facebook betadan çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
facebook betadan çıktı
Microsoftun Windows Phone için geliştirdiği Facebook uygulaması betadan çıkarak final sürümüyle mağazadaki yerini aldı.

nanotex

nanotex

Üye
Güzel haber.. ancak sohbet olayı hala aynı mı yoksa merak ediyorum :D ve hala yavaş mı acaba? Arkadaşlar telefonum serviste bi bakar mısınız :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Haber için teşekkürler dostum :oke:

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Haber için teşekkürler. Türkçe dil desteği halen gelmedi. Şuan kullanılan Betadan bir fark göremedim.

metrix355

metrix355

Üye
Betadan bir farkı yok ya :(

zorbaa

Üye
7.8 e ne zaman gelir ki

nanotex

nanotex

Üye
Yapacakları işe .. :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bana hızlı geldi. Ayrıca newsfeedde gezinme hızlanmış yüklemesi çok iyi. Onun dışında pek ince detayından anlamam.

the_kursun

Üye
Türkçe desteği ne zaman gelir acaba? :/

kursat99

kursat99

Üye
Bildirim sorunu falan veya başka tür sorunlar var mı? Kullanan arkadaşlar bir bakabilir mi?

Dementor61

Üye
Bildirim yine bildiğimiz gibi :(

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Bildirimler maalesef gelmiyor...

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
bende önceki facebook da duruyordu güncelleyince ikiside güncellendi ve çok güzel oldu :ehe

braayn

braayn

Üye
al birini vur ötekine :) iyi olmuş şaka biyana

katil_197

katil_197

Üye

- - - Eklendi - - -

http://www.windowsphone.com/s?appid=93da5d29-daf0-4783-9ed5-a87b33247ec6

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yeni sürümü güncelledim fakat Beta'dan farklı olarak pek kayda değer bir değişiklik görmedim.

• Beğen
Tepkiler: nanotex
recep288

recep288

Üye
betadan daha hızlı olduğu kesin. sohbet bölmesidebetada varmıydı bilmiyorumama parmağınızı sola kaydırınca sohbet bölümü açılıyor bu yeni geldi sanırım.

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
betadan daha hızlı olduğu kesin. sohbet bölmesidebetada varmıydı bilmiyorumama parmağınızı sola kaydırınca sohbet bölümü açılıyor bu yeni geldi sanırım.
ilk çıktığından beri vardı o

nanotex

nanotex

Üye
  • Beğen
Tepkiler: serinaga ve OttomaN TigeR
Burakkkk250

Burakkkk250

Üye

Ben beta dan çıktığı zaman şöyle bi canavar gibi bir uygulama bekliyordum anlık sohbet filan :D

Aynen ya. Twitter uygulamasının akıcılığı ve hızını gördükten sonra Facebook'a girince moralim bozuluyor benim :D

Üst Alt