Çoklu Paylaşım Evett beklenen hile geldi Green farm 3

Sponsorlu Bağlantılar

funk141494

funk141494

Üye
kardes 2. Programda sertifka hatası veriyo

Emrgncy

Emrgncy

Üye
senin verdiğin linkteki olmadı ben Bilgisayar Kullanmadan En Basit Şekilde Tüm Symbian Telefonları Hackleme (Anna, S^3, S60v5, S60v3) konudan baktım ama oda olmadı senin linkteki gibi programlar sertifika hatadı veriyor
öncelikle telefon modelini belirtirsen daha iyi olur, üye bilgilerinin olduğu yerdeki telefon numaranın olduğu yere telefon modelini yazmalıydın :D

birde hangi programda hata aldın onu da belirt..

funk141494

funk141494

Üye
öncelikle telefon modelini belirtirsen daha iyi olur, üye bilgilerinin olduğu yerdeki telefon numaranın olduğu yere telefon modelini yazmalıydın :D

birde hangi programda hata aldın onu da belirt..

model C6-01 ve rompactherplus programında

funk141494

funk141494

Üye
yukarda denedim dediğin konuda ne den olmadı ne gibi bir hata aldın..o konuda rompatcher ı yükleyebilmişmiydin?

o konuda evet yüklerbildim senin konuda insllserver onu yükledim amam zip açmdı

funk141494

funk141494

Üye
Bir yerlerde hata yapmışsındır o zaman...Hack işleminde söylenenleri sırasıyla eksiksiz yaparsan hack işlemin olacaktır...

yanlıs yapsaydım nie bütün .zip leri açmıyor ama arastırcam bilgiler için teşekür :)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
yanlıs yapsaydım nie bütün .zip leri açmıyor ama arastırcam bilgiler için teşekür :)
x-plore programı tüm zip ve rar arşivlerini açar, sen x-plore ile açmaya çalıştığına emin misin?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
actı aa nereyr atcam o srrveri :D bin nerde bilmiyom ssc de yok
rompatcher programını çalıştırp open4all yamasını aktif edeceksin, sonra x-plore ayarları aç ve üstteki tüm kutucukları işaretle, artık x-plore ile c:/sys/bin klasörünü görebilirsin..

funk141494

funk141494

Üye
rompatcher programını çalıştırp open4all yamasını aktif edeceksin, sonra x-plore ayarları aç ve üstteki tüm kutucukları işaretle, artık x-plore ile c:/sys/bin klasörünü görebilirsin..

ınstal server rp+ kutucuk ısaretlı ve altındakı opende ısaretşlı ve secılı ee sonra

Emrgncy

Emrgncy

Üye
ınstal server rp+ kutucuk ısaretlı ve altındakı opende ısaretşlı ve secılı ee sonra
üst mesajda yazdığımı iyi oku :D, şimdi x-plore ayarlar sayfasını açıp üstteki tüm kutucukları işaretle.
artık x-plore ile instalserver.exe dosyasını bin klasörüne taşıyabilirsin..

funk141494

funk141494

Üye
üst mesajda yazdığımı iyi oku :D, şimdi x-plore ayarlar sayfasını açıp üstteki tüm kutucukları işaretle.
artık x-plore ile instalserver.exe dosyasını bin klasörüne taşıyabilirsin..

klasör tek tek baktım yine bulamadım x

Üst Alt