musty522
Üye
Evet İlk ve Yeni Akıllı Telefonumu Galaxy S3 ü Sonunda Aldım.
Öncelikle herkese s.a arkadaş daha önce iphone 4s mi yoksa galaxy s3 mü diye konu açmıştım özellik bakımından galaxy s3 ün çok iyi olduğunu biliyordum ama genede herkesin yorumunu aldım gene s3 ağır bastı ben buna rağmen 4s alcaktım ki herkez s3 diyor mağzaya gittiğimde satış görevlisi ile görüştüm 2 telefon arasında kaldım dedim bana verdiğin cevap sadece gülmek oldu ve bana verceğim cevabı biliyorsun düşünmeden al onu dedi yani s3 ü
bende duygusal düşünmedim s3 gerçekten donanım harikası bir telefon sonunda kavuştum ona 
NOT:Benim konuma vakit ayırıp yazdıklarımı okuyupta yorum yapan yada yapmayan herkese çok teşekkür ederim önerdiğiniz telefonlar içinde çok çok sağolun Allah hepinizden razı olsun.İyi akşamlar iyi forumlar.
bende duygusal düşünmedim s3 gerçekten donanım harikası bir telefon sonunda kavuştum ona 
NOT:Benim konuma vakit ayırıp yazdıklarımı okuyupta yorum yapan yada yapmayan herkese çok teşekkür ederim önerdiğiniz telefonlar içinde çok çok sağolun Allah hepinizden razı olsun.İyi akşamlar iyi forumlar.

Hayırlı ola