evrim varmı yokmu soru cevap

Sponsorlu Bağlantılar

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Al işte yine dine döndü konu...Hayır en sonunda istedikleri yerden, dinden tartışacağım o zamanda gelsin uyarılar, konu kitlemeceler.

KayraBey

KayraBey

Üye
  • Beğen
Tepkiler: darkleader ve achambo
enterneoll

enterneoll

Üye
arkadaşlar domuz eti bu arada çok güzel :D haberiniz olsun ve zararlı değil

ayrıca sorgulamak yasak ama bir kere sorgulamayı deneyin bakın nelerin farkına varıcaksınız

• Beğen
Tepkiler: Dede
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Milyarda bir ihtimal bile değil. Bunu hristiyanlar dahi söylüyorlar. Ki milyarda birlik o ihtimal olsa bile anne karnındaki bebeğin beslenme yetisinin bu ihtimallerle oluşması imkansız.

Azıcık kitap okusanız bunlar olmayacak.Bunu hristiyanlar tabiki söyleyecek onlarda teistler.Eğer lisede öğretilenin dışında biyoloji kitaplarını okur, evrim ile gerçekten ilgilenirsen bu sözde "mükemmel" gözüken yapının aslında ne kadar problemli olduğunu görürsün.Problemler daha doğarken başlıyor.Kadınların çocuk doğururken dayanılmaz sancılar çekmesi bile "akılsız tasarımın" bir örneğidir.

O senin görüşün yavru kuş. Ayrıca tecavüze uğrayan kız recm edilmez öğren bunu. Ölü hücre bile olsa beyinde kalmasının bence yararı var sende görüldüğü üzere.

Eh haberleri pek okumadığın belli oluyor.Günümüz "kuran" ile yönetilen şeriat ülkelerinde adet böyle.Kız çığlık atmaz suçlu olur, kız çığlık atar suçlu olur...Şimdi onlar gerçek müslüman değil sözü gelecek biliyorum.Tabi siz gerçek müslümansınız.Bir siz gerçek müslümansınız zaten...

Ayrıca içki içtiğinde ölen hücreler güçsüz hücrelerdir ve yerine daha güçlü hücreler gelir.Yani zekan artar.Ölü hücre beyinde kalınca sende de görülen bir durum oluyor.

Son olarak size bu şekilde hitap etmek istemezdim fakat siz "dişe diş" mantığını seviyorsunuz.Üzmeyeyim sizi dedim.

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye

ayrıca sorgulamak yasak ama bir kere sorgulamayı deneyin bakın nelerin farkına varıcaksınız

Mert seni döverim bak elimde kalırsın :-)

Ya mobilim dedim 5 sayfa yazı yazdım öldüm yazana kadar hala bana sorgula diyorsun ya.

Mert adres ver geliyorum ilk uçakla :ehe
Polis misiniz nesiniz herşeyi sorguluyorsunuz :D

• Beğen
Tepkiler: achambo
enterneoll

enterneoll

Üye

Mert seni döverim bak elimde kalırsın :-)

Ya mobilim dedim 5 sayfa yazı yazdım öldüm yazana kadar hala bana sorgula diyorsun ya.

Mert adres ver geliyorum ilk uçakla :ehe
Polis misiniz nesiniz herşeyi sorguluyorsunuz :D
:D boşver abi bende cevap yazmıyıcam dedim dayanamadım bende yazıyorum :D önemli olan hoşgörüyü kaybetmemek :) konuşma seviyesi düşmedikçe tartışmaya devam :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Aman sus gözünü seveyim imana gelirsin falan arkadaşların muzdan soğur.

Seviye git gide düşüyor, süper.Bir zamanlar bende müslümandım, sizin kadar çok savunuyordum dini, sizin gibi düşünüyordum.Yani sizin durumunuzu biliyorum.O yüzden hala mesaj atmaya devam ediyorum belki bir şeyler görülür, merak edilir, araştırılır diye.Gerçi 25-30 yaşına gelmiş birisinin görüşlerini ne olursa olsun değiştirmek çok zordur ama olsun.

• Beğen
Tepkiler: Krofessional ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye

Eh haberleri pek okumadığın belli oluyor.Günümüz "kuran" ile yönetilen şeriat ülkelerinde adet böyle.Kız çığlık atmaz suçlu olur, kız çığlık atar suçlu olur...Şimdi onlar gerçek müslüman değil sözü gelecek biliyorum.Tabi siz gerçek müslümansınız.Bir siz gerçek müslümansınız zaten...

Ayrıca içki içtiğinde ölen hücreler güçsüz hücrelerdir ve yerine daha güçlü hücreler gelir.Yani zekan artar.Ölü hücre beyinde kalınca sende de görülen bir durum oluyor.

Son olarak size bu şekilde hitap etmek istemezdim fakat siz "dişe diş" mantığını seviyorsunuz.Üzmeyeyim sizi dedim.

Bak kardeşim seni yaratana kurban olayım bak anlamıyorsun beni.
Her gün 1 kadeh içki içmek insanı süper güçlere sahip bir kahraman bile yapsa ve bu milyonlarca kez ispatlansa bile ben içki içemeeeeeeem.Çünkü İslam dininde haram. Bana yasak bu işte. Olay bu.
İran Arabistan falan geç bunları. Onlar işine geldiği gibi Müslüman. Ben hiçbirini savunmam.İran da bir âlim su içmek orucu bozmaz demiş.verdiği hüküm sebebi ile gideceği yer belli.

• Beğen
Tepkiler: achambo
achambo

achambo

Üye

Her gün 1 kadeh içki içmek insanı süper güçlere sahip bir kahraman bile yapsa ve bu milyonlarca kez ispatlansa bile ben içki içemeeeeeeem.Çünkü İslam dininde haram. Bana yasak bu işte. Olay bu.
İran Arabistan falan geç bunları. Onlar işine geldiği gibi Müslüman. Ben hiçbirini savunmam.İran da bir âlim su içmek orucu bozmaz demiş.verdiği hüküm sebebi ile gideceği yer belli.

içki içerek zekası artan görmedim:hmmm

• Beğen
Tepkiler: Krofessional
KayraBey

KayraBey

Üye
Müslümandın demek.Bunu söylediğin iyi oldu.

• Beğen
Tepkiler: Krofessional
enterneoll

enterneoll

Üye
şu müslüman değil bu müslüman değil nerede gerçek müslümanlar ?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Müslümandın demek.Bunu söylediğin iyi oldu.

Müslümandım evet.Mürted'im yani.Cezam ölüm kısacası...

içki içerek zekası artan görmedim:hmmm

Zeka zaten kalıcı olarak artmaz -.- Anlık zeka artar.İçtikten bir süre sonra daha iyi düşünür, daha iyi karar verirsin.Aynı şey bazı uyuşturucular içinde geçerlidir fakat onların ekstra zararları var tabi.

Hocam sizinde ara sıra dediğiniz gibi "senin dinin sana benim dinim bana" diyip konuyu kapalım mı :) Ne birbirimizi kırmamızı istiyorum ne de daha fazla tartışmak istiyorum.Konu dine döndü ve amacından yeterince saptı.Evrim ile alakalı konuşulmayacaksa (bu konu altından kaç kere böyle dedim bilmiyorum ama) şahsımı ilgilendiren mesajlar gelmedikçe ve dayanamayacağım saçmalıkta mesajlar gelmedikçe daha fazla mesaj yazmayı planlamıyorum.

Adam gibi tartışabilen, tartışamayan hepinize iyi akşamlar.

• Beğen
Secret26

Secret26

Üye

Tüm peygamberler Müslüman idi ve getirdiği din hep İslam idi.Sadece kurallar değişikti. Her gelen kutsal kitap bir öncekini siler. Bu şekilde en son Kur'an indirildi ve diğer tüm kutsal kitaplar hükmünü kaybetti. Önce bunu öğrenmen gerek.İslam ile alakalı birşey bilmiyorsanız susmalısınız.

Tarafsız Alman Kur'an uzmanları da kim? Vallahi buna anca gülünür. Cahilliğin geldiği son nokta.O kitabı anlamak için önce onu gökten indiren Allah'a sonra onun son peygamberi olan Resulullah Efendimize iman etmeli.Yoksa kuru kuru okur elinde bira ile senin gibilerin kafasını karıştırır.
tamam kardeş sen biliyorsun biz bilmiyoruz bu yüzdenn dünyadaki çoğu müslümanlar fakir pis ve en ahlaksızları oradan çıkmıyor hepsi ateist suç işleyenlerin zina yapanların

• Beğen
enterneoll

enterneoll

Üye
seviyeye dikkat edelim hoş görülü olalım arkadaşlar

KayraBey

KayraBey

Üye
tamam kardeş sen biliyorsun biz bilmiyoruz bu yüzdenn dünyadaki çoğu müslümanlar fakir pis ve en ahlaksızları oradan çıkmıyor hepsi ateist suç işleyenlerin zina yapanların

Alakası yok. Ben cahilin de cahiliyim. Ayrıca Müslüman suç işlemez demedim ki. Yıllarca öğrenci yetiştiren bir âlim meyhanede bile ölebilir. Bunun garantisi yok ki. Ama bana gelip Alman domuzu birkaç ayyaşın lafı ile Kur'anı küçümseyen cümleler kurma yeter.

KayraBey

KayraBey

Üye

Müslümandım evet.Mürted'im yani.Cezam ölüm kısacası...

Zeka zaten kalıcı olarak artmaz -.- Anlık zeka artar.İçtikten bir süre sonra daha iyi düşünür, daha iyi karar verirsin.Aynı şey bazı uyuşturucular içinde geçerlidir fakat onların ekstra zararları var tabi.

Hocam sizinde ara sıra dediğiniz gibi "senin dinin sana benim dinim bana" diyip konuyu kapalım mı :) Ne birbirimizi kırmamızı istiyorum ne de daha fazla tartışmak istiyorum.Konu dine döndü ve amacından yeterince saptı.Evrim ile alakalı konuşulmayacaksa (bu konu altından kaç kere böyle dedim bilmiyorum ama) şahsımı ilgilendiren mesajlar gelmedikçe ve dayanamayacağım saçmalıkta mesajlar gelmedikçe daha fazla mesaj yazmayı planlamıyorum.

Adam gibi tartışabilen, tartışamayan hepinize iyi akşamlar.

Anlaştık hacı abi :-)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Eksik değil Oğuzhan, 2 senemi verdim.

Ya birak Allahaskina Metin... Onca din alimlerinin dusunceleri dogru degil seninki dogru, degil mi? Hicbir sey bildigin yok daha en kolay sorumda bile yuzyillar once yaptiklari seydi deyip cuvalladin.

- - - Eklendi - - -

bu arada başka haber kaynağı:

bunlarda hep yalan zaten

Biz miyiz? Bunlari gercek İslam diye onumuze sunman ve bizim "hakkaten yeaaa!" dememiz icin olmamiz gerekir. Gercekten arastiran, bilen ateistler bile seninle dalga gecer emin ol.

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Üstad Oğuzhan ve inci taneleri :ehe

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici

Ya birak Allahaskina Metin... Onca din alimlerinin dusunceleri dogru degil seninki dogru, degil mi? Hicbir sey bildigin yok daha en kolay sorumda bile yuzyillar once yaptiklari seydi deyip cuvalladin.

- - - Eklendi - - -

Biz miyiz? Bunlari gercek İslam diye onumuze sunman ve bizim "hakkaten yeaaa!" dememiz icin olmamiz gerekir. Gercekten arastiran, bilen ateistler bile seninle dalga gecer emin ol.

Ya Oğuzhan, dediğin gibi dediğim gibi, dini eksik yaşayanlar bir de çıkıp müslümanım diyor, ya Allah affetsin ama haram olan birşeyi azıcık kullansa ne olur, din de sabit olan bir kaideyi biraz esnetmek yumuşatmak gerekir ve bizce olmayan birşeyin gidip araştırın diyen bir cihniyete benim bir harfim daha yok bundan sonra :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Neyse ya konuyu kapatmissiniz susuyorum bende. :ehe

- - - Eklendi - - -

Üstad Oğuzhan ve inci taneleri :ehe

:sirit:

- - - Eklendi - - -

Ya Oğuzhan, dediğin gibi dediğim gibi, dini eksik yaşayanlar bir de çıkıp müslümanım diyor, ya Allah affetsin ama haram olan birşeyi azıcık kullansa ne olur, din de sabit olan bir kaideyi biraz esnetmek yumuşatmak gerekir ve bizce olmayan birşeyin gidip araştırın diyen bir cihniyete benim bir harfim daha yok bundan sonra :)

Eger sabit bir kaide varsa o sabit olarak kalmalidir. Azicik yumusatmak demek bozmak demektir zaten. Bir seyi hafif oynattigin zaman hepsi birden yikilir.

• Beğen

Üst Alt