende buldum çok teşekkürler telefona hiç bi zararı yok.aksine çok iyi bi program.paylaşmın için saol.
destekleyen telefonlar yazıldı 2. sayfada. anLatımlı vıdeo war bide ona bakaarak deeneyebılırsın.
fenomen01
Üye
eline sağlık
bari74
Üye
YA uzun zamandan beridir bu programı arıyorum buldum sonunda bende wardı ama deneme sürmüydü şimdi bu dimi yane tam srüm 1 ay sonra felan kapanma olmicak şimdiden teşekkür ederim saol kardeşim
kardeşim ben flipfont yükledim telefona yanında 37 tane yazı fontu vardı. fakat daha değişik fontlar nasıl yüklicez.. sis uzantılı yazı fontu varsa koyarmısınız siteye...
ReaqL
Üye
Konu Sahibi
kardesım 37 tane font koymusum ben sana daha ne istiosun
mmanyak
Üye
eline sağlık arkadaşım güzel bi program hemen yükledim
ancak haber veriim millete
ben chiller yükledim yazı boyutu biraz küçüldü
silip şimdi başkasını deniyicem..
PuGatorY
Üye