Flipfont s60 v5 Font Değiştirme Programı (New) 5800 N97 vb..

Sponsorlu Bağlantılar

ReaqL

ReaqL

Üye
    Konu Sahibi
Bende Çok Teşekkür Ederim.
Bendende Bi Kaç Yararlı Bilgi Konu İçin.

Yazı Fontlarının Tam Hali.

Program Aşşadaki Bütün Telefonlarla Uyumludur.
Nokia 5320 XpressMusic, Nokia 5530 XpressMusic, Nokia 5630,Nokia 5700 XpressMusic, Nokia 5730, Nokia 5800 XpressMusic, Nokia 6110 Navigator, Nokia 6120 Classic, Nokia 6121 Classic, Nokia 6210 Navigator, Nokia 6220 Classic, Nokia 6290, Nokia 6650, Nokia 6710, Nokia 6710 Navigator, Nokia 6720, Nokia 6720 Classic, Nokia 6730 Classic, 6760 Slide, 6790 Slide, 6790 Surge, Nokia E50, Nokia E51, Nokia E51, Nokia E52, Nokia E55, Nokia E61, Nokia E61i, Nokia E62, Nokia E63, Nokia E65, Nokia E65 NG, Nokia E66, Nokia E71, Nokia E72, Nokia E75, Nokia E90, Nokia N71, Nokia N73, Nokia N75, Nokia N76, Nokia N77, Nokia N78, Nokia N79, Nokia N80, Nokia N96-3, Nokia N97, Nokia N97 Mini, Nokia N81, Nokia N81 8GB, Nokia N82, Nokia N85, Nokia N86 8MP, Nokia N92, Nokia N95, Nokia N95-3, Nokia N95 8GB, Nokia N96, Nokia V804NK

önemLi deiL arkadasım. ßurdaki resimLeri gostermekteki amacımız hangi yazı tipi nasıL gözüküyor ki telefonumuza onu kuraLım. yoKsa teker teker kurup bakmak zorunDa kaLıcaktınız. ßen kOlayLık Olsun die resımLerı payLaştım bu biLgin içinde tşkler..

sertifikalandıracakmıyız ?

hayır arkadasım sertifika ve hack gerektirmez. qüLe qüLe kuLLanın..

_dgncn_

_dgncn_

Üye
sertifika gerektirmez diyorsunuz ama ben sertifika nedeniyle yükleyemedim sertifika henüz geçerli değil süresi geçmiş diyor bunu nasıl halledeceğiz?

ReaqL

ReaqL

Üye
    Konu Sahibi
bizzat KenDım yukLedım sertifika istemıor..OLmadı tarihi geri aLırsan haLLedersın arkadasım..

_dgncn_

_dgncn_

Üye
bizzat KenDım yukLedım sertifika istemıor..OLmadı tarihi geri aLırsan haLLedersın arkadasım..

kusura bakma kardeş ben kendi telefonumun tarihini geriye almıştım sonra unutmuşum çevirmeyi onun için böyle olmuş kusura bakma

ReaqL

ReaqL

Üye
    Konu Sahibi
Sorun deiL arkadasım guLe guLe kuLLan..

MaxiSosyal

MaxiSosyal

Üye
teşekkürler çok beğendim

ykmk

ykmk

Üye
emeğine saglık..tesekkurler :oke:

ReaqL

ReaqL

Üye
    Konu Sahibi
iyi gunLerde kuLLanın..

MerciLess35

MerciLess35

Üye
ben bu programı attım kurdum we çalıştrdm içinde az sayıda font çıktı rar dosyasında 37 tane mewcut fakat bunları o programa nasıl atıcaz??

_dgncn_

_dgncn_

Üye
37 fontu rardan çıkartıp telefona at eğer bluetooth ile atıyorsan mesajlardan istediğini yükle eğer hafıza kartına direk atıyorsan attığın yerden bulup yükle :oke:

ReaqL

ReaqL

Üye
    Konu Sahibi

bayer04

Üye
emeğine sağlık dostum..

ReaqL

ReaqL

Üye
    Konu Sahibi
tşkler..

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
teşekkürler

Mehmetdalgic

Üye
TeşekkürLer ;)

ReaqL

ReaqL

Üye
    Konu Sahibi
gule gule kuLLanın..

roethlisberger

roethlisberger

Üye
yaa kardeş ben kurdum ama nasıl yapıcam bunu.kurdum programı göremiyomm.telefonum N93.Acaba uyumlu değil mi.

ReaqL

ReaqL

Üye
    Konu Sahibi
yaa kardeş ben kurdum ama nasıl yapıcam bunu.kurdum programı göremiyomm.telefonum N93.Acaba uyumlu değil mi.

Kardeşim 2. sayfada yazıor uyumLu telefonLar.. Senin telefonun uyumLu deiL bu programa. sitede os9.1 bolumune bakarsan uygun oLanlarını goreceksın..

roethlisberger

roethlisberger

Üye
eywallah dostum sağol.

ReaqL

ReaqL

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim:)

Üst Alt