First Lady, Maxi Kadın (Bayan Özel) Deneme Yöneticisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
First Lady, Maxi Kadın (Bayan Özel) Deneme Yöneticisi
Bir çoğunuz bilirsiniz benim bayan bölümündeki aktifliğimin asıl sebebi Serap'tır. Ücretli yönetici olarak çalışmaya başladığım günden beri bana destek olan, forumdan çeşitli sebeplerle ayrı kaldığım günlerde yokluğumu aratmamak için elinden geleni yapan can yoldaşım, 6 yıllık hayat arkadaşım Serap, Maxi Kadın bölümünde test moderatör rütbesiyle MaxiCep adına daha yararlı işler gerçekleştirmek için aramıza katıldı.

VB forum özelliklerine yeterince hakimsin, şikayet bildirimi sisteminin işleyişi hakkında daha önce seninle konuşmuştuk. Takım arkadaşın Pınar'ın sana bu konuda her zaman yardım etmeye hazır olduğundan eminim.

http://www.maxicep.com/deneme-yonet...ilere-bilinmesi-mutlak-gerekenler-286631.html
http://www.maxicep.com/deneme-yonet...k-yerine-geri-donusum-e-tasiyiniz-286629.html
http://www.maxicep.com/deneme-yonet...sima-uye-ban-vs-islemleri-resimli-286630.html
http://www.maxicep.com/deneme-yonet...frenizi-ortak-pclerde-kullanmayin-286628.html

Linkteki konuları tek tek okuyun, sonra ben görmedim duymadım demeyin lütfen.
Hata yapacağını sanmıyorum ama yaparsanda gözüme görünme :ehe hepimiz hatalarla bugünlere geldik. Bir nusubet bin nasihattan iyidir. Her zaman hepimiz hata yapabiliriz, bu senin moralini ve şevkini asla bozmasın.

Test moderatörlük sürecinizde başarılar dilerim Serap hanım.

Ayrıca ailemizin admini, son zamanlarda kendisine bir garip haller olmuş Ata Emir beye, bu konuyu benim açmam hususunda göstermiş olduğu incelikten dolayı teşekkürlerimi sunarım.

• Beğen
Tepkiler: Praetor, 'Şeref', Reşwan ve 5 diğerleri

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim :)
ben size diyorum bizim patronun şi f resini çalmışlar başkası giriyor onun yerine siteye:D

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref', Reşwan ve First Lady
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Aramıza hoş geldin Serap :)

----------Eklendi @ 21:20:16 ---------- Yazıldı @ 21:08:43 ----------

Evet yetki işi de tamamdır :) Artık Serap resmen aramızda.
Bu arada profile girince e-posta dikkati çekti, soyad kısmı :gul:

• Beğen
Tepkiler: First Lady
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
bende elmacıyım heee:ehe

• Beğen
Tepkiler: EroL
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:D gözündende bişey kaçmıyor FBI ajanı gibi :d:

• Beğen
Tepkiler: Mehmet
minoo

minoo

Üye
Serap canımm :sarıl: Hoşgeldin aramıza. Tabii ki her zaman elimden geldiği kadar sana yardımcı olmaya hazırım. Her zaman her şeyi sorabilirsin :op:

Tebrik ederim güzelim.

• Beğen
First Lady

First Lady

Emekli Yönetici
Hepinize çok teşekkür ederim:)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
hoş geldin Serap görevinde Başarılar dilerim

• Beğen
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Tebrikler :)

• Beğen
haltie

haltie

Üye
Tebrikler yerinde ve hepimizin hoşuna giden güzel bir karar.Aynı zamanda senide tebrik ederim Erolum.Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: EroL ve First Lady
Tuba

Tuba

Üye
Hoş geldin Serap :) Daha önce tanışmamız olmuşdu seninle :) burada görmekten mutlu oldum açıkçası görevinde başarılar ki mutlaka başarılı olacaksın şüphesiz :oke:

• Beğen
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Başarılar diler tebrik ederim. İhtiyaç duyulan bir bölüm ve o bölümde bayan olması çok iyi oldu, günümüzde kadınların ilgili olduğu sıkca uğradığı yer, ablamızında sayesinde bu bölüm genişletilerek daha kaliteli bir bölüm olacakdır inşallah.

• Beğen
First Lady

First Lady

Emekli Yönetici
Teşekkür ederim:)

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
Tebrikler.

• Beğen
minoo

minoo

Üye
Başarılar diler tebrik ederim. İhtiyaç duyulan bir bölüm ve o bölümde bayan olması çok iyi oldu, günümüzde kadınların ilgili olduğu sıkca uğradığı yer, ablamızında sayesinde bu bölüm genişletilerek daha kaliteli bir bölüm olacakdır inşallah.

Sen beni yok saydın abi resmen ya :dry:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: minoo
minoo

minoo

Üye
Egom tavan yaptı şu an :ehe :sarıl:

• Beğen
Tepkiler: Reşwan

'Şeref'

Emekli Yönetici
Tebrikler ve başarılar dilerim.. :)

• Beğen
First Lady

First Lady

Emekli Yönetici
Teşekkür ederim:)

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt