fexplorer yükleme sorunu ( bluetooth la )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
velmon

velmon

Üye
    Konu Sahibi
fexplorer yükleme sorunu ( bluetooth la )
ben fexpolrer yüklemeye calıstım telefonuma fakat bluetoohtla da atırdım ama olmadı hafıza kartıyla da deneme me rahmen yükleyemedim başka çözümler varsa paylasabilirmisiniz ....

• Beğen
Tepkiler: celilcemre

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Arkadaşım x-plore diye arattır. O program da süper...

velmon

velmon

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım her seyi denedim olmuyo hafıza kart okuyucu var telefon marka 6600 nokia kullanıyom nasıl yükleyebilir onu söyleyebilrsen sevinirim:oke:

burak9400

burak9400

Üye
aynı benim tesisata sahipsin yani.şimdi yapacaklarını sıralıyorum:
1-) önce hafıza kartını bilgisayara tak ve aç bak pc kartını okuyomu okumuyo mu okuyosa sorun yok.
2-)sonra flexplorer dosyasını bul ama uzantısı .sis olacak ya da .jar olması lazım emin değilim.
3-)bu dosyayı hafıza kartının içine at ama herhangi bir klasöre falan değil direkt kartın içine.
4-)sonra kartı telefona tak telefonu aç ve sırasıyla menü>>>araçlar>>>dosya yöneticisine gir.
5-)oradan hafıza kartına geçiş için joystick'i sağa doğru ittir ve kartın okunmasını bekle.
6-)kartı okuduktan sonra attıgın kurulum dosyasını bul ve onu aç.yani yükle.ister tel. hafızasına ister haf. kartına yükle farketmez.
7-)yükleme bitene kadar bekle 1 dk. ile 3 dk. arası sürebilir. kurulum bittikten sonra menünün en altına in prog. orada.

eğer dediklerimi yaparsan ve sorunun çözülürse ne mutlu bana ki sana yardım edebilmişimdir.eğer yapamazsan sorununu ayrıntılı şekilde anlat yardım ederim sana.ama yapabilirsen de yapamazsan da haberimiz olsun:oke::)

velmon

velmon

Üye
    Konu Sahibi
dediklerini yaptım fakat dosya özelliklerini desteklemiyor diyor ama yha :S ....:(:(:(:(

burak9400

burak9400

Üye
dediklerini yaptım fakat dosya özelliklerini desteklemiyor diyor ama yha :S ....:(:(:(:(
telefonun 6600 değil mi????burdan bakınca öyle görünüyor.

o zaman indirdiğin dosya s60 v3 dosyası falandır s60 dosya uygulamaları bölümünden sistem araçlarına gir ordan bul indir onu yükle dediğim gibi yine olmazsa kendimi camdan atarım:D

by_demiryurek

by_demiryurek

Üye
telefonuna hard format at kardeşim yıldız-üç-yeşil(arama)-açma kapama tuşuna ekrana formatting yazısı gelene kadar bas birde bunu dene ve sonucu bildir bizlere

semihcan42

semihcan42

Üye
ya kardeşim bende n-gage var ama fexploreri nasıl yüklicem yükleme yeri yok

GoGo58

Üye
1-) önce hafıza kartını bilgisayara tak ve aç bak pc kartını okuyomu okumuyo mu okuyosa sorun yok.
2-)sonra flexplorer dosyasını bul ama uzantısı .sis olacak ya da .jar olması lazım emin değilim.
3-)bu dosyayı hafıza kartının içine at ama herhangi bir klasöre falan değil direkt kartın içine.
4-)sonra kartı telefona tak telefonu aç ve sırasıyla menü>>>araçlar>>>dosya yöneticisine gir.
5-)oradan hafıza kartına geçiş için joystick'i sağa doğru ittir ve kartın okunmasını bekle.
6-)kartı okuduktan sonra attıgın kurulum dosyasını bul ve onu aç.yani yükle.ister tel. hafızasına ister haf. kartına yükle farketmez.
7-)yükleme bitene kadar bekle 1 dk. ile 3 dk. arası sürebilir. kurulum bittikten sonra menünün en altına in prog. orada.

eğer dediklerimi yaparsan ve sorunun çözülürse ne mutlu bana ki sana yardım edebilmişimdir.eğer yapamazsan sorununu ayrıntılı şekilde anlat yardım ederim sana.ama yapabilirsen de yapamazsan da haberimiz olsun:oke::)

Wallaha Okadar Zamandır Mp3 Programı Atmak İçi Ugra$ıyorum Yok Frelox ßilmemne . ßi Sen Adam Gißi Anlatmı$sın Garda$ Okadar Forumda Gezdim ßi$ey Anlamadım Diyolarki Frelox İndir Kur Çalar ßilmemne . ALLAH Razı Olsun Garda$ Sayende Yaptım Çok Sagolasın..

Doğan

Üye

tesekkürler dostum :)

hayalet_hckr

Üye
telefonuna hard format at kardeşim yıldız-üç-yeşil(arama)-açma kapama tuşuna ekrana formatting yazısı gelene kadar bas birde bunu dene ve sonucu bildir bizlere

adam yükleme yerni zor bulldu zaten o s60 3rd versiyonu yuklemeye kalkmıstır formatla ne ilgisi var .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt