Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan abi hani bu evolsta ki mesaj yazarken ki ifadeler var ya onları her yerde kullanabiliyosun işte o özelliği orjinal versiyon olan fw de nasıl yapabilirim tam olarak nerden neyi değiştircem?

modlar bölümüne bak gerekli mod var orada kardeşim. Mod isteklerini buraya yazmayalım konu dağılıyor

Desperado169

Üye

a.selam. Cfw i yükledinde bu sorunlarla karşılaştın yoksa yüklemedennmi soruyorsun. Ayrıca evolsda mesaj ön belleği e sürücüsündedir...

evolsu ykledgmden beri byle son sürümde de degşmedi hala tarayıcı varsylan arama motorunu seçemiyorum.. Peki hafıayı tara dedgmde mesajlar c de gözküyor e de sıfır bayt olark gözüküyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
evolsu ykledgmden beri byle son sürümde de degşmedi hala tarayıcı varsylan arama motorunu seçemiyorum.. Peki hafıayı tara dedgmde mesajlar c de gözküyor e de sıfır bayt olark gözüküyor

o zaman farklı bir cfw dene bakalım aynı sorunlar devam edecekmi...

- - - Eklendi - - -

ben bulamadım ya abicim o modu. Bi link atsaniz

smileyleri her yerde kullanma. Googleye yaz çıkar

theeternal

theeternal

Üye
kardes süpermisde bu c6 dedigin Nokia C6-01 dimi kuzenime önereceğim

Desperado169

Üye
daha önce ki kullandıgım cfw de yoktu, sorun telefonda değil yani sizde de var mı aynı sorun? ve mesajlar ön belleğini e ye taşıma olarak mod bulamadım byle bir mod var mı ? ayarlardan seçme olayını kapatmışlar çünkü

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
daha önce ki kullandıgım cfw de yoktu, sorun telefonda değil yani sizde de var mı aynı sorun? ve mesajlar ön belleğini e ye taşıma olarak mod bulamadım byle bir mod var mı ? ayarlardan seçme olayını kapatmışlar çünkü

Bende yok. Ana sayfa değişiyor ve çn bellek e de. Öyle bir mod paylaşılmadı ve paylaşmadımda... Privatede gerekli dosyayı düzenledim sadece...

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
haydi bismillah. İndirdim kardeşim işteyim akşama hallederim flash işini inş bi sıkıntı olmaz

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
26.06 tarihinden bu yana bi guncelleme oldu mu kardesm yada yapmayi dusunuyo musun ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
kardeşim bu arada aklıma gelmişken fp2 ile alakası var mı. Mesela güncelleştirmeler filan oluyor mu. Ya da modlamaları fp2 gibi aynı klasörden mi yapıyoru

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bu arada aklıma gelmişken fp2 ile alakası var mı. Mesela güncelleştirmeler filan oluyor mu. Ya da modlamaları fp2 gibi aynı klasörden mi yapıyoru

evols 1. Nesil cihazlarda refresh, 2. Nesil cihazlardada fp2 nin üzerine kuruldu. Güncelleme geldiğinde üzerine kurabilirsiniz

poyo34

Üye
hakan ancak fırsat bulabildim evolsu 603 te kullanıyorum taskmanager ile bakıyorum kamera açık görünüyor kapatıyorum yani kamerayı açıp kapatınca menü tuşuna basılı tutunca arkaplanda görünmüyor ama taskmaneger de görünüyor kapatıyorum o çok şarj yiyor ve kamera tuşuna basınca kamera hemen açılmıyor 4 saniye sonra açılıyor buda beni gıcık ediyor buna çözüm varmı ne yapabiliriz

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan ancak fırsat bulabildim evolsu 603 te kullanıyorum taskmanager ile bakıyorum kamera açık görünüyor kapatıyorum yani kamerayı açıp kapatınca menü tuşuna basılı tutunca arkaplanda görünmüyor ama taskmaneger de görünüyor kapatıyorum o çok şarj yiyor ve kamera tuşuna basınca kamera hemen açılmıyor 4 saniye sonra açılıyor buda beni gıcık ediyor buna çözüm varmı ne yapabiliriz

tuşlar kilitkiyken kamera tuşu ile kameranın açılmasını sağlamak için arka planda çalışan exedir. Onu kapatmayı denedim ama bulamadım. Hem kapatsam bile o özellik devre dışı kalacaktı o yüzden yapacak birşey yok kardeşim.

poyo34

Üye
anladım kardeşim kameranın geç açılmasına çözüm varmı?

alperjk

Üye
Teşekkürler Yükledim gayet hoşuma gitti bakalım ileride bir sorun çıkartıcakmı :)

akifkiraz

Üye
şimdi bu romu atarken usb depolama modunda mı olack nasıl olacan ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz ilk defa yaacam da?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt