Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

sinan19979

Üye
Hakan kardeş n8 de fotoğraf çekme tuşuna basınca kamera açılıyordu cfw de açılmıyor ekleyebilirmisin yada yardımcı olurmusun ? :tşk:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: asigsasi
AHMED...

AHMED...

Üye
bendede aynı ama dert değil

HAM ZA

HAM ZA

Üye
selamun aleyküm hakan bey iyi çalışmalar... benim kamera ile ilgili bi problemim var. daha önce böyle bi sorunla karşılaşmadım. 720p ile video çekmeye çalıştığımda 00:10 dan sonra 3 sn boyunca donuyor. kaydettiğimde ise bekliyor 2-3 dk burda sorun nerde? daha önce 3dklık video çektiğim bile olmuştu ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız minnettar kalırım

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
selamun aleyküm hakan bey iyi çalışmalar... benim kamera ile ilgili bi problemim var. daha önce böyle bi sorunla karşılaşmadım. 720p ile video çekmeye çalıştığımda 00:10 dan sonra 3 sn boyunca donuyor. kaydettiğimde ise bekliyor 2-3 dk burda sorun nerde? daha önce 3dklık video çektiğim bile olmuştu ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız minnettar kalırım

a.selam. sendemi sorun var cfw demi var bunu anlamamız için başka bir c6 kullanıcısı denerse o zaman sorunun cfw de olduğunu anlarız... eğer cfw de ise kamera kalitesini arttırdığım için olmuştur. istersen sen bir dene. orjinal rofs2 den private/ 10202be9 / 10282EDC.txt dosyasını çekip cfw e aktar tekrardan flaşhla ve dene bakalım yine olacakmı

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
HAM ZA

HAM ZA

Üye
efendim? sorun senndemi derken? önceki cfw'nizde böyle bir sorun yoktu benlik bi sorun olsa buraya yazmazdım zaten. kusura bakmayın hayırlı geceler

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
efendim? sorun senndemi derken? önceki cfw'nizde böyle bir sorun yoktu benlik bi sorun olsa buraya yazmazdım zaten. kusura bakmayın hayırlı geceler

sendemi derken sadece senin cihazdamı yoksa genel bir sorunmu demek istiyor yani alınmaya gerek yok :)

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
bendede bu sorun var arkadaşınkinden donuyor

asigsasi

asigsasi

Üye
hakan bu resimdeki tercihler widgetini normal kullanabilir miyiz kullanabilirsek ismi nedir acaba :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

kusura bakma ama sen ilk önce algılarını değiştir... Ben sorun cfw demi var sendemi var diye öğrenmek için başka bir c6 kullanıcısı yazarsa sorunu anlarız dedim sen kestrip attın. Hiç sorun yok benim için hadi hayırlı gecelerrr

- - - Eklendi - - -

hakan bu resimdeki tercihler widgetini normal kullanabilir miyiz kullanabilirsek ismi nedir acaba :)

gömülü widgettir. Sis ile çalışmazlar kardeşim

- - - Eklendi - - -

sendemi derken sadece senin cihazdamı yoksa genel bir sorunmu demek istiyor yani alınmaya gerek yok :)

boşver kardeşim uğraşmaya deymez...

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
tamam benımkı hartla duzeldi abi saol

Anil-D

Anil-D

Üye
kasma uygulamalardan yapar yada begenmiyosa başka cfw yükleyebilir

The_RockerBoy

Üye
5800 a olurmu evols x7 acil cevap lütfen

tufless

tufless

Üye
Abi bir kişiyle mesajlaşırken orjinal yazılımda mesajı yazarken yanlışlıkla çıkış yaptığımızda taslaklara kaydoluyodu , fakat bu cfw de kaydolmuyo , abi bundada aynı böyle bir şey yapma şansımız var mı ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Abi bir kişiyle mesajlaşırken orjinal yazılımda mesajı yazarken yanlışlıkla çıkış yaptığımızda taslaklara kaydoluyodu , fakat bu cfw de kaydolmuyo , abi bundada aynı böyle bir şey yapma şansımız var mı ?
çıkışa tıkladığın zaman sana soruyor taslağa kaydedilsinmi evet e tıkalyınca kaydediyor...

sametcan11

Üye
evolsu kurdum şimdi nokia yazısı geliyor kaybolup tekrar geliyor ve relefon kapanıyor :S​

Üst Alt