dontstop34
Üye
Bu versiyon hızlı olmasının yanında kolay bir şekilde widget yüklenebiliyor.
Telefonunuzu TKexplorer ile açıp, wgt uzantılı widget dosyalarını wm_store klasörününe yapıştırın teli kapayıp açın, hepsi bu kadar.
wm_store klasörünün yerini bu yolu izleyerek bulabilirsiniz.. Phone/user/widget/NF/wm_store
Başıma gelmediği için bilmiyorum telefonu göndermeni tavsiye ederim1oyun çözümü varmıs ama karısık bi arkadas dedi biraz karısık en iyisi telpaya gönder diye sende biliyosan söle ypalm ister düğüm olsun çözerizyapak su kamerayı
Bunu yaparken samsung pc studio ile bağlantısını kes görmesin onu o zman program telefonunu görürdenilen herseyi yaptım ama program tlf görmüyo.samsung pc stuio görüyor.
Bunu yaparken samsung pc studio ile bağlantısını kes görmesin onu o zman program telefonunu görür
anladım verdiğim dosyayı bi yükle bilgisayarına düzelecek mi.herseyi yaptım port hatası veriyor
başka bilgisayarda denemeni tavsiye ederim sorun çıkmayacaktır.gene aynı hatayı veriyor
Tabiki f480i tamamen farklıdır buradaki versiyonu ona yükleyemezsin f480i için farklı versiyonlar var fakat deneme imkanım olmadı
Rica ederim f480i versiyonları şunlar vartşk ederim.neden olmadığı acık..f480i ye de bakarasan incelersen sevinirim
Rica ederim f480i versiyonları şunlar var
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBrandingfrei, Nov 2009
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızPink Edition, Sept 2009
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBrandingfrei, Jan 2010
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızO2-Branding, April 2010
Ama Nasıl yükleneceği konusunda şimdilik bi fikrim yok
1oyun Lütfen yardım bu tavsiye ettiğin 59 mb lık dosyayı indirdim düzgün bir biçimde kurdum vodafone hattımda sınırsız net vardı önceden giriodu şimdi girmiom lütfen yardım
Ayarları vodafone live inki yaptım ama 0.face e bile girmiyor önereceğin başka versiyon var mı ?internet ayarlarını yapmamışsın bence vodafonun sitesine girerek vodafone internet ayarlarını aldıktan sonra tarayıcıdan ayarlar sekmesine gir tarayıcı profilinden vodafone interneti seç düzelmiş olacaktır.
ben bütün versiyonları denedim hiç bi sorun yok. bi hata yapmışsındır bence.Ayarları vodafone live inki yaptım ama 0.face e bile girmiyor önereceğin başka versiyon var mı ?
Pardon ben tavsiye ettiğin F480JVIC2 yi denedim şimdi F480XXHJ4 ü deniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?