Faturasız Vodemlerde CEP ÖZGÜR Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mgilik

mgilik

Üye
    Konu Sahibi
Faturasız Vodemlerde CEP ÖZGÜR Kampanyası


25 ve 25 yaşın altındaysan, Cep Özgür'lü Yazlık Vodem'ini World Card'a 6 taksitle 69 TL'ye sana özel hediyeleriyle al, internetsiz kalmadan yazın tadını çıkar.


Ayrıca;
Sahilde kullanman için Plaj çantası ve Frizbi hediye
İnternette bol bol gezmen için 2 GB internet hediye
İndirdiğin şarkıları; yazın çektğin fotografları saklaman için 2 GB hafıza kartı hediye!

Cep Özgür'lü Yazlık Vodem'le tatilde, sahilde, internet her yerde seninle.

Yazlık Vodem'ini kullanmak için ne yaparsın?
Yazlık Vodem'ini Vodafone Cep Merkezi'nden alırken faturasız Cep Özgür tarifesine geçmen yeterli. Cep Özgür'lü hattını ister Yazlık Vodem'inde, ister cep telefonunda kullan, Cep Özgür'ün özgür dünyasında rahat et.

Yazlık Vodem aldığında neler kazanırsın?
Yazlık Vodem'inle kullanmak üzere 2 GB internetin Vodafone'dan hediye. Üstüne internetten indirdiğin şarkıları, fotoğrafları saklamak için 2 GB hafıza kartı, plaj çantası ve frizbi de bedava!

2 GB internetin sona erdiğinde ne yaparsın?
Hediye internetin bitince asla üzülmezsin. Çünkü Ağustos sonuna kadar kampanyaya katılırsan, takip eden 30 gün süresince tek seferde, ilk 30 TL ve üzeri yüklemene, bu kez hediye 4 GB internet kazanırsın! 30 TL de cebinde kalır, özgürce harcarsın.



Kampanyaya Esasları:
• Kampanya 25 ve 25 yaş altı bireysel ve faturasız aboneliklere sunulacak olup, kampanya kapsamında verilecek olan Vodem cihazının modeli Vodafone E160E HSDPA, fiyatı 69 TL’dir. Ayrıca,vodem alanlara 2GB hafıza kartı, çanta, frizbi ve Vodem çıkartma ücretsiz verilecektir.
• Kampanyadan yararlanmak için abonenin kampanyaya dahil edilecek faturasız hattında CepÖzgür tarifesi kullanıcısı olması gerekmektedir. Yeni aboneliklerde; hat başlangıç ücreti abone tarafından karşılanmaktadır.
• Kampanyaya katılan abonelerin hattına ilk ay boyunca kullanabilecekleri 1 GB data yüklenecektir Ayrıca aboneler verilen kodlari 1001’e SMS ile ücretsiz gönderdikleri tarih itibariyle; abonelerin hatlarına ekstra 1 GB bedava data yüklenecektir. Eksta 1 GB için şifre SMS’i 30.10.2010 tarihine kadar gön lebilir. Verilen kodlar tek kullanımlıktır.
• Aktivasyonunu takip eden 30 gün içerisinde abonelerin tek seferde ve ilk 30 TL ve üzeri yükleme yapmaları durumunda abonelerin hattına 30 gün kullanım süreli 4GB data yüklenecektir. Promosyon data abonelere sadece 1 kere verilecektir. 4 GB promosyon teklifinden yararlanmak için 31 Ağustos 2010 tarihine kadar kampanya aktivasyonu yapılmalıdır.
• Bedava data kullanım süresi 30 gündür; 30 gün içinde kullanılmayan MB/GB miktarı bir sonraki aya devretmez; hediye olarak verilen data kullanımı ile üçüncü şahıslara data transferi yapılamaz.
• Aboneler ayrıca bir Vodemnet paketi seçebilirler. Hediye data miktarı bittiği takdirde aboneler hangi internet paketini kullanıyorlarsa onun üzerinden ücretlendirilirler; hiçbir internet paketine sahip olmamaları durumunda standart tarifeden ücretlendirileceklerdir. Hediye edilen veri miktarının içine satın alınan içerik ücretleri dahil değildir. İçerik hizmetleri ayrıca ücretlendirilir.
• Hediye data kullanımı sadece yurtiçinde geçerlidir. Yurtdışında kullanılan data, GPRS uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir. Bir GSM numarası sadece bir kere kampanyadan yararlanabileceklerdir. Hattın iptal olması veya abonenin faturasız bir hattan faturalı bir hatta geçiş yapması halinde hediye data miktarı iptal edilecektir.
• Kampanya kapsamında aboneler Yapı Kredi World Card, Fortis World Card, Vakıf World Card ve Anadolu World Card kredi kartları ile 6 taksit avantajından yararlanabilirler.
• Aboneler, 3G aboneliklerini başlattıkları takdirde bu paketi 3G şebekesinde kullanacaklardır; bu durumda abonelere 7.2 mbps’ye kadar hız ile hizmet verilir.
• 3G bağlantısı, kapsama alanına, coğrafi koşullara göre değişiklik gösterebilir. 3G internet hızı, şebeke yoğunluğuna, kullanılan cihaza ve bağlanılan siteye göre değişebilir. 3G kapsamasının sağlanamaması durumunda süper hızlı mobil internetten yararlanılamaz; ancak cihaz/servis uygunluğu doğrultusunda EDGE/GPRS bağlantısına geçiş yaparak mobil internet hizmetinin devamlılığı sağlanır. Vodafone kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
• Fiyatlara tüm vergiler dahildir. Kampanya stoklarla sınırlıdır.
• Kampanya 2 Ağustos 2010 -30 Eylül 2010 tarhleri arasında geçerlidir

Sıkça Sorulan Sorular:

1) Kampanya kimler için geçerlidir?
25 ve 25 yaş altı bireysel aboneler için geçerlidir. Kampanyadan yararlanmak için abonenin kampanyaya dahil edilecek faturasız hattında CepÖzgür tarifesi kullanıcısı olması gerekmektedir.
2) Frizbi, çanta ve hafıza kartı hediyesini nasıl temin edebilirim?
Vodemler plaj çantası içinde frizbi, hafıza kartı ve şifre kartla birlikte satılmaktadır.
3) Şifremi hangi GSM hattım üzerinden göndereceğim?
kampanyaya katıldığınız faturasız hat üzerinden göndermelisiz.
4) 1001’e gönderirken TL’lerimde harcayacak mıyım?
Hayır, 1001’e göndereceğiniz SMS ücretlendirilmeyecektir.
5) Hediye internet kullanım hakkı hattıma nasıl yüklenecek?
Kartın üzerindeki şifreyi 1001 numarasına ücretsiz olarak gönderdiğiniz tarih itibari ile hattınıza 1 ay boyunca kullanabileceğiz 1 GB internet kullanımı yüklenecektir. Hattınıza data ve SMS yüklemesi sonrasında lendirme SMS’i gönderilecektir.
6) Ay içinde kullanmadığım data miktarı diğer aya aktarılıyor mu?
Verilen hediye dataların kullanım süreleri 30 gündür. 30 gün içerisinde kullanmadığınız data (MB/GB) bir sonraki aya devretmez.
7) Hediye internet için şifre SMS’ini en son hangi tarihe kadar göndermem gerekiyor?
Kampanya SMS’ini 30.10.2010 tarihine kadar gönderebilirsiniz.
8) Hattıma ilk ay tanımlanan 1 GB internet kullanımı ile 1001’e şifre SMS’ini gönderdikten sonra ayrıca tanımlanacak olan 1 ay boyunca kullanabileceğim ekstra 1 GB internet kullanımları aynı tarihte mi başlayıp sonlanacak?
Hayır, Vodem kampanyasına katıldığınız andan itibaren 1 GB internet kullanımınız 30 gün süreyle hattınıza matik olarak tanımlanacaktır. Buna ek olarak, şifreyi SMS ile gönderdikten sonra hattınıza yüklenecek olan ekstra 1 GB internet kullanımı, şifreyi SMS ile gönderdiğiniz tarih itibariyle 30 gün süreyle geçerli olacaktır.
9) yolladığımızda kazanılan hediye GB’ları Faturasız Vodem Kampanyası kapsamında kazanılan 1 GB internet ile birleştirebilir miyiz?
Bu kampanyayı mevcut kampanya ile birleştirebilirsiniz. Örneğin, eğer şifreyi faturasız Vodem kampanyanız başlar başlamaz yollarsanız onay SMS'inin gelmesini takiben 30 gün süreyle kullanabileceğiniz 1 GB internet kazanırsınız. Mevcut kampanyadaki 1GB internet hakkınız bittikten hemen sonra şifrenizi yollarsanız, onay mesajını takiben 1 ay daha 1 GB internet kazanır, bu sayede toplamda 2 ay boyunca ayda 1 GB ücretsiz internet elde etmiş olursunuz.
10) Farklı şifre kartları temin ederek; aynı GSM no ile birden fazla kere kampanyaya kaydolabilir miyim?
Bir GSM numarası sadece bir kere kampanyadan yararlanabileceklerdir. Bir müşteri numarasına bağlı tüm abonelikler (GSM numaraları) aynı anda kampanyadan faydalanabilirler.
11) Kampanya ne zaman kadar geçerlidir?
Kampanya 10.000 adet stokla sınırlıdır Kampanya geçerlilik süresi 30 Eylül 2010 tarihine kadardır.

--------------- Ekleme ---------------

Artık ADSL ye yada KABLO NETE bağımlı kalmak zorunda değiliz... hem konuşmadığımız telefon parasını vermek zorunda değiliz hem de özgürce istedeğiimiz yerden nete girebiliriz...

Eğer yaşınız tutmuyorsa cep özgürlü olmadan normal VODEM kampanyasına katılabilirsiniz...
http://www.maxicep.com/vodafone-kam...rmalitesiz-69-tl-vodem-kampanyasi-362609.html

69 tl ye VODEM,+1GB internet + 30 tl yükleyene 4 gb internet...

Bundan sonraki aylarda da ayda 8 tl ye sınırsız internet...

Her nekadar Vodafone müşteri hizmetleri olmaz derse desin, VODEM üzerinden Aylık 7,99 TL ye CEPNET paketiyle sınırsız internet özgürlüğünü yaşayabilirisiniz...

not: 100mb sonrası hız düşüyor fakat eski dial-up kullanıcılarından biri olarak,bu hızında işinizi göreceğini düşünüyorum...

VODEM yada telefonda Adil kullanım hakkınız dolduğunda 7,2 Mbps’a kadar ulaşan erişim hızınız 96Kbps’a iner ve internet erişiminiz bu hızla devam eder.Bu da 10-12 kb hızında download yapmanız anlamına geliyor...
Edindiğim tecrübeye göre, Adil kullanım hakkınız dolduğunda ayarlarınızdan 3G yi kapatırsanız, EDGE den bağlandığınızda 25-30 kb hızında download yapabiliyorsunuz...
 
  • Beğen
Tepkiler: nest


kartal_aslı

Üye
adil kullanım hakkı olmayan net paketi var mı acaba sınırsız.......
 

risorius

Üye
cepnet paketiyle hala bağlanabiliyormuyuz?
bunun için ne yapmam gerekiyor.
yardım ederseniz sevinirim.
 
61semih

61semih

Üye
süper
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt