Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

yselamet

yselamet

Üye
sa bu cfw ye arapça dil yükleyebilirmiyim? evet ise nasıl yüklerim

yselamet

yselamet

Üye

yükleyebilirsin. Nokia cooker ile dil paketini rofs2 e atıp flaşhlaman gerek...

yazmadili de olmuş olacak mı acaba ? Çünkü arkadaşım kendine (701) yükledi ama benim n8 e yüklenemedi menü dili oluyor yazma dili olmuyor

ersdfqweasdzx

ersdfqweasdzx

Üye
Hakan kardeşim uzun zamandır konularını takip edemiyorum çünkü çalışıyorum :) Nasılsın iyisindir umarım evols güncellemesi süper olmuş benim c6-01 ve 808 cep telefonuma kurdum süper oldu hatta birazcık araştırma yaptım bu kadar modun olduğu bir yazılım bulamadım :D aklıma bi fikir geldi yapıcam birazdan bilgilendireceğim orjinal yazılımı indirdim core kilitini kırdım sonra açtığın konudaki c hafızasını büyütmek için olan nokia cooker ile olan işlemi yaptım bir tane yeni klasör açtım ilk önce core dosyasını çıkardım onun içine sonra rofs2 ve en son olarak rofs3 dosyasını 3 klasör birleşti yani 5800 c6 portundaki birleştirdiğimiz gibi aynısını yaptım ve ve sonra core rofs2 rofs3 dosyalarını açtım içindekileri sildim sonra nokia cooker ile core ve rofs3 dosyasının boyutunu iyicene düşürdüm rofs2 boyutunu 150 mb yaptım ve rofs2nin içerisine aktardım böylece tek bir şeyde çalışabiliriz diye düşündüm şimdi deniyeceğim eğer olursa yaparım bütün telefonlar için sana uplarım bir güncelleme düşünürsen bu port üzerinden çalışabiliriz :)

Edit : olmadı telefon reset atıyo proje iptal :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yazmadili de olmuş olacak mı acaba ? Çünkü arkadaşım kendine (701) yükledi ama benim n8 e yüklenemedi menü dili oluyor yazma dili olmuyor

yazma dilleri için ecom dosyalarını düzenlemen gerekecek...

- - - Eklendi - - -

Hakan kardeşim uzun zamandır konularını takip edemiyorum çünkü çalışıyorum :) Nasılsın iyisindir umarım evols güncellemesi süper olmuş benim c6-01 ve 808 cep telefonuma kurdum süper oldu hatta birazcık araştırma yaptım bu kadar modun olduğu bir yazılım bulamadım :D aklıma bi fikir geldi yapıcam birazdan bilgilendireceğim orjinal yazılımı indirdim core kilitini kırdım sonra açtığın konudaki c hafızasını büyütmek için olan nokia cooker ile olan işlemi yaptım bir tane yeni klasör açtım ilk önce core dosyasını çıkardım onun içine sonra rofs2 ve en son olarak rofs3 dosyasını 3 klasör birleşti yani 5800 c6 portundaki birleştirdiğimiz gibi aynısını yaptım ve ve sonra core rofs2 rofs3 dosyalarını açtım içindekileri sildim sonra nokia cooker ile core ve rofs3 dosyasının boyutunu iyicene düşürdüm rofs2 boyutunu 150 mb yaptım ve rofs2nin içerisine aktardım böylece tek bir şeyde çalışabiliriz diye düşündüm şimdi deniyeceğim eğer olursa yaparım bütün telefonlar için sana uplarım bir güncelleme düşünürsen bu port üzerinden çalışabiliriz :)

Edit : olmadı telefon reset atıyo proje iptal :D

Allaha şükür iyiyim.. Sen nasılsın. Ben c7 de denedim tek rofsda çalışmayı, çalıştırdımda ama devamlı ekran yenileniyor ve birkaç bug daha oluşuyor o yüzden yapmadım. Aslında o sorunları çözsek daha sağlam olacak ama uğraşmak gerekti ama uğraşmadım...

ersdfqweasdzx

ersdfqweasdzx

Üye

yazma dilleri için ecom dosyalarını düzenlemen gerekecek...

- - - Eklendi - - -

Allaha şükür iyiyim.. Sen nasılsın. Ben c7 de denedim tek rofsda çalışmayı, çalıştırdımda ama devamlı ekran yenileniyor ve birkaç bug daha oluşuyor o yüzden yapmadım. Aslında o sorunları çözsek daha sağlam olacak ama uğraşmak gerekti ama uğraşmadım...

tek rofsta çalışırsak daha iyi olur hemde modlamalar daha kolay olur çakışmaları daha kolay daha hızlı yaparız dead phone ettim telefonu şimdi evols kurulu :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
AHMED...

AHMED...

Üye
hakan usta sürekli bu hatayı alıyorum phoenizte ne yapmam gerek

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan usta sürekli bu hatayı alıyorum phoenizte ne yapmam gerek

pc de generic i kuramıyor ve o durumdan sebep tlfnu görmüyor. Başka win8 sistemli pc de dene sorun almayacaksın

• Beğen
Tepkiler: AHMED...
AHMED...

AHMED...

Üye
başka pcde deneme sansım yok hakan usta bi çözüm bulmaya çalışlıyorum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
başka pcde deneme sansım yok hakan usta bi çözüm bulmaya çalışlıyorum

win8 kurma şansın varmı? Ben çok uğraştım bi türlü çözemedim generic hatasını. Tek çözümü win8 le buldum...

AHMED...

AHMED...

Üye
tamamdır sorunu çözdüm yüzde 80 de yükleniyor teşekkürler

- - - Eklendi - - -

eyvallah yazılım güncelleme başarılı :D

- - - Eklendi - - -

of of of açılış görüntüsüne sesine karizmasına bi bak :D

- - - Eklendi - - -

oy oy oy widgetlere bi bak :D

- - - Eklendi - - -

hakan usta bide bu yazılama uygun rom patcher yamalarını nereden bulabilirm

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır sorunu çözdüm yüzde 80 de yükleniyor teşekkürler

- - - Eklendi - - -

eyvallah yazılım güncelleme başarılı :D

- - - Eklendi - - -

of of of açılış görüntüsüne sesine karizmasına bi bak :D

- - - Eklendi - - -

oy oy oy widgetlere bi bak :D

- - - Eklendi - - -

hakan usta bide bu yazılama uygun rom patcher yamalarını nereden bulabilirm
:) hehe güle güle kullan... ekte verdim rom patcher onda gerekli yamalar daha fazlası için modlar bölümünde bak...

AHMED...

AHMED...

Üye
tamam romun içinde varmış usta tekrar teşekkürler

Abstract_Loco

Üye
Abi bü menüdeki kaydırma çubuğunu geri getirmek için rofs3 te sys/bin/eikcoctl.dll dosyasını orjinal fw den çekip değiştirsem başarılı olur mu yoksa farklı bir şekilde mi yapmam lazım emin olamadım bundan :) 1500 mesaj varken gelen kutusunu kaydırıp en aşağı gitmek zor oluyo abi o sebepten lazım oldu :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Abi bü menüdeki kaydırma çubuğunu geri getirmek için rofs3 te sys/bin/eikcoctl.dll dosyasını orjinal fw den çekip değiştirsem başarılı olur mu yoksa farklı bir şekilde mi yapmam lazım emin olamadım bundan :) 1500 mesaj varken gelen kutusunu kaydırıp en aşağı gitmek zor oluyo abi o sebepten lazım oldu :)

silmen yeterlidir...

volkanik38

volkanik38

Üye
çok güzel :tşk:

Üst Alt