Bada 2.0 NEDEN COK yavas.. (overclocking olayi yok mu)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mail777

Üye
    Konu Sahibi
Bada 2.0 NEDEN COK yavas.. (overclocking olayi yok mu)
Arkadaslar selamlar.
1 yildir s8500 kullanicisiyim. guncellemeleri takip ediyorum surekli. suan enson turkofw mi ne o yuklu telefonumda bada 2.0 ve yavas calisiyor.
yani arkadasimda bada 1.2 yuklu ve her yonuyle cok hizli calisiyor. bada 2.0 cok kasiyor ve interneti actigimda tum widgetleri kapatiyor vs.
Gps zaten cani isterse cok arada calisiyor.

yani dicem o ki. bende mi bir sorun var. yoksa bada 2.0 kullanicilari mi cok sabirli hic dillendirilmemis bu yavas calisma konusu.

yokmudur overclocking olayi bada da? yada sorun beta surumunden mi kaynaklaniyor acep? ama o olabilir diye orjinal rom'da attim india rom'u yavaslik ayni devam ediyor malesef..

yani gecen galaxy s2 vardi arkadasin onu kurcaladim. resmen kiskandim ya.. menu gecisleri vs. nekadar hizli..
hemen diyeceksiniz o iste 3 kati parali telefon vs. ama olay o degil. ben ozelliklerine degil yavasligina laf atiyorum bu aletin.

varmi yapilacak bir sey? bada 1.2'ye geri donus mu yapmaliyiz illa?

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
dostum stabil değil ondan stabil hali türkiye kiesine gelince sorun kalmaz merak etme

resul1213

Üye
arkadaş yapacak birşey yok valla hepimizde böyle allah belasını versin bu badanın

furkanosman

furkanosman

Üye
Selam

kardeşim şimdi turkocfw dedigin rom, sonradan editlenmiş nblm türkçeleştirilmiş bi rom bildigin üzere .Bu güne kadar nerdeyse tüm romları denedim (editlenmiş- yada saf oynanmamış) kendi kurcaladıgım romlarda dahil editlenmiş romlar yavaşlıyor, hep kasıntılarla resetlemelerle karşılaştım. . Ama yabancı romlar saf haldeyken cidden çok stabil ve hızlı çalışyo.

Sana tavsiyem son cıkan saf bi avrupa romu kur. internet aarlarını elle yap. keyfine bak ben öye yapıyorum. romlarla oynamayıda bıraktım :) zaten bizimkisi kendimizi kandırmak yok yazı efekti yok internet ayarları. yani kaynagı gizli oldugu için hızıyla nblm telefonun sistemiyle bellek yönetimiyle filan oynayamazlar. sadece ekle çıkart. isteedigin zil sesini sil. nblm duvar kagıdı tema filan ekle. :D hakkaten komik şeyler :D

şu android bi portlansın; Bak sen ozman wave ler tatından yenmicek :D

İyi günler

fullwar

fullwar

Üye
Andro Bada projesi sonlandı diye biliyorum. Rusların çalışmalarıda stabilitede takıldı. Tabi bunlar 7-8 ay öncesiydi. Yeni Android projesi varmı bilmiyorum.

furkanosman

furkanosman

Üye
ics için çalışmalar var

furkey

Üye
dostum stabil değil ondan stabil hali türkiye kiesine gelince sorun kalmaz merak etme

Sizin kullandıklarınız aslında yabancıların kullandığından çok farklı değil hocam.

Overclocking olayı için tam olarak sistem üzerinde hakimiyet lazım. Ancak daha spoof bile yapılamıyor sistem üzerinde bu kadar etkisiz bir işletim sisteminde overclock imkansız maalesef.

---------- Eklendi @ 22:52:27 ---------- Yazıldı @ 22:51:18 ----------

ics için çalışmalar var

Şevkini ve umudunu kırmak istemem dostum ama fazla umutlanmamanı tavsiye ederim senin gibi bekleyerek geçti androbadayı 3-4 ayım. Biraz bişeyler öğrenmedikten sonra wave lere androidin gelemeyeceğini anladım. Özellikle ics asla gelemez (teoriksel olarak)

furkanosman

furkanosman

Üye
niye gelemez. şuan portlandı ics. fakat donanım sürücüleri uğraştırıyo bence.

ibrahimgd

Üye
Arkadaşlar samsung tam anlamiyla saçmalamiş. Birdaha bu telefondan almayacağim bada 2.0 çikirmiş 1 aydir kullaniyorum. Bada 1.0.2 den daha berbat nasil mi
1- pil şarji dayandiramiyorum. Fazla kullanmadinğim halde 1 gün bile dayanmiyor.
2- aşiril yavaşlama oluştu. Makine hantallaşdi.
3- bazen kilitlem yapiyor kendi başina açilip kapaniyor.
4- mesaj yazma menüsü ve türkçe karekter kullaninimi çok berbat

daha yazacaktim.....

şimmdi eski sürmününe bada 1.0.2 ye döndüm çok rahatim.

Samsungu kiniyorum.... Teknolojisi geriye gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt