facebook bada 2.0

Sponsorlu Bağlantılar

fati144

fati144

Üye
    Konu Sahibi
facebook bada 2.0
arkadaslar ben orjinal bada 1.2 kullaniyorum ve kiese gelinceye kadar bada 2.0 yüklemicem (çünkü ilk bada 2.0 betaları çıktığı zamanlarda anakartı yanmıştı telefonun ondan sonrada bıraktım kies harici yüklemeyi)
şimdi sorun şu bada 2.0 daki facebook 1.2 ye göre daha kullanıslı bunu biliyorum. bu facebook u bi şekilde 1.2 çalıştıramazmıyız? spof la falan!

fullwar

fullwar

Üye
En son RC sürümlerinde Facebook uygulaması yok artık. Finalde olabilir bilemiyorum.

fati144

fati144

Üye
    Konu Sahibi
bunu biliyorum arkadaşım bunu 1.2 de spof yapmak mümkünmü? birileri samsung app den indiripte buraya ekleyebilirmi bir denesek yeni spof yöntemiyle!!

fullwar

fullwar

Üye
bunu biliyorum arkadaşım bunu 1.2 de spof yapmak mümkünmü? birileri samsung app den indiripte buraya ekleyebilirmi bir denesek yeni spof yöntemiyle!!

Hayır mümkün değil. Uygulamayı yapan firma önce 1.2'ye göre port etmesi lazım. 1.2'ye göre portlanan uygulama spoof olabilir ancak. İkiside farklı bir sistem.

Ayrıca bildiğini nereden bilebilirim. Müneccimmiyim ben? :)

Bundan bahsediyorsun sanırım.

fati144

fati144

Üye
    Konu Sahibi
tamam şimdi konu anlaşıldı, teşekkür ederim.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
konuyla ilgili çalışmalarım var 2 uygulama ve oyunlarını 1.2 uyarlamaya çalışıyorum zor gibi görünüyor fakat biraz ugraşacagım sonuç cıkarsa bilgilendiririm

azK

Üye
Samsung Apps'ta facebook uygulaması var, az önce indirdim. Bada 2 RC sürümünü kullanıyorum. XEO içeren bir soyayı flaşlamıştım. Ayrıca Facebook uygulamasına pek gerek yok, Social Hub'dan da facebook'a girebiliyorsunuz. Biraz karıştırın göreceksiniz.

fullwar

fullwar

Üye
Samsung Apps'ta facebook uygulaması var, az önce indirdim. Bada 2 RC sürümünü kullanıyorum. XEO içeren bir soyayı flaşlamıştım. Ayrıca Facebook uygulamasına pek gerek yok, Social Hub'dan da facebook'a girebiliyorsunuz. Biraz karıştırın göreceksiniz.

Social Hub'taki Facebook sadece bildirimleri, yani mesaj ve anasayfada paylaşılanları gösteriyor. Detay için ya Facebook.com yada Facebook uygulaması gerekli.

Takipçi Satın Al

Üst Alt