Facebook'un içinden video izleyebilmek (N97) Yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

ipodvideo

Üye
    Konu Sahibi
Facebook'un içinden video izleyebilmek (N97) Yardım...
Üstadlar selam. Defalarca bu konu açılmış ,defalarca biyerlerde çizilmiş,yazılmış fakat hep başka cevaplar verilmiş. Devamlı, başka programlar adı altında aradığın videoyu burdan bulursun denmiş. Skyfire web browser yükle denmiş , fakat N97 ile uyumlu bile değil.

Fakat soru oldukça basit.

Flash destekliyor diye milyarlar verdiğimiz N97'de facebook'u gezerken video izlememizin yolu var mıdır ?
Yoksa bu flash olayı ticari bir kandırmaca mı ?

Net bir cevap verirseniz çok minnettar kalıcam.

Saygılar ...

• Beğen
Tepkiler: omerslk81 ve abdullahaytekin

konfi

Üye
galiba kandırmacaaaa

DeLiKaNLi_fr

Üye
guzel bir soru cvp da gelse daha guzel olacak galiba :)

zgrzncn5

zgrzncn5

Üye
bana da kandırmaca gibi geliyor :S

enesfilik

Üye
olm facebook taki videoları iphone bile göstermiyo.n97 mi gösterecek?

AnakondaTR

AnakondaTR

Üye
Opera'yı İndir Derim ama Sybian olsun Bide öyle Dene kardeş (Nserisi 6600'dan Farksızdır Biraz Araştırırsanız Görürsünüz)

erdalkazer

erdalkazer

Üye
Opera Mobile 10'la alakası yok flashplayer 9 altı ve 10 video izleyemiyor facebookta Web tarayıcısıyla alakası yok kardeşım sorun adobenin yazılımı olan flashlitenin şu anki güncellenmiş sürümü olan 2.1 yetmiyor Adobe :S

haltie

haltie

Üye
ben herşeyi izliyorum tv video herşey

Ferzan

Ferzan

Üye
nasıl izlediğinide paylaşsan süper olur :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
symbian versiyonları aynı değil..N97 için epzilonom arkadaşımız verdi skyfire var onu kurun..

erdalkazer

erdalkazer

Üye
Ss at görelim facebooktan video izlediğini yalan yanlış bilgi verme kanıtla insanlara yardımcı ol şu an ki en gelismiş telefonlar arasında yer alan Iphone'den izlenmiyor nasıl izleyebiliyorum diyorsun ne var elinde neye dayanarak bu bilgiyi paylaşıyorsun kardeşim ?

apho1907

Üye
skyfire den izleniyo sanırım

S@H!N

Üye
arkadaşlar skyfire ile izlenir benim 5800 var sistemler aynı biliyorsunuz n97 ile aynı biliyorsunuz pro. sertifikalayın kurun girin ben giriyorum izliyorum gerçekten ;)

noelamca

noelamca

Üye
Arkadaşlar; Yakında Facebook'tan video izlenebilecek.facebook bu yenileme üzerine çalışıyor.Sadece sabır ve zaman lazım.
Şimdilik youtube üzeriden izleyin videoları.
DNS Ayarlarını değiştirdikten sonra.(Dns ayarının nasıl değiştirileceği sitemizde mevcuttur)
Youtube v2.2.17 uygulamasını yükleyin.. n97 için en iyisidir..

İyi paylaşımlar..

--------------- Ekleme ---------------

sky fire makineyi çok kasar.. bilginize

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Tarayıcı olarak Opera Mobile 10 Beta2 Tavsiye ederim fakat Facebook'ta video izleme meselesi Adobe firmasının mobile kullanıcılara attığı bir kazıktır. Adobe geçtiğimiz aylarda Beta classmanından çıktığını belirterek piyasada büyüme girişimlerine başladı ama önemli bir kitleyi hala göz önüne almıyor: Mobile kullanıcılar...,

vTap kullarak Youtube ve DailyMotion gibi video paylaşım sitelerindeki videoları izleyebilirsiniz. Facebook'a çare bildiğim yok. SkyFire diyorlar ama denemedim...

ilhankeles

Üye
vtab kurdum ama hala video goremiom yardim please

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
vTap'ı kur, aç. Açtığında üstte arama çubuğu var ona tıkla aradığın video ismini yaz otomatik arar o. İzleyeceğin site youtube ise önceden DNS ayarlarını değiştirmen lazım değilse direk izleyebilirsin. İnternet bağlantısı gerekir dememe gerek yok heralde.

seheto faruk

Üye
arkadaşlar flaş uygulaması yani programı olmadan hicbirşey izlenmiyo calışma var diyolar ama ben inan mıyorum LG ler içimn var onun işletimi farklı windovs oldugu icin calıştırıyo

Üst Alt