haqanguven
Üye
Kardeş herşey tam okadar acemi değilim zaten cidden arkadaşta felanda olmadı kamera tuşuna basınca normalde açılan kamera cfw de açılmıyor ama sorun değil sadece belirtmek istedim..
yükleme talimatlarını yapmalısın kardeşim
Kardeş herşey tam okadar acemi değilim zaten cidden arkadaşta felanda olmadı kamera tuşuna basınca normalde açılan kamera cfw de açılmıyor ama sorun değil sadece belirtmek istedim..
arkadaşlar navafirm 2013 te destegi kesmiş nasıl yapcz o zmn
- - - Eklendi - - -
bana nasıl yuklenecegini detaylı anlatırmısıniz lütfen
yok normal msj ı kullanıyorsunda. Mesela mesajları kilitleme uygulaması yada ona benzer yan uygulamalar var mı
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

yok normal msj ı kullanıyorsunda. Mesela mesajları kilitleme uygulaması yada ona benzer yan uygulamalar var mı
- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Abi öyle bir uygulama yokk. Nedense bende olmuyor
- - - Eklendi - - -
Abi öyle bir uygulama yokk. Nedense bende olmuyor
- - - Eklendi - - -
Abi öyle bir uygulama yokk. Nedense bende olmuyor![]()
tek nedeni yükleme talimatlarını yapmadığındır... onuda yaptım diyorsun aklıma başka çözüm yoluda gelmiyor, farklı cfw dene kardeşim
Abi cfw sorunsuz çalışıyor. Tek sorun bu. O baloncukların olduğu bölümde mesaj cevap verirken taslaklara kaydetmiyor. Ama diğer türlü kaydediyor.
o sorunda yok ama sende oluşmuş, anlamadım nedenini...
Hımm napalım yapıcak bişey yok. Yinede çook teşekkür ederim abi
Kardeşim ben telefonu pcye bağlıyorum c6-01 telefonum nokia suite modunda açıyorum ama yinede program görmüyo telefonu 3,0 a bağlıyorum yine görmüyor bide bende Rm-xxx adlı dosya yok?acaba bişey felanmı yapmam gerek öncesinde format atmam felan zorunlumu
kardeşim benim asıl merak ettiğim konu widget, tema ve avkon u değiştirebiliyor muyuz? Hack yapılmış galiba değil mi? Bir de şu an yaptığım ve bunu yükledikten sonra yapamayacağım şeyler var mı?
maximod?
onunla rahat oluyor alıştığımdan kardeşim benim. En kısa zamanda deneyip olumlu ve olumsuz yanlarını yazarım kardeşim ama olumsuz yanı şu an yok gibi. 2 gün sonra evde olcam o zaman yüklerim
Selamın aleyküm öncelikle herkese iyi bayramlar ... Cfw için teşekkürler benim birkaç sorun olacak telefonumun modeli n8 tarayıcıda varsayılan arama motorunu seçemiyorum ara dedgmde hçbir işlem yapmıyor bu genel bir sorun mu? Ve mesajların kayıt edilme yerini e ye taşıyabilmenin bir yolu var mı çünkü e postalarıma bakmak istiyorum ve c deki yer kçk oldugu içn tam bakamıyorum e ye taşıyabiliyor myz?