sa bu cfw ye arapça dil yükleyebilirmiyim? evet ise nasıl yüklerim
yükleyebilirsin. Nokia cooker ile dil paketini rofs2 e atıp flaşhlaman gerek...
Nasılsın iyisindir umarım evols güncellemesi süper olmuş benim c6-01 ve 808 cep telefonuma kurdum süper oldu hatta birazcık araştırma yaptım bu kadar modun olduğu bir yazılım bulamadım
aklıma bi fikir geldi yapıcam birazdan bilgilendireceğim orjinal yazılımı indirdim core kilitini kırdım sonra açtığın konudaki c hafızasını büyütmek için olan nokia cooker ile olan işlemi yaptım bir tane yeni klasör açtım ilk önce core dosyasını çıkardım onun içine sonra rofs2 ve en son olarak rofs3 dosyasını 3 klasör birleşti yani 5800 c6 portundaki birleştirdiğimiz gibi aynısını yaptım ve ve sonra core rofs2 rofs3 dosyalarını açtım içindekileri sildim sonra nokia cooker ile core ve rofs3 dosyasının boyutunu iyicene düşürdüm rofs2 boyutunu 150 mb yaptım ve rofs2nin içerisine aktardım böylece tek bir şeyde çalışabiliriz diye düşündüm şimdi deniyeceğim eğer olursa yaparım bütün telefonlar için sana uplarım bir güncelleme düşünürsen bu port üzerinden çalışabiliriz 

yazmadili de olmuş olacak mı acaba ? Çünkü arkadaşım kendine (701) yükledi ama benim n8 e yüklenemedi menü dili oluyor yazma dili olmuyor
Hakan kardeşim uzun zamandır konularını takip edemiyorum çünkü çalışıyorumNasılsın iyisindir umarım evols güncellemesi süper olmuş benim c6-01 ve 808 cep telefonuma kurdum süper oldu hatta birazcık araştırma yaptım bu kadar modun olduğu bir yazılım bulamadım
aklıma bi fikir geldi yapıcam birazdan bilgilendireceğim orjinal yazılımı indirdim core kilitini kırdım sonra açtığın konudaki c hafızasını büyütmek için olan nokia cooker ile olan işlemi yaptım bir tane yeni klasör açtım ilk önce core dosyasını çıkardım onun içine sonra rofs2 ve en son olarak rofs3 dosyasını 3 klasör birleşti yani 5800 c6 portundaki birleştirdiğimiz gibi aynısını yaptım ve ve sonra core rofs2 rofs3 dosyalarını açtım içindekileri sildim sonra nokia cooker ile core ve rofs3 dosyasının boyutunu iyicene düşürdüm rofs2 boyutunu 150 mb yaptım ve rofs2nin içerisine aktardım böylece tek bir şeyde çalışabiliriz diye düşündüm şimdi deniyeceğim eğer olursa yaparım bütün telefonlar için sana uplarım bir güncelleme düşünürsen bu port üzerinden çalışabiliriz
Edit : olmadı telefon reset atıyo proje iptal![]()
yazma dilleri için ecom dosyalarını düzenlemen gerekecek...
- - - Eklendi - - -
Allaha şükür iyiyim.. Sen nasılsın. Ben c7 de denedim tek rofsda çalışmayı, çalıştırdımda ama devamlı ekran yenileniyor ve birkaç bug daha oluşuyor o yüzden yapmadım. Aslında o sorunları çözsek daha sağlam olacak ama uğraşmak gerekti ama uğraşmadım...

tek rofsta çalışırsak daha iyi olur hemde modlamalar daha kolay olur çakışmaları daha kolay daha hızlı yaparız dead phone ettim telefonu şimdi evols kurulu![]()
hakan usta sürekli bu hatayı alıyorum phoenizte ne yapmam gerek
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
başka pcde deneme sansım yok hakan usta bi çözüm bulmaya çalışlıyorum

tamamdır sorunu çözdüm yüzde 80 de yükleniyor teşekkürler
- - - Eklendi - - -
eyvallah yazılım güncelleme başarılı
- - - Eklendi - - -
of of of açılış görüntüsüne sesine karizmasına bi bak
- - - Eklendi - - -
oy oy oy widgetlere bi bak
- - - Eklendi - - -
hakan usta bide bu yazılama uygun rom patcher yamalarını nereden bulabilirm
hehe güle güle kullan... ekte verdim rom patcher onda gerekli yamalar daha fazlası için modlar bölümünde bak...tamam romun içinde varmış usta tekrar teşekkürler
Abi bü menüdeki kaydırma çubuğunu geri getirmek için rofs3 te sys/bin/eikcoctl.dll dosyasını orjinal fw den çekip değiştirsem başarılı olur mu yoksa farklı bir şekilde mi yapmam lazım emin olamadım bundan1500 mesaj varken gelen kutusunu kaydırıp en aşağı gitmek zor oluyo abi o sebepten lazım oldu
![]()
tamamdır abi teşekkür ederimm![]()