kimseye kal yada git demem gitmek isteyen kişi bu soruyu bile sormaz saçma giden giderse güle güle
kalırsa iyi forumlar

Öyle Ama Oğuzcum HerŞeyin Bir Nedeni Vardır Her Gitmek İsteyene Git Diyemezsin Umrunda Olmasa Bile Gitmek İsteyen Kendi Sorunlarından Giderse Haklısın Ama Belki Forum İçinde birimizle Pmde tartıştı yada Forum İçinde Hoşuna Gitmeyen Davranışlar Oldukimseye kal yada git demem gitmek isteyen kişi bu soruyu bile sormaz saçma giden giderse güle güle
kalırsa iyi forumlar![]()

..... Senin Düşüncelerin Yanlış Dostum Yöneticisin Sorunun Neden Kaynaklandıgını Ögrenmelisin Ondan Sonra İstedigini Söyle Yorumlarda %99.05 hayır denmiş Sevilmeyen İnsan Olsa Sanırım Bu oyu almazdı Ve Aynı Konuyu Ben Acsam Belki Üyelerin Bir Cogu İstifa Etsin diyecek.. Sen Forum sahibi Olmadın Herhalde Bedava Forumlar Var Ac Onlardan Bakalım O zamanda Kullanıcılarına Aynı Seyleri Söyleyecekmisin Yoksa 1iri Üye Oldugunda sevinecekmisin Bırak Online Üyelerden OLmayı Üye Olmaları İçin Elinden Geleni Yaparsın Her Forum Forum Sahibi O aşamaları Bilir. Konunun Acılma Amacıda 1 Pire İçin Evmidir Ne Yakma Olmasın Düşüncesiyle Acılmış OlabilirYöneticisin Sorunun Neden Kaynaklandıgını Ögrenmelisin Ondan Sonra İstedigini Söyle Yorumlarda %99.05 hayır denmiş Sevilmeyen İnsan Olsa Sanırım Bu oyu almazdı Ve Aynı Konuyu Ben Acsam Belki Üyelerin Bir Cogu İstifa Etsin diyecek..
Sonbela Bu aralar yöneticilere şunu yap bunu yapma diyosun
...Açıklama yapma gereği yok aslında .
insanlara ve kendinize biraz değer vermeyi deneyin bazen bazı şeyleri görmeyin duymayın , hafiften hoşgörülü olun ama hiçbir zaman ezdirtmeyin. Belki yaşımın nette önemi yok ama ben burda PC başında otururken benim hakkımda tecrübeli olabileceğimi düşünmeden yapılan yorumlar üzmüyor değil.
10-02-2008 tarihi Pazar günü beni biri msn'ye ekledi ve çok ağır kaldırılamaz küfürlerlerle bir daha iremmle muhattap olursan .....(küfür)...... bilmem neler olacağını söyledi. bir sinirle karşılık vermeden terbiyesizliği yapan şahsı sildim. Dün de lüzumsuz ve sebebsiz bir tartışma içerisine sokulmam beni hepten çileden çıkardı. Bunlar sizi ilgilendirmeyebilir ama 2005 ten buyana msn adresim profilimde görünüyor ve sadece yardım isteyen arkadaşlar eklemişti.
Hepinize kolay gelsin.
Kendinize İyi Bakın

bu arda bahsedilen kendini bilmez kim oluyornereye gidiyonn bi kendini bilmezz yüzündenn..![]()