Haber Oneplus Mini, 4.6 İnç Ekranla GFXBench’te Ortaya Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Oneplus Mini, 4.6 İnç Ekranla GFXBench’te Ortaya Çıktı
Artık mini telefonlarda yüksek donanım ile gelmeye başladı ne güzel :eller:

Popüler Android akıllı telefon Oneplus’ın yeni akıllı telefonu olduğu düşünülen bir model Gfxbenchmark veri tabanında ortaya çıktı.

Üst seviye güzel güçlü donanımı etkileyici tasarımıyla buluşturarak uygun fiyatla tüketicilere sunulan Oneplus One ve Oneplus Two’dan sonra Çin merkezli üretici şimdi de Oneplus Mini modeli ile tüketicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

OnePlus 3 akıllı telefonun render görseli ortaya çıktı

Gfxbenchmark veri tabanında ortaya çıkan bilgilerde Oneplus Mini adı ile piyasaya çıkması beklenen yeni Oneplus modelinin tüm teknik özellikleri detaylandı. Buna göre 4.6 inç 1080P Full HD ekrana sahip olacak Oneplus Mini, Sekiz çekirdekli Cpu’ya ve Adreno 430 grafik işlemci birimine sahip Snapdragon 810 yonga setinden güç alacak. 4GB sistem belleği bulunan Oneplus Mini, 64GB dahili depolama alanına sahip.

Oneplus Mini kamera özelliklerinde görüntü kalitesi 12MP olarak belirtiliyor. Fakat desteklenen fotoğraf çözünürlüğüne baktığımızda (4,160 x 3,120 ) arka kameranın 13MP lanse sahip olacağı anlaşılıyor. Oneplus Mini’nin batarya kapasitesi hakkında ise şimdilik herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Görünüşe bakılırsa Oneplus, üst seviye donanım özelliklerini kompakt tasarımıyla Mini modelinde sunmaya hazırlanıyor. Bu kategoride daha önce Sony Xperia Z5 Compact ve Z3 ve Z1 Compact modellerini sunmuştu. Fakat Oneplus, ekran çözünürlüğü açısından Full HD ekran çözünürlüğü ile bu modellerden ayrılıyor.

Oneplus Mini, Android 5.1.1 işletim sistemi çalışıyor. Henüz ne zaman duyurulacağını bilinmeyen Oneplus Mini’nin son günlerde Oneplus X olarak lanse edilen cihaz olduğu tahmin ediliyor.

Oneplus Mini, 4.6 İnç Ekranla GFXBench’te Ortaya Çıktı - MaxiCep

yeumyang

yeumyang

Moderator
Tam benlik bir cihaz ekran 4.6 inç güçlü donanım evet size katılıyorum artık mini modeller güçlü donanımla gelmeye başladı şu firma bizim burayada bir gelse iyi olur aslında

Sarangni

Sarangni

Üye
Mini dediğin cihaz böyle olur. Cihaz mini ama donanım üst seviye.

yeumyang

yeumyang

Moderator
Onlar müşteri öper. G4 mini ortada. Samsung minileri zaten belli. Artık mini cihazlar böyle gelmeli.
Aynen cihazın boyutu küçük olsun ama donanım güçlü olsun bir sony yapıyor şuan diğerleride yaparsa benim gibi mini model seven kullanıcılar alacaktır

Sarangni

Sarangni

Üye
Aynen cihazın boyutu küçük olsun ama donanım güçlü olsun bir sony yapıyor şuan diğerleride yaparsa benim gibi mini model seven kullanıcılar alacaktır

Sony'in bu konuda hakkını vermek gerek. Yalnız LG ve Samsung'un bunu stratejik olarak yaptığını da bir gerçek. Maddi imkanları el vermeyen telefondan da çok anlamayan ama amiral gemisi bir cihaza benzeyen bir cihaz kullanmak isteyen daha çok işin görselliğinde olan kitleyi hedef alıyor. Bunda da başarılı daha geçenler kuzenim LG G4c aldı. Beni aradı özellikle alma dedim ama gitti G4 benziyor diye alıyor insanlar.

• Beğen
Tepkiler: yeumyang

Emre

Üye
Ultra mini olmuş bu.

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
daha ne mini cihazlar görürüz biz snap830 olan :ehe

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Bu değilde Meizu pro5 mini çok iyi yaa

Sarangni

Sarangni

Üye
Çinli firmalar çok iyi bir strateji ile devam ediyorlar. Gittikçe pazar payları da artıyor. Büyük ağalar hala aynı kafa da devam ederlerse o zaman görecekler nasıl bir hatanın için de olduklarını.

yeumyang

yeumyang

Moderator
Çinli firmalar çok iyi bir strateji ile devam ediyorlar. Gittikçe pazar payları da artıyor. Büyük ağalar hala aynı kafa da devam ederlerse o zaman görecekler nasıl bir hatanın için de olduklarını.
Aynen çinli firmalar her geçen gün büyüyor samsung lg htc de örnek alıp mini modellerini güçlü donanımla piyasaya sürmeleri lazım

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Vay vay vay tam aradığım birşey :)

Üst Alt