enigma maxicep'ten istifa etsin mi?

Sponsorlu Bağlantılar

enigma maxicep'ten istifa etsin mi?(ayrılsın mı?)

• Evet

Kullanılan: 7 29.2%
  • Hayır

Kullanılan: 17 70.8%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canturgay

canturgay

Üye
hemen savunma moduna geçme yaww .. senden için söylemedimm..
msn dekiii kimse..

kurt bey

kurt bey

Üye
mevzu ne olursa olsun bunu yapmaya hakkın yok enigma. gitmek istiyorsan git olayı showa dökmenin pek bi manası yok bence. forumda her tartışan bi konu açsa işimiz var valla. bırak bu işleri ya takıl keyfine bak:oke:

iremm

iremm

Üye
Açıklama yapma gereği yok aslında .
insanlara ve kendinize biraz değer vermeyi deneyin bazen bazı şeyleri görmeyin duymayın , hafiften hoşgörülü olun ama hiçbir zaman ezdirtmeyin. Belki yaşımın nette önemi yok ama ben burda PC başında otururken benim hakkımda tecrübeli olabileceğimi düşünmeden yapılan yorumlar üzmüyor değil.

10-02-2008 tarihi Pazar günü beni biri msn'ye ekledi ve çok ağır kaldırılamaz küfürlerlerle bir daha iremmle muhattap olursan .....(küfür)...... bilmem neler olacağını söyledi. bir sinirle karşılık vermeden terbiyesizliği yapan şahsı sildim. Dün de lüzumsuz ve sebebsiz bir tartışma içerisine sokulmam beni hepten çileden çıkardı. Bunlar sizi ilgilendirmeyebilir ama 2005 ten buyana msn adresim profilimde görünüyor ve sadece yardım isteyen arkadaşlar eklemişti.
Hepinize kolay gelsin.
Kendinize İyi Bakın

ya bidakka burada bnm adım geçiyo enigmanın msnesine bilmem ne ne yazılmıs kimsenin bnm hakkımda yorum yapmaya hakkı yok yok iremle konusma bilmem ne kimseyi ilgilendirmez bnm ne yaptığım o küfürleri yazanı bi bulursam...

ouSahin

ouSahin

Üye
Öyle Ama Oğuzcum HerŞeyin Bir Nedeni Vardır Her Gitmek İsteyene Git Diyemezsin Umrunda Olmasa Bile Gitmek İsteyen Kendi Sorunlarından Giderse Haklısın Ama Belki Forum İçinde birimizle Pmde tartıştı yada Forum İçinde Hoşuna Gitmeyen Davranışlar Oldu:s:s..... Senin Düşüncelerin Yanlış Dostum Yöneticisin Sorunun Neden Kaynaklandıgını Ögrenmelisin Ondan Sonra İstedigini Söyle Yorumlarda %99.05 hayır denmiş Sevilmeyen İnsan Olsa Sanırım Bu oyu almazdı Ve Aynı Konuyu Ben Acsam Belki Üyelerin Bir Cogu İstifa Etsin diyecek.. Sen Forum sahibi Olmadın Herhalde Bedava Forumlar Var Ac Onlardan Bakalım O zamanda Kullanıcılarına Aynı Seyleri Söyleyecekmisin Yoksa 1iri Üye Oldugunda sevinecekmisin Bırak Online Üyelerden OLmayı Üye Olmaları İçin Elinden Geleni Yaparsın Her Forum Forum Sahibi O aşamaları Bilir. Konunun Acılma Amacıda 1 Pire İçin Evmidir Ne Yakma Olmasın Düşüncesiyle Acılmış Olabilir

Not:enigma ile Daha Önce Muhabbetim Yok Koruma Yada Savunma Degildir.. Sadece Kendi Düşüncelerimdir(Wayyy neler Yazdım Böyle Görende Resmi Acıklama Yaptım Sanıcak)

Herşeyin Bir Nedeni varsa biriyle sorunu varsa eger çözemiyorsa gelir biz yöneticeler pm atar..Gidene ben güle güle derim başka ndiyim yalvarim mi hee gidiyorsa giden insan ndn gittigini açıklar zaten...Forum içinde biriyle tartışıp gidiyorsa bu zaten bize pm yoluyla belirtebilir yada o kişiyle çözebilir..Belki özel ndnlerden gidiyor arkadaş anlatmak istemiyor zorlamı adamdan birşeyler anlatmasını istiyim Ben her üyeye %50 seviyesinde davranırım ne evey ne hayır anlamında:) Sen açarsan o da üyelere kalmış olur şıklar..Yine ben aynı cvbı veririm..Bu arada ben çok Bedava site Paralı site sahibi oldum bana birşey ögretmene gerek yok ben işimin görevimin ne oldugunu biliyorum bana lütfen görevimi ögretme..Yöneticelerin işine karışmazsan sevinirim

Çokmu rahatsız oluyorsun YÖNETİCİLİGİ BIRAKİM gel yerime anlarsın o zaman..Burası Bin kişilik Bedava Forumlardan degil.. 220 bin küsür kişinin üye oldugu bir site...Bana Gereken görev gereken kişiler tarafından veriliyor bana işimi onlar ögretir onlar karışır...

Açıklama yapma gereği yok aslında .
insanlara ve kendinize biraz değer vermeyi deneyin bazen bazı şeyleri görmeyin duymayın , hafiften hoşgörülü olun ama hiçbir zaman ezdirtmeyin. Belki yaşımın nette önemi yok ama ben burda PC başında otururken benim hakkımda tecrübeli olabileceğimi düşünmeden yapılan yorumlar üzmüyor değil.

10-02-2008 tarihi Pazar günü beni biri msn'ye ekledi ve çok ağır kaldırılamaz küfürlerlerle bir daha iremmle muhattap olursan .....(küfür)...... bilmem neler olacağını söyledi. bir sinirle karşılık vermeden terbiyesizliği yapan şahsı sildim. Dün de lüzumsuz ve sebebsiz bir tartışma içerisine sokulmam beni hepten çileden çıkardı. Bunlar sizi ilgilendirmeyebilir ama 2005 ten buyana msn adresim profilimde görünüyor ve sadece yardım isteyen arkadaşlar eklemişti.
Hepinize kolay gelsin.
Kendinize İyi Bakın

Enigma sana bu terbiyesizligi kim ne zaman nerde olursa olsun yapmışsa ve kimden şüphe duyuyorsan bunu ilk önce biz yöneticilerle paylaşmalısın...İrem arkadaşımızın adını kullanarak gerçekten yapılan terbiyesizligi kınadım..Benimde msn adresim ilk üye oldugumdan beri orda benide ekliyolar:) Ama sana yapılan terbiyesizligin bir sonucu olmalı...Bu Sonucu siteden ayrılarak degil bizimle paylaşarak çözebilirsin:) Umarım anlamıştırsın ilk yorumum herzaman için geçerli hala istikrarla gitmek istersen güle güle derim:)

iremm

iremm

Üye
offfff ya ben ne bahtsız bi insanım millet arkamdan dolap çeviriyo bilmem kimin msnesine bnm adıma bişiler yazıyo benim mal gibi hiç bişiden haberim yok:agla

elmyra

Üye
Nedense bu aralar sitede kraldan cok kralcılar oldu :@:@:@:@

iremm

iremm

Üye
o da nerden çıktı? :nono:

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
enigma sen gidersen o kişi sevincek:bangin:

çok güzel bir forum sitesi,4 kişi seni istemiyorsa bırak onlar gitsin:stres:
hem takma boşver bu tür şeyleri:sahan::oke:

kurt bey

kurt bey

Üye
enigma sen gidersen o kişi sevincek:bangin:

çok güzel bir forum sitesi,4 kişi seni istemiyorsa bırak onlar gitsin:stres:
hem takma boşver bu tür şeyleri:sahan::oke:
bnen gitsin seçeneğini tıkladım. forumda gereksiz şekilde tartışamlar yaratan kim olursa olsun gitsin derim. bu hep böyleydi bundan sorada böyle olacak. bu arada arkadaşım ben tekrar söylüyorum gitsin dedim bu gerekesizliğin sorumlusu kim olursa olsun gitsin derdim:@

enigma

enigma

Üye
    Konu Sahibi
bnen gitsin seçeneğini tıkladım. forumda gereksiz şekilde tartışamlar yaratan kim olursa olsun gitsin derim. bu hep böyleydi bundan sorada böyle olacak. bu arada arkadaşım ben tekrar söylüyorum gitsin dedim bu gerekesizliğin sorumlusu kim olursa olsun gitsin derdim:@
ne kadar kızmış olursan ol inan umrumda değil. senin git demenle gitmem zaten ama yöneticilere pm atıp beni msneye biri ekledi ve küfretti deseydim ne yapabilirlerdi ki? küfürlerin aynı sana doğrultulsaydı sen benden daha tepkili olabilirdin. oraya MSN adresini yazmak üyenin insiyatifinde olup çıkacak sorunlardan da üyeler sorumludur. haa biri çıkıp pm yoluyla küfür etmiş olsaydı yönetici arkadaşlarıma bilgi verir ve o kişiyi engellerdim. Konuyu açmamın bir sebebi varki bunuda idrak edemedin sanırım. Konu Gereksiz Mesajlar ve Deneme Mesajları altında, gidipte başka biryere açmadım. Tartışanda ben değilim tartışma konusu olarak görenlerdir. Tartışmak istedikten sonra her konuda tartışabilir ve sebeb olabiliriz. Kesinlikle show yapma gibi gerizekalı bir düşünce içerisinde olmadım olmam konunun amacı dışına çıkmasını istemiyordum ama bunun sebebi bendeğilim. Biliriz ki maxicepte birçok terk mesajı yayınlandı ve hepsinede giden gider kalan kalır dendi. o yazıları çok okudum yeterince bilgim var, bence ilgilenmediğiniz yada faydanız dokunmayacak konularda aktif olmayın. Buraya yazan arkadaşlar harflerden ve kelimelerden oluşan bilgisayar programı değil onlarda bizler gibi bilgisayar başında oturan gayet normal insanlar.

iremm arkadaşımada söylüyorum. Senin arkandan dolap çevirmiyorum buraya konu açmadan önce sana özel mesajla bildirmiştim. Senin olanlarla uzaktan yakından hiçbir ilişkin yok bundan da emin ol ve emin olunsun. Şimdi sen nasıl kötü hissediyorsan ben kat kat daha kötü hissediyorum.

Farkındaysanız maxicep hakkında hiçbir kötü yorum yapmadım ve kötü yorumu hak etmiyor!!!

leiche

leiche

Emekli Yönetici
ne gerek war
niye gidecen:@
sana birseymi yaptım:@
ben yapmadıysam kim yaptı:@
gitme dostum daha cok günler gecirecez:@

iremm

iremm

Üye
arkamdan dolap çevriliyor derken kesinlikle seni kast etmedim sana bnm adım altında küfür eden kişiyi kast ettim zaten pm de attım sana kesinlikle seninle bir sorunum yok enigma

Nazy

Nazy

Üye
enigma bu konuyu açmanın sebebi nedir ozaman
sana küfür eden kişiyimi bulmaya çalışıyosun????
diyelim maxicep i bırakacaksın bırakmanın sebebi msn görüşmesiyse
bunun faturasını neden bütün maxicep üyelerine kesiyosun?

bence senin amacın irem ile konuşmanı kıskanan ....... kim ise
onu bulmak. ama bunun için bir topic açtıysan bu gerçekten çok saçma

1-Burası Paylaşım sitesi diye Birisinin Sana MSN den küfür etmesini
paylaşamassın.

2-Eğer MSN den küfür eden kişi Maxicep üyesi ise
Bu konuyu açarak ona MaxiCep te ceza verilmesini sağlayamazsın.
Çünkü O kişi MaxiCep Altında Hiçbir Kuralı İhlal Etmemiştir.

3-MaxiCep e girince kimse Huzursuz Olmak ve Suçlu Aramak İstemiyor.

4-Her Msn de Küfür Tartışmasına Girdiğimde Konu Açsaydım
Şuan 50 yi aşkın ekstra konum olurdu...

27 yaşındasın Bu şekilde bir çözüm aramamalı ve Bu Olayları Bukadar kafaya takmamalısın
yoksa adın muratın dediği gibi show yapıyora çıkacak.
Bilgisayarın İnternetin başındaki insan diye, kimseleri bukadar ciddiye almamalısın (özel arkadaşların hariç)
ve etkilenecek kadar hayatına sokmamalısın.
200.000 kişilik bir platformun içinde bu istifa lafını söylemene anlam veremiyorum
sanki başbakan isitfa edecek...

Biliyorum yine Aşağıya uzun bir Açıklama Yapıcaksın Ama
Ben Her Açıklamandan Sonra Bu Yazdıklarımı Copy Paste Yapıcam
Kusura bakma Bende Elimden geleni yaptım o kişiyi bulmak için
hatta iremle bile konuştum.

sonbela

sonbela

Üye
:) Sonbela Bu aralar yöneticilere şunu yap bunu yapma diyosun
keşke askere gitmeseydinde...
yönetici olurdun belki, seni bu konuda çok merak ediyorum:)...
Dostum Ben Zaten 3 senedir Websitesi Ve Forum( forum bedava) sahibiyim şu
anda da host ve Domain ücretli 2 tanede Websitem Var Artı Google denen arama motorunda sonbela,burak188,mehmet199 aramalarında Yüzlerce sonuc forumlarda üyeligim Çıkar Neyin Ne Oldugnu Bilen Biriyim Ancak Maxicepte Yönetici Olursam Kendimde Website sahibi Oldugum İçin Pek Bir Şey Yapamam hem bence her websitesi Olan ADMİN sayılmaz maxicep'e 1000 kişi gunde Üye OLur Benim sitem gunluk 50 hit alır Aradaki farkı Anlayan Anlamıştır...
Ancak Burda Yönetici Olmak İsteyen Coktur Ve Ben 4 Aydır gecemi Gündüzümü Katıyorum Sitelerim için tasarımı falan olsun djlik Olsun Aynı anda Bircok seyle Ugraşıyorum Burda Yönetici Olsam Yararım Olmaz Hemde 2 gün sonra banlanırım

enigma

enigma

Üye
    Konu Sahibi
enigma bu konuyu açmanın sebebi nedir ozaman
sana küfür eden kişiyimi bulmaya çalışıyosun????
diyelim maxicep i bırakacaksın bırakmanın sebebi msn görüşmesiyse
bunun faturasını neden bütün maxicep üyelerine kesiyosun?

bence senin amacın irem ile konuşmanı kıskanan ....... kim ise
onu bulmak. ama bunun için bir topic açtıysan bu gerçekten çok saçma

1-Burası Paylaşım sitesi diye Birisinin Sana MSN den küfür etmesini
paylaşamassın.

2-Eğer MSN den küfür eden kişi Maxicep üyesi ise
Bu konuyu açarak ona MaxiCep te ceza verilmesini sağlayamazsın.
Çünkü O kişi MaxiCep Altında Hiçbir Kuralı İhlal Etmemiştir.

3-MaxiCep e girince kimse Huzursuz Olmak ve Suçlu Aramak İstemiyor.

4-Her Msn de Küfür Tartışmasına Girdiğimde Konu Açsaydım
Şuan 50 yi aşkın ekstra konum olurdu...

27 yaşındasın Bu şekilde bir çözüm aramamalı ve Bu Olayları Bukadar kafaya takmamalısın
yoksa adın muratın dediği gibi show yapıyora çıkacak.
Bilgisayarın İnternetin başındaki insan diye, kimseleri bukadar ciddiye almamalısın (özel arkadaşların hariç)
ve etkilenecek kadar hayatına sokmamalısın.
200.000 kişilik bir platformun içinde bu istifa lafını söylemene anlam veremiyorum
sanki başbakan isitfa edecek...

Biliyorum yine Aşağıya uzun bir Açıklama Yapıcaksın Ama
Ben Her Açıklamandan Sonra Bu Yazdıklarımı Copy Paste Yapıcam
Kusura bakma Bende Elimden geleni yaptım o kişiyi bulmak için
hatta iremle bile konuştum.

benim söylediklerimden esinlenip benim söylediklerimi bana söylüyorsun:):):) bende msn ile ilgili sorunun alakasız oldunu yukarda yazmıştım. yalan yok adam bana msn den yazdığı ertesi gün sende bana basit bir mevzuda bağırıp çağırınca senden şüphe etmedim desem yalan olur ama kimsenin günahını almak istemem bu sadece bir tesadüf olabilir.
msn ile ilgili kısmı konunun başındamı söylemişim sonradan mı söylemişim? msn ile ilgili söylediğin kısım kusura bakma ama beni ilgilendirmez çünkü soruldu cevap verdim. merak ediyorum seninlede samimi olsam hangi yakıştırmayı yapacaklardı. "niye?" diye ben kendi kendime sormadım sanırım.

ben (www.maxicep.com un eski adıdır bi sebeble değişti) in kurulduğu zamandan buyana üyeyim.
ben burda yönetici değilim admin değilim mod değilim ben burda bir üyeyim ama konu seni rahatsız ediyorsa bakmazsın yada silersin dostum. yardımların içinde teşekkür ederim. ben 9 yaşından buyana bilgisayar içindeyim ve mesleğimde bilgisayar. lütfen yaşına yakışmayan hareketler ve form kurallarını bilmiyorsun gibi uyarılarda bulunma. benim bu konuya yazdığım yorum senin yazdığın yorumdan azdır. konunun buraya gelmesi benim suçum değil.

birgün antalyaya yolun düşerse buyurgel ağırlayayım oturup bir kahve içelim ondan sonra karar ver. umarım bunu kimse tehdit olarak algılamaz gayet dostane ve içten söylüyorum.

sonbela

sonbela

Üye
Bu arada ben çok Bedava site Paralı site sahibi oldum bana birşey ögretmene gerek yok ben işimin görevimin ne oldugunu biliyorum bana lütfen görevimi ögretme..Yöneticelerin işine karışmazsan sevinirim

Çokmu rahatsız oluyorsun YÖNETİCİLİGİ BIRAKİM gel yerime anlarsın o zaman..Burası Bin kişilik Bedava Forumlardan degil.. 220 bin küsür kişinin üye oldugu bir site...Bana Gereken görev gereken kişiler tarafından veriliyor bana işimi onlar ögretir onlar karışır...
Sahib Olsan Ne Olur Simdi Baska Sitelerde YöNETİCİSİN yani Seni Yöneten Olmasa Ne Yaparsın Bilemem Ve Pm yoluyla Yazımın Devamını Okursun Burda 220.000kişiye rezil Olmanı İstemem:oke:

bora006

bora006

Üye
benimle beraber 110 kişi kalsın diyo dikkate alırsın sanırım :)

Nazy

Nazy

Üye
birgün antalyaya yolun düşerse buyurgel ağırlayayım oturup bir kahve içelim ondan sonra karar ver. umarım bunu kimse tehdit olarak algılamaz gayet dostane ve içten söylüyorum.

zaten sorun bu dostum kimse kimseyi gerçekten tanımıyor.:(
ayrıca Ousahin e PM yolladım konuyla ilgili ama
cevap yazmıyor PM i kapalı galiba Yada Dolu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt