musty522
Üye
çok sağolasın kardeşim evet uzaklaşmam çünkü muhabbet iyi birde telefon yeni soracaklarım olacak hep burdayım yaniAllah cümlemizden razı olsun canım kardeşim.Forumdan uzaklaşma ama burada da daim olmanı isteriz.Hayırlı uğurlu olsun yeni telefonun![]()

- - - Eklendi - - -
çok sağolsın kardeşim aynen özen göstericem tabi o kadar para verdik yaniHayirli olsun. S3 evet donanim harikasi. 4S te yazilim harikasi o zamanİlerde epıl daha iyi niye aldin diyenler illaki cikar aldiris etme bosver. Gercekten de guzel bir secim yapmisin. Dusurmeden cizmeden caldirmadan gonlunce kullanirsin insallah. Tekrar hayirli olsun.
Bu arada ne duygular icinde oldugunu anliyorum suan. Bende ilk aldigimda banada oyle olmustu. Boyle masaya filan koyarken ayri bi ozen gosteriyosun demi![]()
telefon süper ya 
- - - Eklendi - - -
eyvallah sağolasın inşallah cümlemize nasip olsun daha iyileri sizin olsunHayırlı olsunDarısı başımıza artık
![]()

- - - Eklendi - - -
eyvallah çok sağolsın takıldığım yerlerde mesaj atarımHayırlı olsun kafana takılan bişey olursa yardımcı olmaya çalışırız![]()
- - - Eklendi - - -
ona sarılıpta uyu sev onu benim için![]()

tm peki uyurum- - - Eklendi - - -
eyvallah çok sağolsınSevindim,hayırlı olsun![]()
- - - Eklendi - - -
eyvallah kardeşim sağolsın yok olmamhayırlı olsun kardeş fan olma yeter![]()

- - - Eklendi - - -
eyvallah sağolsın aminnHayırlı uğurlu olsun, güle güle günlerde kullanman dileğiyle![]()

- - - Eklendi - - -
eyvallah sağolsın daha iyileri sizin olsun inşallahHayırlı Olsun
- - - Eklendi - - -
eyvallah sağolsın daha iyileri sizin olsun inşallahDonanım ve overclock harikasıHayırlı ola
- - - Eklendi - - -
eyvallah sağolsın daha iyileri sizin olsun inşallahHayirli olsun![]()
- - - Eklendi - - -
eyvallah sağolsın daha iyileri sizin olsun inşallahHayırlı olsun
- - - Eklendi - - -
eyvallah sağolsın daha iyileri sizin olsun inşallahhayırlı olsun ıyı secım bencede![]()
- - - Eklendi - - -
eyvallah sağolsın daha iyileri sizin olsun inşallah aynen demiştinHayırlı olsun.Zaten 4S'te alsan GSIII'te alsan memnun kalacağını önceki konuda söylemiştim![]()
- - - Eklendi - - -
eyvallah sağolsın daha iyileri sizin olsun inşallah sorunsuz kullanırız dediğin gibiTelefonun hayırlı olsun sorunsuz kullanırsın inş.
Ufak bir dip not 3 kez "herkez" yazmışsın "herkes" olacak arkadaşım.
tmm düzeltirim onu
herkes yaparım söylediğin iyi olmus sağolsın- - - Eklendi - - -
eyvallah sağolsın daha iyileri sizin olsun inşallahhayırlı olsun güle güle kullan
İlerde epıl daha iyi niye aldin diyenler illaki cikar aldiris etme bosver. Gercekten de guzel bir secim yapmisin. Dusurmeden cizmeden caldirmadan gonlunce kullanirsin insallah. Tekrar hayirli olsun.
Hayırlı ola