enigma maxicep'ten istifa etsin mi?

Sponsorlu Bağlantılar

enigma maxicep'ten istifa etsin mi?(ayrılsın mı?)

• Evet

Kullanılan: 7 29.2%
  • Hayır

Kullanılan: 17 70.8%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ouSahin

ouSahin

Üye
zaten sorun bu dostum kimse kimseyi gerçekten tanımıyor.:(
ayrıca Ousahin e PM yolladım konuyla ilgili ama
cevap yazmıyor PM i kapalı galiba Yada Dolu

pm kutumu kapattım abi pm almıyorum..:)

sonbela

sonbela

Üye
oguz Yine sanslısın pm Kapalı OLOMASIYLA:d

ouSahin

ouSahin

Üye
Sahib Olsan Ne Olur Simdi Baska Sitelerde YöNETİCİSİN yani Seni Yöneten Olmasa Ne Yaparsın Bilemem Ve Pm yoluyla Yazımın Devamını Okursun Burda 220.000kişiye rezil Olmanı İstemem:oke:

Çok Yakında yeni web sitem geliyor o zaman anlarsın neler yaptıgımı:)

Ben 220 bin kişiye rezil olmam küçük insanların küçük laflarıyla:) Burası Maxicep.com Senin Açtıgın bedava siteler degil yönetimdeki kişilerin açıklarını arayarak zaman geçirme bence ben senin uyarılarına degil Üstümdeki kişilerin uyarılarını dinler onları kaydeye alırım..:)

ne yazdıysan birde buraya yaz:) burdada okuruz farketmez sana verecek cvbım çok

sublieutenant

sublieutenant

Üye
ben Enigma'nın bu konuyu (anket vs.) şaka niyetine açtığını düşünüyorum arkadaşlar.. ama herkes ciddi takılmış... zaten deneme msjlarında saçma sapan anket açmak bu sıralar moda... kısacası zaten böyle bir konuyu ciddi anlamda açan arkadaşın psikolojik sorunları vardır... :lol

kurt bey

kurt bey

Üye
ne kadar kızmış olursan ol inan umrumda değil. senin git demenle gitmem zaten ama yöneticilere pm atıp beni msneye biri ekledi ve küfretti deseydim ne yapabilirlerdi ki? küfürlerin aynı sana doğrultulsaydı sen benden daha tepkili olabilirdin. oraya MSN adresini yazmak üyenin insiyatifinde olup çıkacak sorunlardan da üyeler sorumludur. haa biri çıkıp pm yoluyla küfür etmiş olsaydı yönetici arkadaşlarıma bilgi verir ve o kişiyi engellerdim. Konuyu açmamın bir sebebi varki bunuda idrak edemedin sanırım. Konu Gereksiz Mesajlar ve Deneme Mesajları altında, gidipte başka biryere açmadım. Tartışanda ben değilim tartışma konusu olarak görenlerdir. Tartışmak istedikten sonra her konuda tartışabilir ve sebeb olabiliriz. Kesinlikle show yapma gibi gerizekalı bir düşünce içerisinde olmadım olmam konunun amacı dışına çıkmasını istemiyordum ama bunun sebebi bendeğilim. Biliriz ki maxicepte birçok terk mesajı yayınlandı ve hepsinede giden gider kalan kalır dendi. o yazıları çok okudum yeterince bilgim var, bence ilgilenmediğiniz yada faydanız dokunmayacak konularda aktif olmayın. Buraya yazan arkadaşlar harflerden ve kelimelerden oluşan bilgisayar programı değil onlarda bizler gibi bilgisayar başında oturan gayet normal insanlar.

iremm arkadaşımada söylüyorum. Senin arkandan dolap çevirmiyorum buraya konu açmadan önce sana özel mesajla bildirmiştim. Senin olanlarla uzaktan yakından hiçbir ilişkin yok bundan da emin ol ve emin olunsun. Şimdi sen nasıl kötü hissediyorsan ben kat kat daha kötü hissediyorum.

Farkındaysanız maxicep hakkında hiçbir kötü yorum yapmadım ve kötü yorumu hak etmiyor!!!

"ne kadar kızmış olursan ol inan umrumda değil" demişsin. madem burada konu açıp görüş almaya çalışıyorsun umrumda değil diyemessin. zaten gidip gitmemende beni kasmaz kendi kendini reklam ediyorsun

"Gereksiz Mesajlar ve Deneme Mesajları " bölümnde konu açman istediğin gibi esip gürlemene izin vermez. Herkes haddini bilecek.

bazı üyeleri töhmet altında bırakıp benim amacım tartışma yaratmak değil diyip kendini suçsuz göstermeyemi çalışıyorsun. madem bi söz dedin arkasında dur.

"Farkındaysanız maxicep hakkında hiçbir kötü yorum yapmadım ve kötü yorumu hak etmiyor"
açtığın konuyla forumda kirliliğe sebep oluyorsun sanırım bukadarıda yeterlidir. forum hakkında kötü bi yorum yapmana gerek kalmadıki:nono:

Nazy

Nazy

Üye
ben Enigma'nın bu konuyu (anket vs.) şaka niyetine açtığını düşünüyorum arkadaşlar.. ama herkes ciddi takılmış... zaten deneme msjlarında saçma sapan anket açmak bu sıralar moda... kısacası zaten böyle bir konuyu ciddi anlamda açan arkadaşın psikolojik sorunları vardır... :lol
+1:spr

mservank

mservank

Üye
Konu çok gereksiz ve gereksiz mesajlar diye her saçma konunun da açılması taraftarı değilim.

FerreT

FerreT

Üye
Gereksiz mesajlarıda ayırmak gerekiyor artık..Symbian bölümü gibi s60,s60v3,temalar..Bırakın ya Bu kadarda olmaz

Altun.

Altun.

Üye
konu abartılmış bence bazı arkadaşlar kendi şahsına çevirip savunma moduna geçmişler. MSN de küfür eden saygısızlık yapmış. konu da çok büyümüş gitmen istenmiyor enigma daha uzatmanın bi manasıda yok bence. kişisel kavgaya dönüşmeden konu kilitlenmeli kanımca

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Sahib Olsan Ne Olur Simdi Baska Sitelerde YöNETİCİSİN yani Seni Yöneten Olmasa Ne Yaparsın Bilemem Ve Pm yoluyla Yazımın Devamını Okursun Burda 220.000 kişiye rezil Olmanı İstemem:oke:

Her yöneticinin mutlaka yanlışı vardır, olacaktır da. Yanlış davranışlarda bulunan veya hatalı kararlar alan bir yöneticiye önerilerde bulunmak gerekir; fakat sen forumlarımızda yöneticilik yapan birisine "sen benim yöneticim olamazsın bunu kafana sokkkk" tarzında mesaj yazmışsın, yanlış yapmışsın. Böyle düşünmek ve bu tür kelimeler sarfetmek yerine yönetimini beğenmediğiniz arkadaşlarımızı bize bildirmeniz gerekir. Senin yaptığın gibi yöneticinin hatasını kafasına kaksaydık hiç bir yöneticinin, yöneticilik ömrü fazla olmazdı.

Tüm yöneticiler için yapacağınız her eleştiriyi değerlendiririz. Ama "eleştiri" olursa. Senin yaptığın eleştirmekten çok aşağılamak sonbela.

Ayrıca, kimse kimseyi özel mesaj yoluyla veya forumda yazdığı mesajlarla rencide etmek, rezil etmek gibi ithamlarda bulunamaz. Burası dingonun ahırı değil, kendi sitenizde kimi rencide veya rezil ediyorsanız edin ancak bu forumda bunları yapamazsınız.

Bu düzgün konuşma babında sana bir uyarıdır sonbela.

İyi forumlar.

ouSahin

ouSahin

Üye
sonbela pm ini gördüm sana öyle bir cvplar yazardım ki dua et şuanki konumuma ve saygı duydugum insanlara...

Haddini aşan sözlerle biryere varamazsın ki sen kimsin ki öyle sözlere sarfediyorsun sanane benden benim yöneticiligimden yaptıgım hatalardan sana mı kaldı beni takip etmek sen kimsin ki burda beni takip ediyorsun adabını bilde konuş birşey varsa adam gibi seviyeli sözlerle anlat..

senin o düşük seviyene incek,olmayan saygına karşılık terbiyemi bozmadan gereken kişilerden aldıgım destek tarafından yöneticiligime devam ediyorum...

Sana Bedava Forumlarında başarılar dilerim...boş insanlara boş forumlar gider...sanada bedava forumların gitmiş... Senin o maddeler dökdügün pm ine maddeler halinde cvbımı verirdim...

Chavrash ve Negative abilerimin söyledigi sözler yeterli benim için...

Enigma için gerekn yorumu yaptım o yorum bu siteden giden ve gidecek çok samimi arkadaşım abim bile olsa geçerli...

Ozan

Ozan

Admin
Konuya bakarsak kimsenin istifa yada ayrılmasını istemeyiz, zaten kimseyi kolay kolay da banlamıyoruz, silmek zaten yok. Ayrılmak isteyen üyeye, girmezsin olur biter diyoruz çünkü banlarken, hele de bilinen bir üye ise elimiz gitmiyor banlama fonksiyonuna. Bu fonksiyonu sevmeyen bir yönetimimiz var gerçekten.

@sonbela ya gelirsek, Hasan ile olan görüşlerim aynıdır, lütfen bu konuda tekrar sorunlar yasanmasın, kimin ne yaptıgına ve gidip gitmeyecegine kimse karar veremiyor ancak bir yönetici yada üye hakkında haklı sikayetiniz varsa, ona hakaret seklinde degil de, bir baska daha yetkili yöneticiye bildirebilirsiniz tabiki. Yönetim duruma göre kendi içerisinde olumsuzlukları toparlar, düzenler ve düzeltir.

İyi Forumlar

kurt bey

kurt bey

Üye
ben yönetilme ihtiyacı duymuyorum ben koyun değilim ama yönetilme ihtiyacı duyanlar var galiba buralarda:islik

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
yaa siz ne yapıyonuz herkes birbirine sataşıyor ayıptır arkadaşlar yaa şimdi konuyu bastan asagıya okudum konuyla alakalı bir kelime yok :@

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Arkadaşlar konu haddinden fazla uzamış öncelikle bunu belirteyim. Anketi ben şaka mahiyetinde ündüğüm için evet oyunu 5'ten 100' e çıkartmıştım. Yani kaba taslak bakarsan 18 hayır oyu var bunu belirteyim.

Neyse konumuz o değil. Sonbela hiçbir yönetici arkadaşa bu şekilde ithamlarda bulunamazsın, umarım yukarıda Hasan'ın yazdıklarını kulağına küpe edersin, tekrarı olmaz.

Enigma konusuna gelecek olursak, şaka olarak düşünüyordum ama bu gece farkettim olayları. Kuralları zaten bildiğini bizim bir şey yapamayacağımızı da bildiğini söylüyor.

Sözün kısası kimsenin gitmesini istemeyiz ama gitmek isteyenide durduracak gücümüz yoktur.

İyi geceler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt