darkleader
Üye
2 saat uzak kaldım bilgisayardan hemen sorgulayan insanlara yüklenmişsiniz birisi benim hakkımda kendi çelişkiye düşmüş demiş bu benim çelişkim değil bu kitaplarda yazan çelişki biz sizi sorgulamaya zorlamıyoruz sadece söylüyoruz ve size kesinlik belirtmiyoruz ama o kadar çok kabullenmişsinizki kendi bildiğiniz şeyler kesin gibi konuşuyorsunuz saygı çerçevesini bozmadan devam edelim. başka sorunuz varsa cevaplamaya devam edicem sizde biraz daha zorlarsanız bizimde tavrımız sertleşicektir haberiniz olsun...
Birincisi gelecği yanlızca Allah bilir.
Bilinçaltı konusunu bir araştır derim.Hepsi bilinçaltının olabilecekleri düşünmesi sonucunda ortaya çıkar.Yani düşündüğün gibi olağan üstü bir unsur değildir.Gelecekten haber vermezler.Bildiğim kadarıyla dininizde de geleceği Allah'tan başka kimsenin bilemeyeceği söyleniyor yanlış değil dimi ? Yani rüyalar geleceği göstermez sen farketmesende bilinçaltının düşündüğü gelecek tahminlerini gösterir.
Rüyalarla din'in ne alakası var demişsin.
Rüyalar çeşit çeşit.Dünya hayatımızla ilgili veyahutta aklımızda olan şeylerle alakalı,uğraşlarımızla alakalı rüyalar görebiliriz.Bunlar çok normal ve seninde bahsettiğin bu rüyalar.
Ama benim bahsettiğim gelecekten haber veren rüyalar.kimisi yoruma açık olarak karşımıza çıkar, kimiside aynı rüyada görüldüğü gibi dünya hayatında karşımıza çıkabilir.
Bunlarla alakalı bir çok örnek var bir araştır derim.Mesela en meşhurlarından.Atatürk'ün son rüyası.
26 Eylül 1938 tarihinde Atatürk rahatsızlığı ile ilgili olarak ilk defa hafif bir koma atlatmıştı. Prof. Afet İnan olayı şöyle anlatıyor: O geceyi rahatsız geçirdi. İlk hafif komayı o zaman atlatmıştı. Ertesi sabahki açıklamasında: 'Demek ölüm böyle olacak' diyerek uzun bir rüya gördüğünü anlattı. 'Salih'e söyle ikimizde kuyuya düştük fakat o kurtuldu' dedi.'Atatürk'ün burada "kuyuya düşme" sembolü ile gördüğü rüya vizyonu kendisinin de söylediği gibi ölümünün habercisiydi. Salih Bozok'un kuyudan kurtulması ise Atatürk'ün vefat etti gün buna çok üzülen Salih Bozok'un intihar etmesi ve sonunda kurtarılmasını simgeliyordu...Internetten buna benzer birçok ünlünün rüyalarını okuyabilirsin.ayrıca mutlaka seninde başına bu tip gelecekle alakalı birebir aynı olmasada yoruma acık bir şekilde gördüğün ve gerçek hayatta karşılaştığın rüyan olmuştur.
Sonuç olarak gelecek ile akalalı rüya görmemizin bilimsel bir açıklaması olabilir mi?
Hele hele herşeyin rastlantı olarak oluştuğunu düşündüğünüz şu dünya aleminde bu rastlantımıdır yoksa başka birsey mi
Tartışmak önemlidir ama taraflat bir birinr saygı gosterdikce.
Çürütülmüş bir teoriyi neden bu kadar savunuluyor anlamak güç. Delil felan istemeyin Google de bile dünya kadar açıklama var. Yazılmış kitapların varlığıda ortada.
Elle tutulur bir şeyler yok ama safsata çok.
Herkes istediğine inanmakta özgür ve hür. Kişi kendisinden meshuldur.
Tartışmak önemlidir ama taraflat bir birinr saygı gosterdikce.
rüya zaten kontrol edilebilirgoogle'a lucid rüya yaz sizinde fikriniz çürütülmüş oldu
Hic birsey cürütülmedi.
Fazla film izliyorsunuz.
Ozaman fuat bey intihar etmedi onu vurdular. :
Evrimin çürütülmüş bir teori olduğunu nereden çıkarttın ? Ne ile çürütülmüş nasıl çürütülmüş açıklar mısın ? Açıklayamazsın çünkü evrim çürütüldü gibi haberlerin hepsi Adnan Oktar'ın çarpıtmalarının sebebi.Adnan Oktar'a dair sözde bilimsel yazı yazan (yazılarındaki bilimsel veriler ya sahte ya 100 yıl öncesine ait oluyor) yüzlerce siteye bakarsanız olacağı budur tabiki.
Evrimin elle tutulur kanıtı çok peki ya İslam'ın ?
Zaten herkesin istediğine inanması konusunda ve tartışma konusunda aksini iddia eden olmadı.Yanılmıyorum değil mi?
yanlız rüya kontrolü gerçek bende rüyamı kontrol edebiliyorum sadece 1 ay çalış sende yapabilirsin çürüdü
Arkadaşım onuda kabul ettim diyorum hadi rüyalar kontrol edilebiliyor.
Örnek verdiğim rüyadan gidiyorum sürekli kusura bakmayın
O gün Atatürk'ün rüyasını biri kontrol mü etti.Fuat bey de intihar etmeyip Atatürk'ün rüyasını kontrol edenler mi vurdu.(Atatürk'ün rüyasına benzer çok örnek var)
Hadi öyle oldu diyelim benim trafik kazası yapacağımı rüyamı kontrol edenler nerden bildi(rüyam bire bir çıktı. Ve bomboş yolda yoldan çİkmıştım)benim gibi bir garibanın rüyasını yönetip ne yapacaklar
Evet ateistler söz sizde :]
Arkadaşım onuda kabul ettim diyorum hadi rüyalar kontrol edilebiliyor.
Örnek verdiğim rüyadan gidiyorum sürekli kusura bakmayın
O gün Atatürk'ün rüyasını biri kontrol mü etti.Fuat bey de intihar etmeyip Atatürk'ün rüyasını kontrol edenler mi vurdu.(Atatürk'ün rüyasına benzer çok örnek var)
Hadi öyle oldu diyelim benim trafik kazası yapacağımı rüyamı kontrol edenler nerden bildi(rüyam bire bir çıktı. Ve bomboş yolda yoldan çİkmıştım)benim gibi bir garibanın rüyasını yönetip ne yapacaklar
Evet ateistler söz sizde :]
Tamam hadi o rüyada yalan olsun.Ya arkadaş.Internette bir sürü buna benzer rüya var hepsi mi yalan.
doğrusunu istersen ben bu rüya olayını ilk defa duyuyorum ve pek dpğru olduğunu düşünmüyorum biraz google'a yazdım ama pek doğruyu söylüyecek siteler çıkmadı... evet teistler sıra sizde
Öncelikle hitap şekline dikkat et.
Tamam hadi o rüyada yalan olsun.Ya arkadaş.Internette bir sürü buna benzer rüya var hepsi mi yalan.
Yapmayın biraz dürüst olalım.ön yargılarımızı bir atalım.Gerçi Einstein önyargıları parçalamak atomu parçalamaktan zordur demiş adam haklı
Hitap şeklim çok normal.Onu bir espiri niyetiyle yazdığımı normal zekaya sahip herkes anlar.
Yapmayın biraz dürüst olalım.ön yargılarımızı bir atalım.Gerçi Einstein önyargıları parçalamak atomu parçalamaktan zordur demiş adam haklı
Hitap şeklim çok normal.Onu bir espiri niyetiyle yazdığımı normal zekaya sahip herkes anlar.
Ben de ondan bahsediyorum.Ciddi bir konuda yersiz espriye gerek yok.Ayrıca dalga geçermişcesineydi.
Kendi gördüğüm ve ayda en az bir defa gelecekle alakalı rüyaları gördüğüm çok olur.
o rüyayla ilgili denilen olaylara inanıyorsan sen her anlatılana inanıyorsun demektir ve bu arada einstein'ı karıştırma bence zararlı sen çıkarsın
Kendi gördüğüm ve ayda en az bir defa gelecekle alakalı rüyaları gördüğüm çok olur.Ayrıca bütün intetnetteki herşey yalan o zaman.Istedigin böyle işinize geldiğiniz gibi konuşunca olmuyor.
Birde Einstein deyince adamın söylediği sözü çok beğenirim .Hem niye zaralı çıkayım ki.
Bak yine aklıma özlü bir söz getirdin.
Hz.Ali inanmayan bir adama sen haklıysan hiç birşey olmaz toprak olur gideriz ama ben haklıysam işte o zaman sen zararlı çıkarsın demiş.
Neyse ben özür dilemesinide bilirim.
Yanlış anlaşıldıysa kusra bakmayın.
Ben artık çıkıyorum. Rüya ile alakalı sorularıma halen net cevap alamadım.
Araştırın bakın buraya yazarsınız.
Ama çok net cevap istiyorum.
"Ozaman işte sizi tebrik ve takdir edecem"
Dediğim gibi safsata cevap istemiyorum.Yok uzaktan yönlendirme yok bilinçaltıymış böyler cevaplar istemiyorum.
| “ | Ben bir ateist değilim. Kendime bir panteist diyebileceğimi düşünmüyorum. İlgili soru bizim kısıtlı akıllarımız için çok geniş. Biz, pek çok değişik dilde kitapla doldurulmuş bir kütüphaneye giren küçük bir çocuğun durumundayız. Çocuk kütüphanedeki kitapları birisinin yazmış olması gerektiğini bilir. Nasıl yazıldıklarını bilmez. Yazıldıkları dilleri anlamaz. Çocuk, kitapların sıralanmasında esrarengiz bir düzen olduğundan şüphe eder, ama ne olduğunu bilmez. Bu durum, bana göre, en zeki insanın bile tanrıya göstereceği yaklaşımdır. Biz, evrenin muhteşem bir şekilde düzenlendiğini ve belirli kanunlara uyduğunu görmekteyiz, ancak bu kanunları çok bulanık bir şekilde anlayabilmekteyiz.[SUP]
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[/SUP] |
Evrimin çürütülmüş bir teori olduğunu nereden çıkarttın ? Ne ile çürütülmüş nasıl çürütülmüş açıklar mısın ? Açıklayamazsın çünkü evrim çürütüldü gibi haberlerin hepsi Adnan Oktar'ın çarpıtmalarının sebebi.Adnan Oktar'a dair sözde bilimsel yazı yazan (yazılarındaki bilimsel veriler ya sahte ya 100 yıl öncesine ait oluyor) yüzlerce siteye bakarsanız olacağı budur tabiki.
Evrimin elle tutulur kanıtı çok peki ya İslam'ın ?
Zaten herkesin istediğine inanması konusunda ve tartışma konusunda aksini iddia eden olmadı.Yanılmıyorum değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?