yanlış anlaşılma olmasın diye sordumhemen savunma moduna geçme yaww .. senden için söylemedimm..
msn dekiii kimse..

Açıklama yapma gereği yok aslında .
insanlara ve kendinize biraz değer vermeyi deneyin bazen bazı şeyleri görmeyin duymayın , hafiften hoşgörülü olun ama hiçbir zaman ezdirtmeyin. Belki yaşımın nette önemi yok ama ben burda PC başında otururken benim hakkımda tecrübeli olabileceğimi düşünmeden yapılan yorumlar üzmüyor değil.
10-02-2008 tarihi Pazar günü beni biri msn'ye ekledi ve çok ağır kaldırılamaz küfürlerlerle bir daha iremmle muhattap olursan .....(küfür)...... bilmem neler olacağını söyledi. bir sinirle karşılık vermeden terbiyesizliği yapan şahsı sildim. Dün de lüzumsuz ve sebebsiz bir tartışma içerisine sokulmam beni hepten çileden çıkardı. Bunlar sizi ilgilendirmeyebilir ama 2005 ten buyana msn adresim profilimde görünüyor ve sadece yardım isteyen arkadaşlar eklemişti.
Hepinize kolay gelsin.
Kendinize İyi Bakın
Öyle Ama Oğuzcum HerŞeyin Bir Nedeni Vardır Her Gitmek İsteyene Git Diyemezsin Umrunda Olmasa Bile Gitmek İsteyen Kendi Sorunlarından Giderse Haklısın Ama Belki Forum İçinde birimizle Pmde tartıştı yada Forum İçinde Hoşuna Gitmeyen Davranışlar Oldu..... Senin Düşüncelerin Yanlış Dostum Yöneticisin Sorunun Neden Kaynaklandıgını Ögrenmelisin Ondan Sonra İstedigini Söyle Yorumlarda %99.05 hayır denmiş Sevilmeyen İnsan Olsa Sanırım Bu oyu almazdı Ve Aynı Konuyu Ben Acsam Belki Üyelerin Bir Cogu İstifa Etsin diyecek.. Sen Forum sahibi Olmadın Herhalde Bedava Forumlar Var Ac Onlardan Bakalım O zamanda Kullanıcılarına Aynı Seyleri Söyleyecekmisin Yoksa 1iri Üye Oldugunda sevinecekmisin Bırak Online Üyelerden OLmayı Üye Olmaları İçin Elinden Geleni Yaparsın Her Forum Forum Sahibi O aşamaları Bilir. Konunun Acılma Amacıda 1 Pire İçin Evmidir Ne Yakma Olmasın Düşüncesiyle Acılmış Olabilir
Not:enigma ile Daha Önce Muhabbetim Yok Koruma Yada Savunma Degildir.. Sadece Kendi Düşüncelerimdir(Wayyy neler Yazdım Böyle Görende Resmi Acıklama Yaptım Sanıcak)
Sen açarsan o da üyelere kalmış olur şıklar..Yine ben aynı cvbı veririm..Bu arada ben çok Bedava site Paralı site sahibi oldum bana birşey ögretmene gerek yok ben işimin görevimin ne oldugunu biliyorum bana lütfen görevimi ögretme..Yöneticelerin işine karışmazsan sevinirimAçıklama yapma gereği yok aslında .
insanlara ve kendinize biraz değer vermeyi deneyin bazen bazı şeyleri görmeyin duymayın , hafiften hoşgörülü olun ama hiçbir zaman ezdirtmeyin. Belki yaşımın nette önemi yok ama ben burda PC başında otururken benim hakkımda tecrübeli olabileceğimi düşünmeden yapılan yorumlar üzmüyor değil.
10-02-2008 tarihi Pazar günü beni biri msn'ye ekledi ve çok ağır kaldırılamaz küfürlerlerle bir daha iremmle muhattap olursan .....(küfür)...... bilmem neler olacağını söyledi. bir sinirle karşılık vermeden terbiyesizliği yapan şahsı sildim. Dün de lüzumsuz ve sebebsiz bir tartışma içerisine sokulmam beni hepten çileden çıkardı. Bunlar sizi ilgilendirmeyebilir ama 2005 ten buyana msn adresim profilimde görünüyor ve sadece yardım isteyen arkadaşlar eklemişti.
Hepinize kolay gelsin.
Kendinize İyi Bakın
Ama sana yapılan terbiyesizligin bir sonucu olmalı...Bu Sonucu siteden ayrılarak degil bizimle paylaşarak çözebilirsin
Umarım anlamıştırsın ilk yorumum herzaman için geçerli hala istikrarla gitmek istersen güle güle derim
o da nerden çıktı?![]()

bnen gitsin seçeneğini tıkladım. forumda gereksiz şekilde tartışamlar yaratan kim olursa olsun gitsin derim. bu hep böyleydi bundan sorada böyle olacak. bu arada arkadaşım ben tekrar söylüyorum gitsin dedim bu gerekesizliğin sorumlusu kim olursa olsun gitsin derdimenigma sen gidersen o kişi sevincek
çok güzel bir forum sitesi,4 kişi seni istemiyorsa bırak onlar gitsin
hem takma boşver bu tür şeyleri![]()

ne kadar kızmış olursan ol inan umrumda değil. senin git demenle gitmem zaten ama yöneticilere pm atıp beni msneye biri ekledi ve küfretti deseydim ne yapabilirlerdi ki? küfürlerin aynı sana doğrultulsaydı sen benden daha tepkili olabilirdin. oraya MSN adresini yazmak üyenin insiyatifinde olup çıkacak sorunlardan da üyeler sorumludur. haa biri çıkıp pm yoluyla küfür etmiş olsaydı yönetici arkadaşlarıma bilgi verir ve o kişiyi engellerdim. Konuyu açmamın bir sebebi varki bunuda idrak edemedin sanırım. Konu Gereksiz Mesajlar ve Deneme Mesajları altında, gidipte başka biryere açmadım. Tartışanda ben değilim tartışma konusu olarak görenlerdir. Tartışmak istedikten sonra her konuda tartışabilir ve sebeb olabiliriz. Kesinlikle show yapma gibi gerizekalı bir düşünce içerisinde olmadım olmam konunun amacı dışına çıkmasını istemiyordum ama bunun sebebi bendeğilim. Biliriz ki maxicepte birçok terk mesajı yayınlandı ve hepsinede giden gider kalan kalır dendi. o yazıları çok okudum yeterince bilgim var, bence ilgilenmediğiniz yada faydanız dokunmayacak konularda aktif olmayın. Buraya yazan arkadaşlar harflerden ve kelimelerden oluşan bilgisayar programı değil onlarda bizler gibi bilgisayar başında oturan gayet normal insanlar.bnen gitsin seçeneğini tıkladım. forumda gereksiz şekilde tartışamlar yaratan kim olursa olsun gitsin derim. bu hep böyleydi bundan sorada böyle olacak. bu arada arkadaşım ben tekrar söylüyorum gitsin dedim bu gerekesizliğin sorumlusu kim olursa olsun gitsin derdim![]()
Dostum Ben Zaten 3 senedir Websitesi Ve Forum( forum bedava) sahibiyim şuSonbela Bu aralar yöneticilere şunu yap bunu yapma diyosun
keşke askere gitmeseydinde...
yönetici olurdun belki, seni bu konuda çok merak ediyorum...
enigma bu konuyu açmanın sebebi nedir ozaman
sana küfür eden kişiyimi bulmaya çalışıyosun????
diyelim maxicep i bırakacaksın bırakmanın sebebi msn görüşmesiyse
bunun faturasını neden bütün maxicep üyelerine kesiyosun?
bence senin amacın irem ile konuşmanı kıskanan ....... kim ise
onu bulmak. ama bunun için bir topic açtıysan bu gerçekten çok saçma
1-Burası Paylaşım sitesi diye Birisinin Sana MSN den küfür etmesini
paylaşamassın.
2-Eğer MSN den küfür eden kişi Maxicep üyesi ise
Bu konuyu açarak ona MaxiCep te ceza verilmesini sağlayamazsın.
Çünkü O kişi MaxiCep Altında Hiçbir Kuralı İhlal Etmemiştir.
3-MaxiCep e girince kimse Huzursuz Olmak ve Suçlu Aramak İstemiyor.
4-Her Msn de Küfür Tartışmasına Girdiğimde Konu Açsaydım
Şuan 50 yi aşkın ekstra konum olurdu...
27 yaşındasın Bu şekilde bir çözüm aramamalı ve Bu Olayları Bukadar kafaya takmamalısın
yoksa adın muratın dediği gibi show yapıyora çıkacak.
Bilgisayarın İnternetin başındaki insan diye, kimseleri bukadar ciddiye almamalısın (özel arkadaşların hariç)
ve etkilenecek kadar hayatına sokmamalısın.
200.000 kişilik bir platformun içinde bu istifa lafını söylemene anlam veremiyorum
sanki başbakan isitfa edecek...
Biliyorum yine Aşağıya uzun bir Açıklama Yapıcaksın Ama
Ben Her Açıklamandan Sonra Bu Yazdıklarımı Copy Paste Yapıcam
Kusura bakma Bende Elimden geleni yaptım o kişiyi bulmak için
hatta iremle bile konuştum.

bende msn ile ilgili sorunun alakasız oldunu yukarda yazmıştım. yalan yok adam bana msn den yazdığı ertesi gün sende bana basit bir mevzuda bağırıp çağırınca senden şüphe etmedim desem yalan olur ama kimsenin günahını almak istemem bu sadece bir tesadüf olabilir.Sahib Olsan Ne Olur Simdi Baska Sitelerde YöNETİCİSİN yani Seni Yöneten Olmasa Ne Yaparsın Bilemem Ve Pm yoluyla Yazımın Devamını Okursun Burda 220.000kişiye rezil Olmanı İstememBu arada ben çok Bedava site Paralı site sahibi oldum bana birşey ögretmene gerek yok ben işimin görevimin ne oldugunu biliyorum bana lütfen görevimi ögretme..Yöneticelerin işine karışmazsan sevinirim
Çokmu rahatsız oluyorsun YÖNETİCİLİGİ BIRAKİM gel yerime anlarsın o zaman..Burası Bin kişilik Bedava Forumlardan degil.. 220 bin küsür kişinin üye oldugu bir site...Bana Gereken görev gereken kişiler tarafından veriliyor bana işimi onlar ögretir onlar karışır...

birgün antalyaya yolun düşerse buyurgel ağırlayayım oturup bir kahve içelim ondan sonra karar ver. umarım bunu kimse tehdit olarak algılamaz gayet dostane ve içten söylüyorum.