Facebook'un içinden video izleyebilmek (N97) Yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

flatron7441

Üye
skyfire programı indirirsen seyredersın

freatily

Üye
arkadaslar herkes birseyler atip tutuyor facebookta video izleyen varmi veya facedeki videolari nasil indirip izleyebiliriz lutfen paylasalim

callcium

Üye
arkadaslar herkes birseyler atip tutuyor facebookta video izleyen varmi veya facedeki videolari nasil indirip izleyebiliriz lutfen paylasalim
kimsenin atıp tuttuğu yok arkadaşında dediği gibi SKYFIRE olmadan İZLEYEMEZSİN ne n97 ne 5800'da

ney27

Üye
ben n96 kullanıyorum facebook veya başka bir yerden cebde video için skyfre kullanıyorum ama bu n97 de kullanılabilirmi bilmiyorum

xsavaryon

Üye
arkadaşlar bilmeden sıkmayın sky fire dan izleniyo her türlü video seyrediliyo ve tam internet browser gibi çalışıyo bide idda ediyorum denedim facebook taki farmville ve poker hepsi oynanıyo diğer sanalika gibi online oyunlar ama şu var ben yanlız facebookta videolarda ses alamıyorum sorunu çözemedim diğerlerinde açılıyo belki ayarlradndır bilemem

alperen25

Üye
DOSTUM TARAFIMDAN DENENDİ FACEBOOOKTA VİDEO İZLEDİM İSTERSENİZ PM ATIN MSNDEN CANLI GÖSTEREYİM

adrese gir sağdan option 3 var ordan seç telefonuna göre benim tel 5800 izledim

hunkar159

hunkar159

Üye
bence bu konuda esas serefsizligi adobe yapiyor cünkü her platformda sabit prolar yayinlasa yada birbirini desteklese böyle olmaz. hem telefon pc ye yetisirse cogu fir ma batacak düsünsenize simdiki teller eski windowslari rahazlikla kaldirabilecek düzeydeyken her firma kendine göre platform sunuyo yani pasta kavgasi

hozmangi

Üye
harbiden arkadaşlar sadece yorum yazmışsınız keşke biraz çözüm olsa

kenshin06

kenshin06

Üye
n97 kullanıcısıyım skyfireden sadece facebook youtube değil şimdiye kadar denediğim butun video sitelerinde sorunsuz video izleyebiliyorum. Yapmanız gereken sadece forum içerisinde skyfire indirip telefonunuza kurmak ve sonrasında sanki pc den baglanıp izliyormuscasına aynı ıslemlerı yapmak tabıkı pcdekı kadar hızlı yuklenmıyor vıdeolar bıraz surebılıyor bu sızın kullanımınızlada alakalı vıdeo lınkıne tıkladıgınızda yuklenmesını ve calısmasını beklemelısınız yok hayır devamlı tıklayıp durursanız olmuyor vıdeo pause modeuna gecıyor hata verıyor vs baska nasıl anlatılabılır bılemıyorum

otobüsü

Üye
evet bende izliyorum tek çare skyfire....kesin çözüm....

tonight1007

Üye
arkadaşım skyfire programı n97 ile uyumludur ve çalışır... sadece skyfire web browser yüklemen yeterli n97 nin kendi üzerindeki web tabanı flash destekli değil... adobenin bu konuda çalışmalar yaptığını biliyoruz... yakın zamanda da kendi tarayıcısında da flash desteği çıkacaktır büyük ihtimalle... iphone içinde aynı şey geçerli

esperanceu

Üye
yada telinizin browserine get.skyfire.com yazın indirin ...

kralgiray

Üye
skyfire dan video izleniyor yükleyip deneyin ben facebook denemedim ama vidivododan denedim açılıyor videolar

fthyslyrt61

Üye
Skyfire'den videyo izlenebiliyor denedim ve şuan izleyebiliyorum gerci biraz agır olsada iş görüyor tşkrlr arkdşlar.

Ferzan

Ferzan

Üye
ben skyfire den izliyorum bu aralar ses sorunu yaşıyor o program

ozelayyildiz

Üye
telefonu yenı aldım ve aynı sorunla karsı karsıyayım saatlerce ugrasıp adobe sıtesınde program yukledım denemedıgım kalmadı ama olmuyor ıste ınsa. bır cozum bulunur . Bızde paylasırız.

c.serkek

Üye
arkadaşlar şu an skyfire programı çalışmıyor boşuna yuklemeyın bende yuklu ama şu an çalışmıyor bilginize

ozanulu

ozanulu

Üye
Arkadaşlar skyfire çalışıyor. Sadece ülkemizde destek vermiyor ama bunu şurdaki konudan nasıl yapacağınız anlatılıyor. Çok basit bir işlemle bu sorunda ortadan kalkıyor. Yok istemiyorum derseniz ilede işinizi görürsünüz. Ancak 5800 kullanıcısı olarak kendi web browser ındada facebook mobile deki videoları izleyebiliyorum.

sheva88

Üye
bendede n97 war bende hersey izliyorum hemde hiç bir ayar yapmadım

Üst Alt