Eski Gereksizler ortamı nasıldı (benim hatırladıklarım)

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Eski Gereksizler ortamı nasıldı (benim hatırladıklarım)
- Sadece bir tane gülücük konusu vardı. Biz sadece orada gülücüklerle konuşurduk. Bazen o konuda görünmeyen beyaz yazılarla da konuşurduk. Adaşımın aeşju konusu.
- İlginç fikirler ilk burada tartışılırdı. Herkes seviyeli bir şekilde fikiri gülerek sohbet havasında tartışırdı.
- Bazı konular çok hit aldı. Rütbe montajı gibi. Yani gereksizler bölümü aslında hiçbir kategorisi bulunmayan eğlenceli konuların açıldığı bölümdü.
- Üyeler birbirleriyle mutlaka sohbet edecek birşeyler bulmaya çalışırdı. Bir konu başlıksız bile açılsa, her gereksiz üyesinden mutlaka cevap alırdı. Ama aynı seviyede. Adam "Deneme 123" diye açmışsa konuyu "Deneme 456" gibi cevaplar atılırdı gülüşülürdü.

Benim hatırladıklarım bunlar. Dahası vardır ama aklıma gelmiyor şimdi

Tepkiler: .caner., achambo ve CABBAR

Türe

Üye
Ben daha yenilerde basladim cok hos burasi

eski hali çok iyiydi ya eski ortam kalmadı artık

Tepkiler: Şehriyar
evet aeşju bir sanattır

Eskiden gereksizlerde çok eğlenirdik. Maxicebe sırf buraya girmek için girerdim yani.

Tepkiler: Silinen Üye 94869

Oğuzhan

Üye
eski eğlenceli ortam kalmadı

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Oğuzhan diğer konuda söylediğin popülerlik meselesi doğru galiba.

Furkan pro işini nazik bir dille anlattığın için teşekkür ediyorum.uğurun yazma tarzı gerçekten çok aşağılayıcıydı,uğur kimseyi kimseden üstün görme kardeşim tamam mı?bu kardeş tavsiyesi olsun benden sana

Ben kimseyi aşağılamadım. Sadece gerçekleri söyledim. Burayı çöplüğe döndürdüler. Yalan mı

ibrother

Üye
nerde eski maxicep ilyas abi ben handlerr konu açardik revengeful bizi kovalardi, yakalayincada bi güzel ban'lardi. eskileri özledim

- - - Eklendi - - -

ban'i özledim ilyas abi yi özledim,

Tepkiler: .caner.

ismail

Üye
geçti güzel günler

pelin beni affet konuları vardı,başlarından geçen garip hatta dengesiz olaylar vardı yada canı sıkılıp admin,mod vs onlara içini dökerlerdi

ismail

Üye
pelin beni affet konuları vardı,başlarından geçen garip hatta dengesiz olaylar vardı yada canı sıkılıp admin,mod vs onlara içini dökerlerdi

Onlar sonraki konular
Bizim bahsettiğimiz biraz daha eskiler
Ocak 2012 falan