kacaksevgilim
Üye
Fatih Terim Türkiye ye iyi futbol O-Y-N-A-T-M-I-Y-O-R...yada oynatamıyorHer ne olursa olsun bu adam bize sayısız mutluluk yaşatmıştır.Geçen gün Çek,Hırvatistan maçlarını izledim.Tüylerim sanki ilk kez yaşıyormuşum gibi diken diken oldu.
Her iyinin mutlaka kötü bi yanı vardır diye düşünüyorum![]()
üstüne basa basa söylüyorum.EURO 2008 Yarı finalin ertesi günü de bunu dedim şimdide bunu diyorum yarında diyeceğim.Bir maçımız yokki iyi futbol oynayıp rakibi ezdiğimiz?.Büyük Takımları çabuk ve anlık hareketli oyunclarımızla kazanırız çünkü Büyük takımlar Türkiye karşısında kaleyi kapatmayı değil gol atmayı düşünürler.Ama kapanan veya kazanması gerekmeyen takımları açamıyoruz.Geldiği günden beri sistemi yok takımın.Mahalle maçı edasında oynattığı top Her maçı ayrı dert.O yuzden bu takım mümkün olduğu kadar küçük takımlarla maç yapmasın.Birde ALLAH aşkına son 10 yılda 85 ve sonraki dakikalarda yediğimiz gollerin sayısını ve bu yüzden puan veya puanlar kaybettiğimiz maçları sıralayabilir mi bir değil iki değil ben sayamadımda .Kanser etkisi yapan iki olay var milli takımda.Birincisi ne oldugu anlaşılmayan duran toplar veya akıl sır erdilemeyen savunma hataları.İkincisi ve en önemlisi bu 90. dakika hobisi Dünya kupasını hayal dahi etmiyorum üzülerek söylüyorum ama imkan yok katılamayız