Flipfont s60 v5 Font Değiştirme Programı (New) 5800 N97 vb..

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
:tşk:
:maxicep:

vatansever66

Üye
teşekkürler

hg21

hg21

Üye
hackli e6 kurdum, yüklendi diyor ama program listesinde gözükmüyor bulamadım ben..paylaşım için teşk..

Sevdigimdin

Üye
bunu nokia e72'ye nasıl yüklerim :(

jerich

Üye
sorunsuz çalıştı, teşekkürler
[COLOR=#fafafa !important]

[/COLOR]​

TheLeGeNDY

TheLeGeNDY

Üye
Teşekkürler... Aradığım bir paylaşımdı. :)

yunus_fb

Üye
selam arkadaşlar...
ben kurdum ama hiç bi yerde uygulamayı göremiyorum kapatıp açıyorum değişen hiç birşey olmuyor N86 8mp yardım edin lütfen

eahercai

eahercai

Üye
Teşekkürler...

suskun8288

Üye
teşekkürler arkadaşlar

ReaqL

ReaqL

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar programın uyumLu OLdugu telefonlar yazıor ama hepsını denemedım vıdeoda goruldugu gıbı sadece 5800 da denendı ve benzeri surum olan n97 vb. telefonlara oluyor. Eger yukleyip sımge gelmedıyse demekkı telle uyumLu deıL baska bı yazılım bulMazını öneririm. tşkLer kolay gelsın..

vatansever22

Üye
algıl kukla

ilkayxxx

Üye
arkadaslar programın uyumLu OLdugu telefonlar yazıor ama hepsını denemedım vıdeoda goruldugu gıbı sadece 5800 da denendı ve benzeri surum olan n97 vb. telefonlara oluyor. Eger yukleyip sımge gelmedıyse demekkı telle uyumLu deıL baska bı yazılım bulMazını öneririm. tşkLer kolay gelsın..

Bende de 5800 var ama x plore yüklemeye çalıştım ama açılmıyo yüklencek bişey yok diyo nasıl yükleyebilirim ?

Emre Arık

Emre Arık

Üye
Paylaşım için teşekkürler kardeş x6ya kurdum sorunsuz çalıştı fakat menüye basınca sol üstteki saat yerinde mesela saat 23:17 ise orada 23:.... yazıyor tek sorun o onuda halledebilirsen iyi olur kardeşim.

karakartal44

karakartal44

Üye
Tam da böyle bir program arıyordum.çok teşekkür ederim,abicim.Bende de 5800 var.Yükledim sorunsuz çalışıyor.

manyet.k

manyet.k

Üye
senin telefon menü geçişlerinde nasıl böyle oluyor modifiyeli mi telefonun?ayırca paylaşım için teşekkürler;)

hakanla23

Üye
tsk

- - - Eklendi - - -

dosya bozuk dio x6 da

Emrgncy

Emrgncy

Üye
tsk

- - - Eklendi - - -

dosya bozuk dio x6 da

Dosyayı x-plore ile çıkarıyorsan, o nedenle bozuk der. Winrar veya freeunrar gibi rar açıcı programlarla çıkar, dosya bozuk değil....

xrayfc

Üye
arkadaşım teşekkürler güzel paylaşım yükldm de bütün her yerin yazısı degişti ama menü ye girdiğimde geri tuşu ve seçenekler falan çok saçma bi durum oldu diğer yerler normal nasıl düzeltirim . Tel 5800 xm hackli sunrise cfw yüklü

aga_0074

aga_0074

Üye
bende bu şekilde teşekkür etmek istedim :) 5800 xm oldu..yükleme yapıldıktan sonra telefonu kapatıp açın hepsi bu.

- - - Eklendi - - -

güzel bir program hackli 5800 da denedim çalışıyor. ilk başta rardan dosyaları çıkartıp MonotypeImaging_FlipFont_v5_2_1_Express dosyasını kurmalısınız kurulumla 3-4 tane yazı stili geliyor daha sonra 37 Premium Fonts Collection.rar dosyasını açıp 37 tane sis dosyasını rardan tekrar çıkartıp tek tek kurmalısınız.
Bu işlemi uyguladıktan sonra telefonu kapatıp tekrar açın

Üst Alt