haqanguven
Üye
evolsu kurdum şimdi nokia yazısı geliyor kaybolup tekrar geliyor ve relefon kapanıyor :S
yükleme talimatlarını yapıp tekrardan yükle
evolsu kurdum şimdi nokia yazısı geliyor kaybolup tekrar geliyor ve relefon kapanıyor :S
telefonu görmüyor program :/ usb 1 diye çıkıyo adı
- - - Eklendi - - -
tekrar kurdum ama kurarken phoneix has stopped
dump file saved to phoneixminidump veriyor tamam diyince programı kapatıyo
eyvallah
joshlog mod yapınca widgetlerin alayı şeffaf oluyordu hiç anlamları kalmıyordu widgetlerin bozulmasını nasıl önlerim? modu yapamadım bunun yüzünden
saol yapayım

3 aydır orjinal fw yi kullanıyordum 5 saat önce kurdum şarj konusunda muhteşem 4 saat whatsapp-opera mobile ve müzik dinledim qoobattery daha %65 olarak gösteriyor.Yeni güncelleme çok iyi güncelleme olmuş hakan kardeş.Asphalt 6 da artık kasma yok denecek kadar az (menülerde). telefonun tepki süresi çok iyi olmuş allah senden razı olsun ne diyeyim![]()
abi mesela biryle mesajlaşıyosun , direk cevap vrmek için alttakı yere tıklayp yazp ylluyosun ya , orayı kastetiyorum , orda yanlşlıkla çkış yaptğmızda drek kayıt oluyodu eskden
çıkışa tıkladığın zaman sana soruyor taslağa kaydedilsinmi evet e tıkalyınca kaydediyor...
abi mesela biryle mesajlaşıyosun , direk cevap vrmek için alttakı yere tıklayp yazp ylluyosun ya , orayı kastetiyorum , orda yanlşlıkla çkış yaptğmızda drek kayıt oluyodu eskden
şuandada öyle, denedim otomatikman taslaklara gönderiyor yazılanı
Abi bende malesef öyle değil , neden ? 2 kerede yeniden yükledim ama olmadı
Hayır abi normal mesaj
alternatif mesaj uygulaması filan kullanıyormusun
Hayır abi normal mesaj
Kardeş herşey tam okadar acemi değilim zaten cidden arkadaşta felanda olmadı kamera tuşuna basınca normalde açılan kamera cfw de açılmıyor ama sorun değil sadece belirtmek istedim..