Fatih Terim hakkında eleştirel bir yazı..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Her ne olursa olsun bu adam bize sayısız mutluluk yaşatmıştır.Geçen gün Çek,Hırvatistan maçlarını izledim.Tüylerim sanki ilk kez yaşıyormuşum gibi diken diken oldu.
Her iyinin mutlaka kötü bi yanı vardır diye düşünüyorum ;)
Fatih Terim Türkiye ye iyi futbol O-Y-N-A-T-M-I-Y-O-R...yada oynatamıyor
üstüne basa basa söylüyorum.EURO 2008 Yarı finalin ertesi günü de bunu dedim şimdide bunu diyorum yarında diyeceğim.Bir maçımız yokki iyi futbol oynayıp rakibi ezdiğimiz?.Büyük Takımları çabuk ve anlık hareketli oyunclarımızla kazanırız çünkü Büyük takımlar Türkiye karşısında kaleyi kapatmayı değil gol atmayı düşünürler.Ama kapanan veya kazanması gerekmeyen takımları açamıyoruz.Geldiği günden beri sistemi yok takımın.Mahalle maçı edasında oynattığı top Her maçı ayrı dert.O yuzden bu takım mümkün olduğu kadar küçük takımlarla maç yapmasın.Birde ALLAH aşkına son 10 yılda 85 ve sonraki dakikalarda yediğimiz gollerin sayısını ve bu yüzden puan veya puanlar kaybettiğimiz maçları sıralayabilir mi bir değil iki değil ben sayamadımda .Kanser etkisi yapan iki olay var milli takımda.Birincisi ne oldugu anlaşılmayan duran toplar veya akıl sır erdilemeyen savunma hataları.İkincisi ve en önemlisi bu 90. dakika hobisi Dünya kupasını hayal dahi etmiyorum üzülerek söylüyorum ama imkan yok katılamayız

Cynical

Cynical

Üye
Sistemsizlik doğru teşhis. Peki hangi kulüp takımımızın bir sistemi var? Fatih Terim olmak üzere bir çok futbol adamımız hala inatla futbolun hırsla, gazla vs. oynandığını savunuyorlar senelerdir. Geçen gece Ntvspor'da bir büyük gazeteye spor müdürü olmuş şahıs diyor ki "Beşiktaş'ın şampiyonluğu Mustafa Denizli ile gelen takım ruhudur". Bu mu yani? Analizler, taktikler, varyasyonlar hepsi fos. Biraz gaza gelip, aile ortamı oluşturdun mu tamam mı bu iş? Terim iyi bir motivasyoncudur ama iyi bir teknik adam değildir benim gözümde. Kenardan çevirdiği çoğu maç da takım kurgusunda yaptığı yanlışları düzeltmesinden ibaret.

arslansem

arslansem

Üye
Kendi görüşlerinizdir saygu duyarım.Fakat şunu da gözardı etmemek gerek ki dünya çapında yıldızlara sahip bi milli takımımız yok.Dünyanın önde gelen ligleri Almanya,İspanya,İtalya,İngiltere vs..Ve bunların ardından da Türkiye sıralanıyor gibi.Yerimiz belli.Kafa tutmalı kendimizi geliştirmeliyiz fakat eldeki malzeme bu:oke:

Atakan

Atakan

Üye
Kendi görüşlerinizdir saygu duyarım.Fakat şunu da gözardı etmemek gerek ki dünya çapında yıldızlara sahip bi milli takımımız yok.Dünyanın önde gelen ligleri Almanya,İspanya,İtalya,İngiltere vs..Ve bunların ardından da Türkiye sıralanıyor gibi.Yerimiz belli.Kafa tutmalı kendimizi geliştirmeliyiz fakat eldeki malzeme bu:oke:

Katılıyorum:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...