Flipfont s60 v5 Font Değiştirme Programı (New) 5800 N97 vb..

Sponsorlu Bağlantılar

ReaqL

ReaqL

Üye
    Konu Sahibi
hacı umarım olur çok aradım Valla (=

--------------- Ekleme ---------------

programı kurdumda yalnız yazı fntu değişmedi direk değişiyormu yoksa kurdukdan sonra ayrlardan felan yazı fontunu seecmek qerekiyomu çok uqrastım kardeşim bi yardımcı olursan =(

videoya qöre yapıoyrum uygulamalarda öyle birsey çıkmıo arkadasım tlfn 6730c :s

Dostum restart programı bende kurulu zaten. Programı kurduktan sonra yapıcagın videou cektım ben. programı kurup calıstırınca yazı tipini secıosun sonra cıkıs dıosun. Teli resetLiyosun yazı tipi deiğişiyor.

Tema efekleri orjinaL tema efekleridir arkadaslar. BuLabiLdikLerim bu kadar 37 tane comic sans yok malesef..

Trackmania

Trackmania

Üye
eyw.

snookumboo

Üye
2 gün kullandım deneme süresi bitti dedi .s.d

'Şeref'

Emekli Yönetici
sağolasın teşekkürler ..

emirr95

Üye
Teşekkürler :) Tek şikayetim resimde pulietrose diye bi font var onu ben çok beendim ama rarda yok en az 14 kere tek tek 37 rar ı da inceledim ama yok eğer onu paylaşabilirsen çok sevinirim :)

imotephcadi

imotephcadi

Üye
arkadaşlar n79 da programı yğkledim hatalı yüklenemez falan uyarı verdi tamam dedim yüklendi gibi ama programı bulamıyorum tele res attım yine yok program ortalarda.ne yapıcaz?

freddy__51

freddy__51

Üye
admin restart porogramı varmı ben buldum bi kaçtane ama sertifika sorunu var diyo teşekkür derim paylaşımlarım için restart programı yazarsan sevinirim

ReaqL

ReaqL

Üye
    Konu Sahibi
Bendeki de sertifika istiyor arkadasım benım tel hackli sorun olmuyor ama. N79 da çalışmıyor buyuk ihtimal.. emirr95 ordaki fontların hepsi zipte var arkadasım cunku ben hepsini yukleyip cektım fotolarını:) trial deiL bu öle bişe olmaması lazım.. tşkler.

özgür1634

Üye
arkadaşlar şunu nasıl indiricem anlatır mısınız

güzelkraliçe

Üye
ilk önce telimizi usb ile pc ye bağlayıp depolamayı seçiyoruz
2. olarak resource klasörünü açıyoruz.(hafıza kartınızda böyle bir klasör bulamazsanız yeni klasör açıp adını resource yapıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.)
bu klasörün içinde yeni klasör oluşturup adını fonts yapıyoruz.
bu bir kenarda böyle duruyor.
pc de bilgisayarımdan c ye girip windows a giriyoruz ve orda da fonts klasörüne giriyoruz.
karşımızda birsürü font var fakat hepsi türkçeye uygun değil malesef.
"ben
comic sans ms kalın
book antiqua kalın italik
consolas kalın italik
denedim ve 3ü de çok güzel oldu.
şuanda consolası kullanıyorum ama book antiqua olanı da şiddetle öneririm":emir_bebek:
bu fontlara çift tıklayınca bir sayfa açılıyor orda ç ş vb. türkçe harfler varsa uygun demektir.
fontumuzu seçtikten sonra ctrl-c ile kopyalayıp hafıza kartına açtığımız fonts klasörüne yapıştırıyoruz.
4 tane yapıştırmamız gerekiyor o yüzden her yapıştırdığınızın adını 1 2 diye adlandırın.
4 tane yapıştırdıktan sonra sırayla adlarını
S60ZDIGI
s60tsb
s60ssb
s60snr
olarak değiştiriyoruz.
telefonumuzu kapatıp açıyoruz ve yazı tipi değişmiş oluyor

comic sans da oluyor böle

pulietrose değil julietrose yazı tipinden dolayı j yi p gbi görmüşsün arkadasım

sincere91

Üye
güzel kardeşim,saol

kral4242

Üye
teşekkürler çok güzel

ReaqL

ReaqL

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim..

ByMeho

ByMeho

Üye
6710 navigatör yazı stili değiştirme mümkünmü acaba arkadaşlar ?

tesadf

tesadf

Üye
tşkler güzel paylaşım emeklerinize sağlık..

akgun's

Üye
ben yeniyim nasıl indirebilirim bunu yardım edebilir misiniz

isotic

isotic

Üye
teşkler

IBoRoMiRI

IBoRoMiRI

Üye
Dostum indirdim ve ilk kısmı yaptım ancak daha sonrası için ( ilk programdan çıktıktan sonra ) yapamadım. Programı bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

..CK..

Üye
dostum bu e66 yla uyumlu değil mi uygulama telefonla uyumlu değil uyarısı veriyor.

Sandrake

Sandrake

Üye
güzel bir program hackli 5800 da denedim çalışıyor. ilk başta rardan dosyaları çıkartıp MonotypeImaging_FlipFont_v5_2_1_Express dosyasını kurmalısınız kurulumla 3-4 tane yazı stili geliyor daha sonra 37 Premium Fonts Collection.rar dosyasını açıp 37 tane sis dosyasını rardan tekrar çıkartıp tek tek kurmalısınız. ben 10 dan sonrasında sıkıldım kurmadım :) ama çok güzel bir program beğendim;) Teşekkür ederim paylaşım için
teşekkürler ben yapamamıştım

Üst Alt