instander kullanıyormusun? evetse mavi çentik olayı var o nedir nasıl kullanılıyor bilgin varmı?Çok ağır çalışıyor.
İnstander bundan bin kat iyi
Sadece Instander kullanıcıları tarafından Mavi Tikli(Doğrulanmış) Hesap olarak görünürsünüz.instander kullanıyormusun? evetse mavi çentik olayı var o nedir nasıl kullanılıyor bilgin varmı?
Yaklaşık 3 senedir kullanıyorum ara sıra hata veriyor ama normal Instagram uygulamasından iyidir. Görüldü, yazıyor falan karşı taraf görmüyor. Onun dışında güzel geçinip gidiyoruzinstander kullanıyormusun? evetse mavi çentik olayı var o nedir nasıl kullanılıyor bilgin varmı?
KONU v9.15 SÜRÜMÜNE FİNAL SÜRÜMÜ OLARAK GÜNCELLENMİŞTİR.
(Artık FMWhatsApp, InstaPro ve Instander güncellemeleri benim tarafımca durduruldu. Alternatif olarak AeroWhatsApp ve AeroInsta kullanabilirsiniz.) final sürümü de com.instagram olmamış 😊
APK Editörle de yapabilirsiniz fakat biraz uğraşırsınız.Mesajlar kısmında yanıtla seçeneği çalışmıyor, yanıtla dediğimde çeviri yapıyor, bu sorunu nasıl düzeltebilirim bilginiz var mı 😊
Mesaj birleştirildi:
Merhaba, çevirileri nasıl yapıyorsunuz, hangi program, APK editör ile çeviri yapılabilir mi? Bir dahaki güncellemeyi ben çevirmek isterim
Telegramdan ulaşın.Maçkolik 7.3.7 pro reklamsız arıyorum bulamıyorum lütfen yapar mısınız bulduklarım hepsi eski ve eksik lutfen ilgilenir misiniz hocam rica etsem sizden
APK Editörle de yapabilirsiniz fakat biraz uğraşırsınız.
MT Manager ile hem hızlı, hemde kararlı sürüm çıkarırsınız.
Ama hemen çevirmeye başlamayın.
Önce çevireceğiniz programı çok iyi tanıyın. Sonra çeviri işine geçin.
Tamamen Türkçe olması için hem res(resources), hem de dex(smali) içinde çeviri yapmanız gerek.
Mesaj birleştirildi:
Telegramdan ulaşın.
Link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
orjinal paket adı değilde farklı yani klon paket adına sahip olan uygulamayı yüklemeniz gerekiyor, şuan ki klon değil bildiğim kadarıyla o yüzden alternatif olarak AeroInsta kurabilirsiniz.Benim telefonda Instagram gömülü halde olduğu için Instagram modu yüklerken paket çakışıyor hatası veriyor. Bu konu hakkinsa ne yapmam gerek bilgisi olan var mı?
fm WhatsApp 9.35 çıktı bugün hocam 😊.. teşekkürlerKONU GÜNCELLENMİŞTİR.
Yeni sürümleri aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
Link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız