ilyas_0177
Üye
-
Konu Sahibi
-
One plus one i nerden aldiniz sormasi ayip :d bende dusunuyorumda soyle guzel birsy denk gelirseTest icin bir ara oppo ve plus sitesinde yapmıştım o zaman 63 derece deydi batarya, ilginc durum ise bu testi tam 6 defa yaptım cihazda heran gibi birsey olmadı, son testi bugün yaptım cihaz iki saat acılmadı sonra otomatik acıldı
Bana sailfish portu yüzünden geldi sadece 39$ kargo ücreti ödedim.One plus one i nerden aldiniz sormasi ayip :d bende dusunuyorumda soyle guzel birsy denk gelirse
Şuana kadar patlayan olmadı ama cok işlemci pert oldu, birazda rahat olmanın etkisi olunca hicbirsey umrunda olmuyorömründen güzel çalmışsın tebrikler
Hadi canim ya bana davetiye cikti basvuruma ama turkiyeye geliyormu gelmiyormu anlayamadim hocamBana sailfish portu yüzünden geldi sadece 39$ kargo ücreti ödedim.
Almak istiyorsan satabilirim benim plus 2 yolda
Şuana kadar patlayan olmadı ama cok işlemci pert oldu, birazda rahat olmanın etkisi olunca hicbirsey umrunda olmuyoryanarsa yansın dedigim bile oluyor.
Davetiye geliyor ve o davetiye ile adamların mahremine giriyorsun yani evlerine giriş izni alıyorsunHadi canim ya bana davetiye cikti basvuruma ama turkiyeye geliyormu gelmiyormu anlayamadim hocam
Kullanıma göre ısınıyorsa birşey olmaz. Fakat kullanmadan ısınıyorsa servise yolla cihazıBenimde işlemcim çok ısınıyor 85 derece oluyor birşey olur mu ?
Arada ısıtmak iyi oluyorBen Desire C'yi bilerek ısıtıyordumSS bulursam atarım
Kullanımda ısınıyor. Lolipop güncellemesinden oldu S4Kullanıma göre ısınıyorsa birşey olmaz. Fakat kullanmadan ısınıyorsa servise yolla cihazı
Arada ısıtmak iyi oluyor
Lollipop ta nerdeyse hepsi ısınıyor, cözüm varmı dersen kitkata geri dön derimKullanımda ısınıyor. Lolipop güncellemesinden oldu S4
Nasıl dönebilirim ki sorun olmadan eğer böyle birşey mümkünse yardımcı ol bana. İmei hatası verdiği söyleniyor.Lollipop ta nerdeyse hepsi ısınıyor, cözüm varmı dersen kitkata geri dön derim
S4 kullanıyordum sırf sarj yüzünden kitkat kurdum, köşede duruyor.
imei sorunu ile hic karşılaşmadım, cwm den yedegi geri yükledim kuruldu,Nasıl dönebilirim ki sorun olmadan eğer böyle birşey mümkünse yardımcı ol bana. İmei hatası verdiği söyleniyor.
Ancak benim telefon rootlu değil.imei sorunu ile hic karşılaşmadım, cwm den yedegi geri yükledim kuruldu,
Android te hicbirsey sıkıntı degildir. Fakat yedegin yoksa araştırmadan bir iş yapama ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?