mnemosynee Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu sıteden ındırdım sorunsuz calısıyor yalnız ucretlı demsıne ragmen uzerıne tıklayınce ındırdımde gecıcı suremı sureklımı olcak onu bılmıyorum o konuyu arastırırsınız memnun olurum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu sıteden ındırdım sorunsuz calısıyor yalnız ucretlı demsıne ragmen uzerıne tıklayınce ındırdımde gecıcı suremı sureklımı olcak onu bılmıyorum o konuyu arastırırsınız memnun olurum
emre0404_04 Üye kardes bu programı cozdum herkesın parmagıyla acılıo sadece 3 ıkere bip sesini duy bırak salakca bı program bence
kardes bu programı cozdum herkesın parmagıyla acılıo sadece 3 ıkere bip sesini duy bırak salakca bı program bence
punqermojo Üye valla biz n97 hackladık telefonda bu uygulamam var 2,3 bezen hiç açmıo sadece hava olsun die yapılmış bir uygulama. bızıları varki buna inanıyorlar arkadaşlara yapmak lazım
valla biz n97 hackladık telefonda bu uygulamam var 2,3 bezen hiç açmıo sadece hava olsun die yapılmış bir uygulama. bızıları varki buna inanıyorlar arkadaşlara yapmak lazım
ufuk617 Üye ya bu programı açamadım hata veriyo desteklemiyor diye 5800 da ne yapmam gerekiyo yardımcı olurmusunuz
ya bu programı açamadım hata veriyo desteklemiyor diye 5800 da ne yapmam gerekiyo yardımcı olurmusunuz
hemenx Üye bunu telefonun hangi klasörüne atacağım ? --------------- Ekleme --------------- programı yükledm telefonu tuş kilidinden kaldırınca çıkıyo ama kapama tuşuna baştığımda programa gerek kalmadan geliyo ekran
bunu telefonun hangi klasörüne atacağım ? --------------- Ekleme --------------- programı yükledm telefonu tuş kilidinden kaldırınca çıkıyo ama kapama tuşuna baştığımda programa gerek kalmadan geliyo ekran
atakanybs Üye Bişey sormak istiyorum Programı İndirdim Çalışıyor Ancak Nasıl Müneye Girmeden Çıkmasını Sağlıycam ?
nasu Üye bu pronunu gerçeği varmıki tlf symbianlı tlfon için --------------- Ekleme --------------- burda baya bi soru var bilen arkadaşlar bakabilirmi
bu pronunu gerçeği varmıki tlf symbianlı tlfon için --------------- Ekleme --------------- burda baya bi soru var bilen arkadaşlar bakabilirmi