mezarcı4545 Üye nokıa n86 icinde varsa eyvalah cunkuu surumu gecmıs surum dıyoor telefonda tesekurler
sesssiz_1910 Üye ya arkadslar nokia n900 icin internetten video oynatmiyor acaba yardim edebilirmisiniz q
akio33 Üye teşekkürler --------------- Ekleme --------------- arkadaşlar benim se w950i telefonum var bu program ona olmuyor başka önerebileceğiniz bi program var mı?
teşekkürler --------------- Ekleme --------------- arkadaşlar benim se w950i telefonum var bu program ona olmuyor başka önerebileceğiniz bi program var mı?
habbuj Üye Konu Sahibi volkant41' Alıntı: süresi geçmiş sertifika diyor.... Genişletmek için tıkla ... kardeş telefonun tarihini geriye alarak yüklersen hata vermez
volkant41' Alıntı: süresi geçmiş sertifika diyor.... Genişletmek için tıkla ... kardeş telefonun tarihini geriye alarak yüklersen hata vermez
baris_besnili Üye video not avaible hatası veriyor nasıl halledeceğiz kardeşim yardımcı olursan çok sevinirim.
hsn6262 Üye bende de not avaible hatası veriyor ama bu aralar youtube ta çoğu videoda bu hatayı veriyor.ama diğerlerini deneyince metacafe ve dailymoiton bunlardada hiç açmıyor kafadan bağlantı hatası veriyor
bende de not avaible hatası veriyor ama bu aralar youtube ta çoğu videoda bu hatayı veriyor.ama diğerlerini deneyince metacafe ve dailymoiton bunlardada hiç açmıyor kafadan bağlantı hatası veriyor
greenhou Üye bende bolt yükledim fakat arama yapınca error veriyo nerden arama yapacagımı söyleyecek biri varmı...
bende bolt yükledim fakat arama yapınca error veriyo nerden arama yapacagımı söyleyecek biri varmı...