FLASH DESTEKLİ WEB TARAYICI / Kendim Kullanıyorum Link Silinmeden İndirin

Sponsorlu Bağlantılar

apac54

Üye
    Konu Sahibi
FLASH DESTEKLİ WEB TARAYICI / Kendim Kullanıyorum Link Silinmeden İndirin
Kendi Kullandıqım ve cok rahat ettiqim internet tarayıcısını sizinle paylaşmak istiyorum. Eminim Sizde Beğeneceksiniz. Ayrıca İndiren arkadaslar başka bir sisteme upload ederlerse ve paylasırlarsa iyi olur tekrar Link siLinebiLir ... :)

İndirmek İçin

rstsn

rstsn

Üye
deniycem saol:oke:

blacktalon

blacktalon

Üye
yüklediğin siteden indirme yapılmıyor :hmmm

apac54

Üye
    Konu Sahibi
siteden indirdim fakat bide hotfile a upLoad edeim ...

----------Eklendi @ 06:33:59 ---------- Yazıldı @ 06:13:24 ----------

Hotfile upLoad ...

rstsn

rstsn

Üye
paket ayrışmada hata verio

xinsurer

xinsurer

Üye
Flash destekli derken sadece video için mi yoksa oyun desteği de var mı? Skyfire'ın ilk versiyonları gibi mi?

fthakan

fthakan

Üye
arkadaşlar 4shared de arama yapın çıkıyor.Ben denedim fena değil ama biraz ağır çalışıyor gibi geldi.?

mc_shekil

mc_shekil

Üye
Flash destekli derken sadece video için mi yoksa oyun desteği de var mı? Skyfire'ın ilk versiyonları gibi mi?
evet bu sorunun cevabını bende bekliyorum..kullanan arkadaslar bi bilgi verirse iyi olur yani

Eisoptrofobik

Eisoptrofobik

Üye
Flash destekli oyunları açmaktadır ve kasmaktan oynayamazsınız.

caglet

caglet

Üye
google chrome +++++++++++++

kadirgm18

Üye
Turkcell t10 da açmíyo....

apac54

Üye
    Konu Sahibi
flaş oyunlar gerçekten dojuyor ayrıca t20de kullandım. puffin tariyicinin adi ... ayrica ucweb adli bi tarayici var flash destekli ama kullanmadim

yasartugrul

Üye
galaxy fitte kullandım. yıldız tvyi açtı. oradaki tvleri izleyebiliyorsun ama skyfire gibi değil. ekrana uyduramıyorsun bir türlü, büyük geliyor...puffin normal bir web sayfası olarak açıyor cebe uyduramıyor. ayarlarını yapmak mümkün olamadı bir türlü. canlı tv.com veya diziport denedim açmadı. belki hata bende de olabilir ama zaten kısıtlı bir settings menusu var orada yapılabilecek herşeyi denedim.. (mobil browser mode yaptım, settings"ten değişen, farkeden birşey olmuyor...)

xinsurer

xinsurer

Üye
Ben beğendim :)

Buradan indirilebiliyordu, indiremezseniz ben kendim upload ederim;

Bu da ayarlar;

İsterseniz flash veriyonunuzu bu siteden kontrol edebilirsiniz;

1fb7

1fb7

Üye
tskkur

KELGER

KELGER

Üye
kardeş bende donarak çalışıyor hızdan değil wlan 8 mbit de devodafonede de donarak video oynatıyor hc wildfire s telefonum sizdede öylemi

xinsurer

xinsurer

Üye
Evet bende de donmaya başladı, çok kullanışlı değilmiş, sildim :hmmm

alperen1995

Üye
usta connect diyo oyle kaliyo

jr_jamis

Üye
Geçmiş ola link off deads

Üst Alt