Evde Kaybolan Eşyalar

Konu Sahibi
Evde Kaybolan Eşyalar
Geçen 1ay önce kulaklığımı kaybettim.Evi talan ettim bulamadım.Hiçbir zaman kulaklığı dışarı çıkarmam.1aydır çalışmalar devam ediyor fakat yok! Nereye gitti bu kulaklık ? Defalarca sordum bu soruyu tamam hadi sabrımın sınırını ölçüyorsun anladık sabrımın sonu hadi çık ortaya yine çıkmıyor!Yardım edebilecek medyum cinci hoca imam veya normal bir vatandaş varmı Bu olay 4-5 defa daha tekrarlanmıştı ama başrolde kulaklık yoktu.Ha eve giren çıkan buna tenezzül etmez.Kesin amerikanın oyunu bu?

sennheiser kulaklıgımı kaybetmiştim çıldırdım ama sonra buldum montumun cebindeymiş

Mert045

Üye
Benimde bimden 10 tl ye aldığım usb bellek pc 1 kere bile takmadan kayboldu. Evin ıçinden çıkarmadım evi talan ettim yok nereye gitti anlamadım.

Tepkiler: Amaru Shady
unutuyorum çıldırıyorum ve sonunda dedirtecek bi yerden çıkıyolar.

MrExpert

Üye
Ben kaybediyorum arıyorum tarıyorum 1-2 hafta sonra yenisini alıyorum sonra bulunca kahraluyorum

Oğuzhan

Üye
ben bir kere saatimi kaybettim meğer annemin çantasındaymış halbuki daha önce bakmıştık oraya

anakartın cd sini kaybetmiştim format atıcaktım atmamıştım format

Placebo-

Üye
Siz küçük şeyler kaybetmişsiniz. Ben koskoca toblerone'u kaybettim.

Şeytan aldı götürdü, satamadan getirdi...

Tepkiler: Kingmortall

iyavuzoz

Üye
bazen kendimi kaybediyorum

Arasan bulamazsın, aramasan bulursun.

Ben beyblade'imi kaybettim.Acısı kalbimde

Tepkiler: Placebo-
madem orjinal içinden ejderha filan çıkıyo mu bari

asla geri gelmezler... siz siz olun odanızı düzenli dağıtın ve asla bi başkasına toplattırmayın