Fırında Tavuk

  • 29 Mart 2013
  • 609 Okunma
  • 3 Cevap

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Malzemeler

    8 Parça Tavuk Eti
    1 Adet soğan
    3-4 Diş sarmısak
    3 Çorba kaşığı limon suyu
    3 Çorba kaşığı sirke
    3 adet defne yaprağı
    Sıvı yağ
    Tuz, karabiber, kekik, kırmızı pul biber
    Ketçap

    Hazırlanışı

    * Sekiz parça tavuğu borcam bir kaba dizin.
    * Bir tencerede sıvıyağ ile ince kıyılmış soğan, sarmısak, sirke, limon suyu, tuz, karabiber, kekik, defne yaprağı, kırmızı pul biber ve ketçabı birbuçuk su bardağı su ile iyice kaynatın.
    * Bu karışımı, tavukların üzerine döküp, alüminyum folyo ile kapatın.
    * Orta derecedeki fırında 60 dakika pişirin.
     


    Yazan: Haydar
  2. Teşekkürler
     
  3. Rica ederim
     
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
Yüklüyor...
16/11/2018 - 23:12