Flipfont s60 v5 Font Değiştirme Programı (New) 5800 N97 vb..

Sponsorlu Bağlantılar

Aesir

Aesir

Üye
Paylaşım için teşekkürler.

ReaqL

ReaqL

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim..

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
5800 (v50)'de denedim ve işe yaramadı ;D aceba sorun versiyondan mı kaynaklanıyo benden mi

ReaqL

ReaqL

Üye
    Konu Sahibi
v40 da bizzat kenDım denedım calısıor arkadasım v50 yı bıLemem ama soruN oLmamasını gerekır.. yazı tipini sectıkten sonra reset secenegi cıkıcak ona tıklıcas resetLemeden yazı tipi değişmes :)

gokkurt

gokkurt

Üye
5800da sistem çöktü format atmak zorunda kaldım.

gtwo

gtwo

Üye
ben beceremedim 5800..

Zebani88

Üye
5800 v50 kullanıyorum, çalıştı fakat trial diyor fontlar için...

Blind Guardian

Üye
teşekkürler, fontlar çok iyi oldu :)

futbol123

futbol123

Üye
teşekkürler..

ReaqL

ReaqL

Üye
    Konu Sahibi
qüle qüLe kuLlanın arkadasLar.. Ben aNlamıorum ya nasıl yukLeyınce sistem cokuo:)) nese becereN arkadaslar war en azından:))

darkwily

darkwily

Üye
ÖnceLikLe payLaşım için tşk.ler bende 5800 var ve tamamen hack'li daha önceden bu prg. vardı ama triaL di onuda kurduğumda iLk seçtiğimde makinaya reset atınca font aktif oLmuştu ama sonradan fontu değiştirince tLf. kendi fontunu kuLLanmaya başLadı şimdi bunu kurdum gene font Listesinde fontLarın yanında trial yazıyo ve fontLarı seçmeme rağmen çaLışmıyo makinaya reset atıyorum gene değişen bişey yok biLgin varsa yardımcı oLursan sevinirim iyi forumLar

ReaqL

ReaqL

Üye
    Konu Sahibi
Kardesım bu programı kuLLanmak ıcın teLın hackLı oLmasına gerek yok.Programı kurduktan sonra otomatık verdıgı fontlar triaL gozukuo.Size verdıgım fontLarı yukleyınce trial die gozukmemesı gerekıor,programla gelen deiLde ayrıyeten verdikLerimi yukLe..

BU ARADA İLK SAYFADA SORUN YAŞAYAN ARKADASLAR ICIN VİDEOSUNU PAYLAŞTIM.. KOLAY GELSIN..

damlaebeler

Üye
bunu nasl indircem

ReaqL

ReaqL

Üye
    Konu Sahibi
iLk sayfada konunun aLtında Link var ona tıkLayarak ındırebıLırsın..

oemmmm

Üye
Eline sağlık

gokkurt

gokkurt

Üye
sistem nasıl çöküyo şöyle anlatıyım; programı yükleyip çalıştırdığımda sistem kilitleniyo kapanıp açılmıyo.format atarak düzeltebiliyorum ancak. 2 kez denedim aynısı oldu.

madalimert

madalimert

Üye
1. benim telim 5800 v.50 hackli değil ve sertifika istemiyor bunun için teşekkürler.sertifika ile uğraşmak zorunda kalmadım.çünkü opda vb sitelere uyuz oluyom 2. dediğin gibi programın kendi fontları trial senin verdiklerin trial değil sorunsuz çalışıyor.fontlar çok güzel.uzun zamandır böyle bir program arıyordum sayende buldum çok teşekkürler telefona hiç bi zararı yok.aksine çok iyi bi program.paylaşmın için saol.

emr-erock

emr-erock

Üye
teşekkür ederim her telefona lazım...

mRweee

mRweee

Üye
ÖzzeLik desteklenmiyo diyo ?

Üst Alt