Duyuru Evrensel Windows Platformu (UWP APP) ve Yeni Uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Github'daki açık kaynak kodlu uygulamaların kodlarını indirerek bişeyler yapamaz mıyız acaba?
Maalesef yapamıyormuşuz bende diyorum bu kadar insan var bu işlerle uğraşan neden yapmıyorlar diye meğer sadece programı veya oyunu kim yaptıysa o portlayabiliyormuş. Tabiki uygulama eksik olur adamlar uğraşmıyor ne gerek var ki microsofta uygulama yapsın. Bilmiyorlar ki milyarlarca kişi var bu platformda

furyzer0

furyzer0

Üye
Maalesef yapamıyormuşuz bende diyorum bu kadar insan var bu işlerle uğraşan neden yapmıyorlar diye meğer sadece programı veya oyunu kim yaptıysa o portlayabiliyormuş. Tabiki uygulama eksik olur adamlar uğraşmıyor ne gerek var ki microsofta uygulama yapsın. Bilmiyorlar ki milyarlarca kişi var bu platformda
Aslında şu anlık 350 milyon :)

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

tanyyy

Üye
Github'daki açık kaynak kodlu uygulamaların kodlarını indirerek bişeyler yapamaz mıyız acaba?

Teoride kod varsa yapabilmen lazım ama android'den olmuyor galiba şuan, ios uygulamalarının da kodunu paylaşmaz kimse kolay kolay.

furyzer0

furyzer0

Üye
Yaparsın bir ara instagramı çeviren vardı gelmeden once ama çekindiği için yayınlamadı :)

furyzer0

furyzer0

Üye
Sadece telefon olarak görme tablet var pc var onlarıda koy al sana milyar
İşte windows 10 için 350 milyon var şu an 7-8 dekiler geçecek daha onlara daha vakit var

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
İşte windows 10 için 350 milyon var şu an 7-8 dekiler geçecek daha onlara daha vakit var

350 milyon az geliyor herhalde onlara Microsoft para verip yaptırsın arkadaş o zaman hololensle uğraşacağına gitsin mağazaya uygulama satın alsın biraz dellendirdi yine beni Microsoft ya pazar pazar

furyzer0

furyzer0

Üye
350 milyon az geliyor herhalde onlara Microsoft para verip yaptırsın arkadaş o zaman hololensle uğraşacağına gitsin mağazaya uygulama satın alsın biraz dellendirdi yine beni Microsoft ya pazar pazar
Bence hololense yatırım yapmak mantıklı bir düşünün mobilde geridesiniz ve yeni bir pazar oluşuyor siz o pazara başlarken yatırım yaparsanız ileride o pazarın lideri olursunuz bir pazarın lider olmak varken neden geriden geldiği pazarda rekabet için uğraşsın? Hololens şu an rakipsiz ondan dolayı ileride sektörün tekeli olabilir Microsoft.

Sent from mTalk

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
GitHub’da açık kaynak kodlu yayınlanan uygulamaların orada yer almasının nedeni zaten henüz tamamlanmamış olmaları. Bu yüzden mevcut paketleri çevirmeniz bile bunlar kusa zaman sonra mağazadaki çöp uygulamalar arasında yerini alır.

Burada önemli olan Geliştiricinin kendisi port işini yaptıktan sonra eksik kalan yerleri tamamlaması. Sonuçta böyle bir port aracı var olsa da İos ve Windows 10 apileri birebir örtüşmüyor.

tanyyy

Üye
GitHub’da açık kaynak kodlu yayınlanan uygulamaların orada yer almasının nedeni zaten henüz tamamlanmamış olmaları. Bu yüzden mevcut paketleri çevirmeniz bile bunlar kusa zaman sonra mağazadaki çöp uygulamalar arasında yerini alır.

Burada önemli olan Geliştiricinin kendisi port işini yaptıktan sonra eksik kalan yerleri tamamlaması. Sonuçta böyle bir port aracı var olsa da İos ve Windows 10 apileri birebir örtüşmüyor.

Yanlışın var, %100 çalışan uygulamalar da var ama geliştirme işi sonsuza kadar sürebileceği için başka kullanıcılar da destek olsun diye git'e koyabiliyorlar.

bak burada boyle uygulamalar var;

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yanlışın var, %100 çalışan uygulamalar da var ama geliştirme işi sonsuza kadar sürebileceği için başka kullanıcılar da destek olsun diye git'e koyabiliyorlar.

bak burada boyle uygulamalar var;
İos ya da Android portu olup %100 çalışan uygulama olması mümkün değil. Ayrıca gelişimini tamamlamış uygulamayı GitHub’dan paylaşmak Github'ın mantığına aykırı. GitHub zaten insanların projelere destek olması amacıyla oluşturulmuş.

furyzer0

furyzer0

Üye
Güzel bir rpg oyunu

Bay H

Bay H

Üye
ProShot haftaya mağaza geliyormuş.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386

stockton

Üye
Instagram ne zaman çıkacak universal app olarak? Windows daha ortağı olduğu uygulamaları getiremiyor platformuna!

furyzer0

furyzer0

Üye
Instagram ne zaman çıkacak universal app olarak? Windows daha ortağı olduğu uygulamaları getiremiyor platformuna!
instagram ios portu olarak windows 10 için var.Uwp olarak geleceğini pek sanmıyorum ben

Sent from mTalk

stockton

Üye
instagram ios portu olarak windows 10 için var.Uwp olarak geleceğini pek sanmıyorum ben

Sent from mTalk

Neden? Bilgisayar için böyle bir şey gerekli değil mi? Browser'dan girdiğinizde hiçbir şey yapamıyorsunuz instagram'da. dm yok, resim ekleme yok vs. UWP instagram şart. Kendi sahip olduğu uygulamayı bile getiremiyorsa yazıklar olsun zaten.

furyzer0

furyzer0

Üye
Neden? Bilgisayar için böyle bir şey gerekli değil mi? Browser'dan girdiğinizde hiçbir şey yapamıyorsunuz instagram'da. dm yok, resim ekleme yok vs. UWP instagram şart. Kendi sahip olduğu uygulamayı bile getiremiyorsa yazıklar olsun zaten.
olmalı tabi bence de ama facebooka kalmış bir şey microsoft her şirkete uygulama yaptıramaz diyelim ki yaptırdı büyük uygulamaları sıkıntı olan oyun ve trend uygulamalar. uygulama geliştirilmesi organik olmalı zorla yapılırsa zorlama bitince gelişimi durur windows phone 8de biraz böyleydi ayrıca daha masaüstünde uygulama kullanma algısı pek yerleşmedi bunun oturması en az 2-3 yıl alacaktır bence.Güzel uwp uygulamalar çıkıyor eğer windows önceden yaptığı gibi herşeyi bir kenara atıp yine sıfırdan bir işe başlamazsa tek yapmamız gereken beklemek diye düşünüyorum ben.

Sent from mTalk

hayaleturk

hayaleturk

Üye
İnstagrama hikayeler özelliği ne zaman gelir?

Bay H

Bay H

Üye
Betası gitti kendisi kaldı. (Yanlış hatırlamıyorsam beta 90 küsur mb idi, kararlı hali 50 mb kadar.)

• Beğen
Tepkiler: Murat.Demir
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Betası gitti kendisi kaldı. (Yanlış hatırlamıyorsam beta 90 küsur mb idi, kararlı hali 50 mb kadar.)

Ekleme: Hala çöküyor. Messengerde aynısı ilk sürümü iyiydi sonra güncellediler ve içine ettiler + çıkış butonuda gitti oda ayrı saçmalık. 8.1deki Messenger uygulaması işlevsizdi, yavaştı ama en azından çalışıyordu.

Son düzenleme:

Üst Alt