funk141494
Üye
Saol hacklemek ilgili konu varmı ??telefonunu hacklemen gerek..
Saol hacklemek ilgili konu varmı ??telefonunu hacklemen gerek..
www.maxicep.com/forum/konu/2012-tum-symbian-cihazlari-3-dakika-da-hacklemek-guncellendi.547695/Saol hacklemek ilgili konu varmı ??
ikinci program derken...kardes 2. Programda sertifka hatası veriyo
ikinci program derken...
öncelikle telefon modelini belirtirsen daha iyi olur, üye bilgilerinin olduğu yerdeki telefon numaranın olduğu yere telefon modelini yazmalıydınsenin verdiğin linkteki olmadı ben Bilgisayar Kullanmadan En Basit Şekilde Tüm Symbian Telefonları Hackleme (Anna, S^3, S60v5, S60v3) konudan baktım ama oda olmadı senin linkteki gibi programlar sertifika hatadı veriyor

öncelikle telefon modelini belirtirsen daha iyi olur, üye bilgilerinin olduğu yerdeki telefon numaranın olduğu yere telefon modelini yazmalıydın
birde hangi programda hata aldın onu da belirt..
yukarda denedim dediğin konuda ne den olmadı ne gibi bir hata aldın..o konuda rompatcher ı yükleyebilmişmiydin?model C6-01 ve rompactherplus programında
yukarda denedim dediğin konuda ne den olmadı ne gibi bir hata aldın..o konuda rompatcher ı yükleyebilmişmiydin?
zip i x-plore programı ile açabilirsin, dosya taşıma için yine x-plore programını kullan...o konuda evet yüklerbildim senin konuda insllserver onu yükledim amam zip açmdı
zip i x-plore programı ile açabilirsin, dosya taşıma için yine x-plore programını kullan...
Bir yerlerde hata yapmışsındır o zaman...Hack işleminde söylenenleri sırasıyla eksiksiz yaparsan hack işlemin olacaktır...onu denedim
Bir yerlerde hata yapmışsındır o zaman...Hack işleminde söylenenleri sırasıyla eksiksiz yaparsan hack işlemin olacaktır...

x-plore programı tüm zip ve rar arşivlerini açar, sen x-plore ile açmaya çalıştığına emin misin?yanlıs yapsaydım nie bütün .zip leri açmıyor ama arastırcam bilgiler için teşekür![]()
x-plore programı tüm zip ve rar arşivlerini açar, sen x-plore ile açmaya çalıştığına emin misin?
bin nerde bilmiyom ssc de yokrompatcher programını çalıştırp open4all yamasını aktif edeceksin, sonra x-plore ayarları aç ve üstteki tüm kutucukları işaretle, artık x-plore ile c:/sys/bin klasörünü görebilirsin..actı aa nereyr atcam o srrveribin nerde bilmiyom ssc de yok
rompatcher programını çalıştırp open4all yamasını aktif edeceksin, sonra x-plore ayarları aç ve üstteki tüm kutucukları işaretle, artık x-plore ile c:/sys/bin klasörünü görebilirsin..
üst mesajda yazdığımı iyi okuınstal server rp+ kutucuk ısaretlı ve altındakı opende ısaretşlı ve secılı ee sonra
, şimdi x-plore ayarlar sayfasını açıp üstteki tüm kutucukları işaretle.üst mesajda yazdığımı iyi oku, şimdi x-plore ayarlar sayfasını açıp üstteki tüm kutucukları işaretle.
artık x-plore ile instalserver.exe dosyasını bin klasörüne taşıyabilirsin..
rompatcher yamasına dokunduğun zaman yeşil oluyor mu?klasör tek tek baktım yine bulamadım x