Facebook'un içinden video izleyebilmek (N97) Yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

ezginsami

Üye
n96 da facebook videoları kayıtda yapılıyor izleniyorda ama n97 de sorun var

hattin

Üye
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

--------------- Ekleme ---------------

slm arkadaşlar n97 den videoları izlemek için yardımcı olacak kimse yokmu yaw o kadar para veriyoruz alıyoruz bir videosunu cözemiyoruz her yere üye oluyorum ama programlar uyumsuz dıyor ulan herkez bırbırınımı kandırıyor acaba

sural75

Üye
ya arkadaşlar ii güzel diyosunuz da bu zıkkım skyfire indirilemiyo lanet program bu nasıl iştir indirebilen var mı ? bu soruma ben indiridm diye cevap vermezseniz sevinirim.nasıl indirildiğini veya başka alternatif bir site varsa lütfen söyler misiniz ? teşekkürler

ycebi_gsm

Üye
arkadaslar guzel diyorsunuzda 5800 da çalısmıyor skyfıre 5800 lar için ne kullanacaz

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
Nokıa ovı den ındırebılırsınız

legandere54

Üye
millet adobe flash nokıa symbian turu cıhalarla anlasmayı durdu android ve windowsy mobill ıslemcı cıhazlarla calısıyor

musa.075

Üye
ya arkadaşlar ii güzel diyosunuz da bu zıkkım skyfire indirilemiyo lanet program bu nasıl iştir indirebilen var mı ? bu soruma ben indiridm diye cevap vermezseniz sevinirim.nasıl indirildiğini veya başka alternatif bir site varsa lütfen söyler misiniz ? teşekkürler
Skyfire için indirme linkleri:

Symbian S60 3rd:

Symbian S60 5th:
Android:
Windows Mobile:
Windows Mobile (Dokunmatik):

İndirdikten sonra http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...4-3-2-1_3001-sorununa-kesin-cozum-340275.html adresindeki talimatları uygula.

phasan

phasan

Üye
bende her sıteden vıdeo ızlemek ıstıyorum nokıa n97

jumboland

Üye
Ss at görelim facebooktan video izlediğini yalan yanlış bilgi verme kanıtla insanlara yardımcı ol şu an ki en gelismiş telefonlar arasında yer alan Iphone'den izlenmiyor nasıl izleyebiliyorum diyorsun ne var elinde neye dayanarak bu bilgiyi paylaşıyorsun kardeşim ?
peki kardşim sen neye dayanarak izlenmiyor diorsun ben 5800 ve n97 de bolt browser aracılğıyla izliyordm fkat şuan bolt browser indiremiyorum site yaskladı hralde .d kullandırmıyor .d

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
peki kardşim sen neye dayanarak izlenmiyor diorsun ben 5800 ve n97 de bolt browser aracılğıyla izliyordm fkat şuan bolt browser indiremiyorum site yaskladı hralde .d kullandırmıyor .d

bolt firması ekonomik nedenlerden ötürü kapandı. Sitelerinde ingilizce olarak belirtiyordu.

Sedat5549

Üye
kandrmaca tabiki yelefon aldn mı bu anroid al ve nokia N8 VEYA N9 AL

Üst Alt