Invoke
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ya .67 çıkalı 3 ay olmuş.neden buna göre bi root yapmamışlarki
Evett çözdün bu sefer.Sanırım çözdüm olayı
Bilinmeyen kaynaklar ile USB hata ayıklamasının açık olduğundan emin ol.
v18 ile dener misin tekrar. Ve arkaplanda PC COMP ya da Flashtool açık olmasın(görev yöneticisinden kontrol et.)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evett çözdün bu sefer.geldi super user şimdi .67 geri mi flash lıyorum?
.67 flashladım tekrar.öncelikle çok sağol yardımların için.şimdi pc comp tan gelecek uygulamaları yükleyebilecek miyim ben?bu ay içinde 4.3 gelecek diye biliyorum da?
Hmm anladım. Peki bana 1-2 root uygulaması önerebilir misin ? Şöyle işe yaracak şeylerRica ederim. =)
Tabiki yükleyebilirsin ama Root gider. 4.3'ü tekrar rootlaman gerekir.
Hmm anladım. Peki bana 1-2 root uygulaması önerebilir misin ? Şöyle işe yaracak şeyler
Bide daha öncede konuşmuştuk seninle şu pie diye bişeyden.marketten indirdim piecontrol diye.ama düşündüğüm gibi tam ekran olmadı.alttaki geri işaretini falan nasıl götürücez?
Bide daha öncede konuşmuştuk seninle şu pie diye bişeyden.marketten indirdim piecontrol diye.ama düşündüğüm gibi tam ekran olmadı.alttaki geri işaretini falan nasıl götürücez?
Ya bu fullscreen de bildirim çubuğunu getiremedim yaHee, o konuyu açan senmişsin
Valla, ben de o alttaki sanal tuşlar olmadığından tam da inceleyemiyorum ama gitmesi gerekir, ayarları kurcala bulursun.
Piecontrolde alttaki tuşlar gitmiyor sadece pie menüsü geliyor olabilir. fullscreen uygulaması ile dene, o konuda konuştuğumuz.
Vayy fullscreen uygulaması çok hoşuma gitti
Ya bu fullscreen de bildirim çubuğunu getiremedim ya
Show notification
Notification can be used to quickly hide systembar yazan yere tik atıyorum olmuyor tiki kaldırıyorum yine olmuyor
Hmm tamam tamam buldum
Google play yüklü değil miBen de googleplay de yüklü değil, olsa yükleyip bakacam.Kurcalayın, bilmiyorum.
Peki.
Google play yüklü değil mine kullanıyorsun onun yerine?
kardeş ftf ye nasıl çevircez zipli dosyayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?