en sonunda 701i kırdım:(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
samurai jack65

samurai jack65

Üye
    Konu Sahibi
en sonunda 701i kırdım:(
evet arkadaşlar 701 in kaprislerine daha fazla katlananadım duvara fırlattım ve ekran tamamen kırıldı dokunmatik çalışmıyor şimdi ise pişman oldum sizden isteğim acaba orjinal yedek parça bulurmuyum yoksa gittimi telefon of ya en sonun bu nokiadan vaz geçicem alıcam bi android o olucak tavsiyelerinize ihtiyacım var

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
More is Dead Geçmiş Olsun Uğurlar Olsun :(

asigsasi

asigsasi

Üye
o telefondan daha hayır gelmez

Metin MF

Metin MF

Üye
en iyisini yapmışsın kardeşim, al bi android.

samurai jack65

samurai jack65

Üye
    Konu Sahibi
o zaman merhuma hurdalık yolu göründü artık bi süre 6220c ile idare ediceğiz bide e55 var kötü gün dostu ama sizce HTC mi almalıyım İPHONE mi yoksa SAMSUNG mu tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar

asigsasi

asigsasi

Üye
bildiğim kadarı ile android en iyi samsung telefonlarda stabil çalıştığı

samurai jack65

samurai jack65

Üye
    Konu Sahibi
tavsiyeleriniz için çok teşekkürler bende samsung düşünüyordum ama htc de kararsız kalmıştım yani ikisinin arasında kalmıştım acaba bu samsungda iphone gibi sadece samsung dan samsunga bluetoot la veri transfer ediyor yoksa bu konuda nokia gibi özgürmü?

umitgul18

umitgul18

Üye
eğer sağlam telefon istiyorsan htc nin üstüne tanımam. Eğer sağlam olmasada olur işletim sistemi iyi olsun diyorsan samsungu tavsiye ederim. Adam gibi olsun diyorsan iphone tabiki de :kıskıs: ama iphone de bluetooth yok orası kötü işte. :tebessüm:

samurai jack65

samurai jack65

Üye
    Konu Sahibi
galiba karar vermek biraz zor olucak ama bu kesinlikle iphone olmuyacak htc veya samsung ikisinden biri:)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
tavsiyeleriniz için çok teşekkürler bende samsung düşünüyordum ama htc de kararsız kalmıştım yani ikisinin arasında kalmıştım acaba bu samsungda iphone gibi sadece samsung dan samsunga bluetoot la veri transfer ediyor yoksa bu konuda nokia gibi özgürmü?

O iphone de sadece

aslanbaris

aslanbaris

Üye
arada sırada banada böyle buhranlar çöküyor :) tavsiyem sinirlerinize hakim olmanız

silivriserdar

silivriserdar

Üye
sony yada samsung al htc çok şarj sorunu yaratıyor.

blackcemre

Üye
Bence Nokia Lumia 920 al.

JosephLion

JosephLion

Üye
ben senin yerinde olsam sony xperia z alirdim

samurai jack65

samurai jack65

Üye
    Konu Sahibi
ben s3 miniye karar verdim ama garantisiz yurt dışından geliyor yani hem çok güzel fiyat olarakta oldukça uygun olacağını düşünüyorum işin kötü yanı önümüzdeki ay gelecek olması

- - - Eklendi - - -

ben s3 miniye karar verdim ama garantisiz yurt dışından geliyor yani hem çok güzel fiyat olarakta oldukça uygun olacağını düşünüyorum işin kötü yanı önümüzdeki ay gelecek olması

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

tavsiyeleriniz için ayrıca teşekkür ediyorum

kuralsiz9

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

tavsiyeleriniz için ayrıca teşekkür ediyorum

Ne kadar alıyorsunuz Xperia P var hepsiburada da hediye çeki falan var baya ucuza gelebilir ona da bakabilirsiniz.S3 mini daha çok bayan telefonu gibi geliyor.:pro:

asigsasi

asigsasi

Üye
en iyi kararı yine kendin vereceksin beğendiğiniz modelleri karşılaştırma yap

Symbianize

Symbianize

Üye
Abi neettin ya kırcağına bana verseydin :(

umitgul18

umitgul18

Üye
Ne kadar alıyorsunuz Xperia P var hepsiburada da hediye çeki falan var baya ucuza gelebilir ona da bakabilirsiniz.S3 mini daha çok bayan telefonu gibi geliyor.:pro:
Xperia p uygun. Xperia z de fena değil aslında :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt