Flipfont s60 v5 Font Değiştirme Programı (New) 5800 N97 vb..

Sponsorlu Bağlantılar

gercekgun

gercekgun

Üye
kurduk telefona, 5800 a.. modifiye edilmemiş, tertemiz telefona...

açılmıyor şimdi telefon...

ee ne yapcas şimdi??

aynısı benim başıma da geldi :) kapattıktan sonra açınca gri ekran gelip gelip gidiyor en sonunda telefon kapanıyor.. tekrar fw ledim ben yapacak bişey yok..

YsF_90

YsF_90

Üye
teşekkür ederim...

üzeyir topal

Üye
Kardeş çok sağol çok teşekkürler

ReaqL

ReaqL

Üye
    Konu Sahibi
önemLi deiL..

metehanozen

metehanozen

Üye
ben 5800 da kurdum . özellik desteklenmiyor diyor :(

azsxd

azsxd

Üye
Hacksiz n97 kurdum çalışıyor.eline sağlık.

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
eline saglık kardeş

coyn

Üye
Teşekkürler..süpersiniz...(;

ben comic sans türkçe font aradım ama bulamadım bu programda sadece 4 tane var...tşkler....

erdemtamer

Üye
asdasdas

devalionsa

Üye
teşekkürler

ReaqL

ReaqL

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler..süpersiniz...(;

ben comic sans türkçe font aradım ama bulamadım bu programda sadece 4 tane var...tşkler....

Comic Sans yok ama ayrıyeten 37 tane font var Orda arkadsım onLarıda yukLemen gerekıo:) 4tane deıL yanı.

önemsiz..

illeqalx61

Üye
eline sağlık süper bişey

ReaqL

ReaqL

Üye
    Konu Sahibi
rica ederm

kskleeufq

kskleeufq

Üye
ya kardeş şimdi kafayı yedirtçen bana bi bhok anlamadım anlat düzgün ne dion indirdim programı içinde birsürü şey var neyi ne yapçam hacı anlatamıyorsan paylaşma programı allah allah ya..!:sopa:

--------------- Ekleme ---------------

önemLi deiL. Guero kurduktan Sonra yorumuda yazaRsan diğer arkadaslar içinde bilgi Olur.
:islikkardeş paylaşım çok qüzelde comic sans ms fontunu nereden bulabilirim BidE bu fontlarda Renk değiştirme varmı ? :) yoksa renk degiştirme tema ilemi alakalı bende 3 4 tane tema var renkleri değişio ???!!

ya kardeş şimdi kafayı yedirtçen bana bi bhok anlamadım anlat düzgün ne dion indirdim programı içinde birsürü şey var neyi ne yapçam hacı anlatamıyorsan paylaşma programı allah allah ya..!:sopa:

:islikkardeş paylaşım çok qüzelde comic sans ms fontunu nereden bulabilirim BidE bu fontlarda Renk değiştirme varmı ? :) yoksa renk degiştirme tema ilemi alakalı bende 3 4 tane tema var renkleri değişio ???!!
,
ALemİn KRaLı En KRaL KaRŞıYaKaLı.... 35/½!!!!!

mardok

mardok

Üye
böyle bi program ilk kez görüyorum teşekürler :D

pesimisthaso

Üye
cok sagolun ya tesekkurler.emegınıze saglık:d:

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
sağol dostum emeğine sağlik resimleri koyman harika olmuş teşekkurler

sağol kardeş

ReaqL

ReaqL

Üye
    Konu Sahibi
Alıntı: ReaqL göndermiş. >
önemLi deiL. Guero kurduktan Sonra yorumuda yazaRsan diğer arkadaslar içinde bilgi Olur.
Comıc sans ms Fontunu program daiLinde buLamadım ama ben programsız kuLLanıorum comıc sansı. Yazıların renk değiştirmesi temayLa aLakaLı öle bi secenegımız yok suan:) rica ederim bu arada.

spawnix

Üye
admin sen ne mübarek adamsın yha vallahi çok cix oldu thanxler sana gelsin :D bu arada millet programdan gelen fontlar olmuyo ilk denemiştim aynı arkadaşlarınki gibi bendede bi değişiklik olmamıştı diğer 37 font oluo:)

Üst Alt