Pınar sen bence iddiaya girmeyi bırak artık...
minoo Üye Konu Sahibi Praetor' Alıntı: Pınar sen bence iddiaya girmeyi bırak artık... Genişletmek için tıkla ... bunu biri daha dedi sen neden bütün iddiaları kaybediyosun demişti
Praetor' Alıntı: Pınar sen bence iddiaya girmeyi bırak artık... Genişletmek için tıkla ... bunu biri daha dedi sen neden bütün iddiaları kaybediyosun demişti
-Crazy Girl- Üye minoo' Alıntı: Azrail'e nanik yapmış bak seen Genişletmek için tıkla ... Anlamadım şimdi ben bunu
Praetor Emekli Yönetici minoo' Alıntı: bunu biri daha dedi sen neden bütün iddiaları kaybediyosun demişti Genişletmek için tıkla ... Girmeseydin iddiaya belki de hayır çıkacaktı! Her şey senin yüzünden!!!
minoo' Alıntı: bunu biri daha dedi sen neden bütün iddiaları kaybediyosun demişti Genişletmek için tıkla ... Girmeseydin iddiaya belki de hayır çıkacaktı! Her şey senin yüzünden!!!
minoo Üye Konu Sahibi Praetor' Alıntı: Girmeseydin iddiaya belki de hayır çıkacaktı! Her şey senin yüzünden!!! Genişletmek için tıkla ... ben ne yaptım yahu millet sandıklarına sahip çıkmadı.yine depolardan oylar çıkıyor baksana..benim okulumdan hayır çıktı valla. --------------- Ekleme --------------- Peri Kızı' Alıntı: neler olmuş burda yaa Genişletmek için tıkla ...
Praetor' Alıntı: Girmeseydin iddiaya belki de hayır çıkacaktı! Her şey senin yüzünden!!! Genişletmek için tıkla ... ben ne yaptım yahu millet sandıklarına sahip çıkmadı.yine depolardan oylar çıkıyor baksana..benim okulumdan hayır çıktı valla. --------------- Ekleme --------------- Peri Kızı' Alıntı: neler olmuş burda yaa Genişletmek için tıkla ...
minoo Üye Konu Sahibi TuRkiShCowboy' Alıntı: Zaten bugün motorsiklet eziyordu senle konuşurken Genişletmek için tıkla ... e bana bir şey demedin?
TuRkiShCowboy' Alıntı: Zaten bugün motorsiklet eziyordu senle konuşurken Genişletmek için tıkla ... e bana bir şey demedin?